• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Ragnar78!

    Köszönöm szépen azt az élményt, amit a 2 óra alatt kaptam!
    Egy csodálatos és értékes embert ismertem meg benned és örülök, hogy ilyen jo iranyba haladunk tovább ( cenzúra ) ... :)

    Köszönöm a beszámolót is, és az külön jól esik, hogy csinosabbnak találsz, mint a kepeimen!

    Várom a hétvégét !!! ;))

    Ps: eletem, az eleteben egy dolog örök, az a változás ! Kapu bezarul, másik kinyílik .. Remelem ezt meg folytatjuk!

    Legyen szép napocskad,

    Millió csók a kedvenc helyeimre rajtad,

    Gréti

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetést chaten kezdtük,természetesen privát ablakban. A randi napján VTR-en konkretizáltuk az időpontot. Először használtam ezt a rendszert,ezért fel is hívtam Grétit,hogy mindent jól csináltam e. A lehetőségekről és az ajándékról szó sem esett,mindent valósan tartalmaz a hirdetés és a bővebb infó.
  • Megközelítés:

    A közeli bevásárlóközpontból gyalogosan érkeztem. Nagyjából tíz perc séta. Gépjárművel a parkolás kis keresgéléssel megoldható,gőzöm nincs,hogy fizetős e.
    Tömegközlekedéssel pár perc a metró és számtalan busz és troli is jár a környéken.
  • Helyszín:

    A helyszín egy pár éve épült modern lakóparkban található. A bejáratnál hívtam Grétit és kaputelefon használat nélkül engedett be és a liftek is működnek. A lakás újszerű és modern. Kis előtérbe belépve amerikai konyhás és onnan nyílik a szoba és a fürdő. A fürdőben kád található,zuhanyfüggönnyel. A tusfürdő választék bőséges,minőségi szájvíz,fogkefe,fogkrém,minden van. A kilépő száraz volt és jó minőségű,kimondottan nagy méretű hófehér törölközőt kaptam. A szobában kényelmes franciaágy található,mellette tükörrel. Van még masszázs pad is. A ruházat elhelyezése szobainason oldható meg. Klíma és plafon ventilátor is van,de a mai napon ezekre nem volt szükség,szerencsére nem a hangulat volt hideg,hanem az időjárás.
  • Lány külseje:

    Gréti comb harisnyában,melltartóban és egy szexi halovány rózsaszín felsőben fogadott. A képeihez képest élőben nekem jobban tetszett,meg is jegyeztem,hogy némelyik képe nem adja rendesen vissza a valós szépségét. Gyönyörű dús barna a haja és kiengedve hordja,szép őszinteséget sugalló szemei vannak és erotikusan telt,természetes ajkai vannak.
  • Action:

    A fürdőből vissza térve Gréti megkérdezte,hogy mik az elképzeléseim. Úriemberhez nem méltó ugyan,de szerintem tipikus módon én leginkább az ikrekre nézve válaszoltam,hogy nem szoktam tervezni. Egymásra hangolódás és a kölcsönös fantázia határozza meg számomra a program alakulását.
    Csókkal kezdtünk,ami rendkívüli élmény volt, Gréti nagyon jól csókol,teljesen rendben van a nyelvhasználat. Ilyen fantasztikus csókban már szerintem benne van a kölcsönös szimpátia is,már ebben a pillanatban megalapozta a randi pozitív kimenetelét. Én sem tétlenkedtem,lekerült a melltartó és hosszasan eljátszottam az ikrekkel. Érdekes módon így elsőre az előjáték közepette is beszélgettünk,mint ha rutinosak lennénk együtt. Gréti megemlítette,hogy sokkal szebbnek tartja egy másik hirdető műmelleit,na ettől kiakadtam,közöltem is,hogy "ez akkora faxság".
    Franciával folytattuk,rendkívül kedvemre való volt a technika,kicsit pornósan bő nyállal a környékre is oda figyelve. Nyelve és az egyik ujja kicsit el is kalandozott,de ezt nem kívánom részletezni,ami releváns,hogy nagyon jó volt és a szájában lett végem,ájulás közeli élményben volt részem. Az utódok papírtörlőbe végezték és én is kaptam egy alapos,gyengéd megtisztogatást. Fent említett élmény közepette illúzió romboló lett volna megjegyezni,ezért itt teszem. Grétivel sokat chateltünk korábban az oldalon és mivel rengeteg közös témánk van,sok hasonló élethelyzetet megjártunk a francia közepette jöttem rá,hogy kevés lesz az egy óra a nekem kellő teljességhez. Így az élmény közepette kérdeztem meg,hogy módosíthatom e a randi időtartamát két órára. Mivel igen választ kaptam,már nem volt más dolgom,felhőtlenül élvezhettem a franciát,amíg végem nem lett.
    Hosszas pihenő idő kezdődött,átbeszéltük a közös témáinkat,ez számomra külön élmény volt,úgy tűnt Grétinek is kedvére való volt a hosszas beszélgetés. A felmerülő témákat nem részletezem,mert a T.Kollégák számára nem releváns az infó,nem is beszélve az adott és elvárt diszkrécióról.
    A második menetnél Gréti feküdt a hátára és csókokkal kezdve a nyakán keresztül az ikrek felé vettem az irányt. Itt hosszasan elidőztem,majd haladtam egyre lejjebb. Kényeztetni kezdtem és mivel úgy éreztem,hogy nem találom el a számára jó technikát,instrukciókat kértem és kaptam. Kielégítenem nem sikerült ugyan,de a hanghatásokból arra következtettem,hogy élvezi a ténykedésem.
    Gumit kértem és misszbe kezdtünk. Eleinte csók,szemkontaktus,majd a nyakát kezdtem csókolgatni. Gréti egy különleges élménnyel ajándékozott meg,megmutatta azt,hogy milyen is amikor egy lány tudja használni az intim izmait és egyszerűen kifejezve rászorított a farkamra. Erről már hallottam ugyan,de még sosem tapasztaltam. Fantasztikus élmény volt! Idő közben észre vettem,hogy tükör is van az ágy mellett,így ebben a pózban fantasztikusan izgató látvány volt látni magunkat. Hamarosan végem is lett. Leszerelés,megtisztogatás következett és kaptam még egy kis hát masszázst is. Időnk lejártával fürdő látogatás,öltözés és a kellemetlen búcsúzás következett.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke új pesti átlag. Utólag helyeztem el a telefonja alá. Nekem megérte.
  • Összkép:

    Randink után VTR-en már haza felé foglaltam más napra is időpontot. Ezzel szerintem mindent elmondtam. Nagyon jól éreztem magam Grétivel. Érett gondolkodású,kedves,korrekt lány.
Happy Massage