• Lily

  • Beküldte:
  • Lily reagálása

    Köszönöm Drágám a felejthetetlen együttlétet. Várlak legközelebb is! Imádás és hatalmams csókok :*

  • Egyeztetés:

    Lily már egy ideje szerepel a kívánságlistámon, így gondoltam meglátogatom. VTR-en egyeztettünk időpontot, aztán később telefonon is beszéltünk. Nagyon kedves, szimpatikus volt már telefonon keresztül is.
  • Megközelítés:

    A megadott hely egy csendes kis utcácskában volt. GPS nélkül én nehezen találtam volna meg, de ezzel a parádés találmánnyal könnyen oda lehet találni. Parkolót könnyen találtam, bár nem az utcában álltam meg, hanem a mellette lévőben, így sétáltam 100 métert.
  • Helyszín:

    Ház előtt hívtam a további pontosításért, kód, kevés lépcsőzés és lakásba belépés.
    Mivel új építésű házról van szó, így a lakás állaga is ennek megfelelő. Minden tágas, jól kialakított, szívesen lakna ott az ember. Pláne ha ilyen kedves lány, mint Lily lenne a lakótárs 
    Szobában kényelmes ágy, ruháknak megfelelő hely, egy-két kis szekrény.
    Fürdőszobában kád, száraz kilépő, fogkefe, szájvíz és egy akkora fürdőlepedőt kaptam, amibe ketten is betekerhettük volna magunkat.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után egy nagyon bájos, kedves fiatal lány mosolygott rám. Szokásomhoz híven már nem emlékszem miben fogadott. Ilyenkor nem a ruhát szoktam figyelni.
    Lilynek gyönyörű, hibátlan barna bőre van. Tapintásra mintha selymet simogatna az ember. Arca kedves, mosolygós, szemei szépek. Szép barna haját lófarokba kötve viselte.
    Alakja tökéletes, sokkal jobb, mint a képeken. Mellei nagyon finomak, kellemes tapintásúak. Egész teste feszes, az ember egész nap gyúrná-gyömöszölné. És ami külön figyelmet érdemel az a gyönyörű kehely. Nálam benne van a TOP3 –ban.
    A szépségén kívül, ami nagyon kellemes volt számomra, az a kisugárzása. Mint említettem már a hangja telefonon keresztül is nagyon szép volt. Élőben hallani még szebb. Nagyon kedves és nyugodt lány, kellemesen el lehet beszélgetni vele, nem az a pörgős fajta.
  • Action:

    Miután rendbeszedtem magamat, elfeküdtem az ágyon. Lily lehámozta magáról a bugyi és melltartó párost (lehet, hogy ez volt rajta mikor megjöttem ?) és mellém feküdt.
    Az egész együttlétünket a lágy, finom erotika jellemezte. Nem volt semmi vadulás vagy kapkodás.
    Finom csókokkal kezdtünk, közben kezeink egymás testét fedezték fel. Nagyon jól esett ahogyan simogatott. Az arcomat is többször megsimogatta, ami annyira jól esett, hogy már azért megérte elmenni.
    Hanyatt feküdve jeleztem, hogy készen állok a továbbiakra is. Lassan kezdett lefelé vándorolni ajkaival a testemen. Végigcsókolt mindenhol. Nem vette kezelésbe egyből meredező hímtagomat, hanem eljátszadozott a környéken. Hasamat, combomat simogatta, puszilgatta.
    Ezután kezdett bele a franciába. Nagyon fincsi volt, ahogyan csinálta. Nem kapta be teljesen, de fenomenális volt. Nagyon finoman és lassan kényeztetett, nem hagyta ki a zacsit sem.
    Átfordultunk 69-be és az említett csodás kelyhet végre megkaphattam. Ezt az ápolt, gyönyörű puncit egész álló nap nyaltam volna.
    Egy darabig így fojtattuk aztán gumiért nyúltunk. A felhelyezést rám bízta, nehogy a körmeivel megsértse a gumit. Ezután nyeregbe ült. Fantasztikus volt érezni a melegségét. Lassan kezdett mozogni, énpedig csak élvezkedtem. Feszes testét simogattam, öleltem. A látvány és az érzés hamar meghozták a kellő hatást. Meg kellett állni nehogy idő előtt eldurranjak. Átkértem magamat kutyusba, hátha jobban bírom úgy. Igazam is lett. Kb 30 másodperccel bírtam tovább 
    Eszméletlen látvány hátulról is. Tökéletes csípő, derék, popó hármas. Fogásra is tökéletes. Egyszerűen nem bírtam magamat visszafogni, pedig tényleg nem is toltam gyorsan. Mondogattam magamban, hogy ember még ne, még ne, de az alsó részem már követelte a beteljesülést. Hamarosan meg is lett kívánsága. Még egy percig vonaglottam Lilyben és élveztem a látvány és a boldog kielégülést.
    Elheveredtem az ágyon, míg Ő kiment egy pohár életmentő vízért. A hátralévő időben beszélgettünk, még egy gyors zuhany és távoztam.
    Az ajtóban egy kedves ölelés, két puszi és irány haza.
  • Elszámolás:

    Randi elején a szobában lévő polcra kitettem a csekély mértékű virágszálakat. Nagyon kedvező volt az élményhez képest.
  • Összkép:

    Lily személyében egy nagyon kedves, szeretetre méltó fiatal hölgyet ismertem meg. Nagyszerű órát töltöttünk együtt. Azoknak ajánlom, akik a finom erotikát és barátnős hangulatot kedvelik.
    Tuti visszatérek még.
    Kedves Lily! Nagyon szépen köszönöm az élményt, amit nekem nyújtottál!
Happy Massage