• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon történt üzenetben, régóta húzzuk a dolgot, majd telefonon kerestem a végén meg VTR - ben megerősítettem!
  • Megközelítés:

    Elég messziről érkeztem, GPS igénybevételével autóval, egyből a ház elott sikerult parkolót találni, Bkk nem tudom hogy jon ide!
  • Helyszín:

    10 emeletes panel, hatalmas es üres parkolóval , ráccsal ellátott lakás magasabb szinten, tiszta kégli, gyertyák meggyujtva mutatták az utat, füstölgő kellemesen bódító illata, első benyomásra minden ok!
    Szobácska nagy strapabíró ággyal, zene toronyból kellemes zene, ruháknak akaszto az ajtón, fürdőben elegendő tusfürdő, szajvizet is talaltam, eddig nem hiányzott semmi:)
  • Lány külseje:

    Roppant kiváncsi voltam mar Alice-ra, feltűnt mar mikor szakmát váltott, de olyan ritkán járok Budapesten hogy eddig nem jött ki ra a lépés! A beszámolóit szinte mindet elolvastam es kb tudtam mire számíthatok és mikor megláttam nem is voltam csalódott! Olyan kis aranyos őzike szeme van, es olyan szemérmesen es egyben izgatóan nez rad, ezt látni kell!
    A többit mar mind megírták előttem: hogy gazella testű, pici cickó, ami nagyon jól reagál az érintésre, ( maga az egesz lány) fokhagyma feneke van, ami igencsak feszes,( hátulról látni valami fantasztikus) szép hibátlan puha bőre, aranyos frissen mosott szőke haja:)
  • Action:

    Jujjjjj.....
    Be az ajtón, cipőt le, irány a szoba! Mivel mi most először találkoztunk, engem nem támadott egyből le, kedvesen szemérmesen méregetett, átadtam az apróságot amit neki szántam, diszkréten letettem a sarokpolcra a rózsaszálakat, kibontotta az ajándékot majd mondta hogy vetkőzzek, kezembe nyomott egy törcsit es megmutatta hová menjek tisztálkodni:)
    Miután elkészültem, ő mar tanga melltartó combóban várt a szobában! Simi Simi puszi puszi, csók, igazi nyelves, lassan lehamoztam a textilt róla, lefektettem, es kezdtem kezemmel es számmal feltérképezni! Miután összes beszámolóját olvastam már, számítottam rá hogy mi fog történni, de ezt átélni persze más volt! Szinte a 10. másodperctol nagyon élvezte, utána végig tolta magát a számra, en meg felbuzdulva ezen a nyelvemen kívül egy ujjamat is bevetettem ami mindkettőnknek tetszett! De mar nagyon kívántam a száját ezért feljebb kúsztam es most ő következett : újat nem tudok mondani, ez világbajnoki ahogy ezt csinálja, a teknikaja valami fantasztikus, tövig elnyel es a fejét finoman fogva még jobban rahúztam, annyira jól esett, ezt abba sem akartam hagyni, de aztan mégis felálltam az ágy mellé hogy jobban hozzamferjen, Alice letérdepelt elém és ugy gyömöszölte abba a pici csókos szájába:) ezt tényleg meg kellett hogy éljem:) zacsival is foglalkozik-amit én igen szeretek- és teljesen átadja magát az én élvezetemnek! Mikor már nem tudtam visszatartani , mîg ő a zsacsit nyalogatta én a szájába vertem a kis utódokat, miközben ujra bekapta es az osszestől megszabadított! Wow! Eltávolította egy zsepibe, es osszebujtunk beszélgettünk picit, de mivel mar csak 20 percünk maradt, ujra akcióba lepett azzal a csodálatos szájával, de addig addig mocorgott, míg a nunija a számon kötött ki, es 69- ben nyomtuk! Kis ido mulva gumit kértem, es hátulról betoltam neki a punciba! Azt a látványt! Most is feláll ha ra gondolok ! Később póz csere misszibe, a a feje a falnál, a lába is:), szinte bicskában volt, nagyon hajlékony a kicsike!
    Aztan ő jött felulre, mire en mondtam hogy nem hiszem hogy a 2. összejön! Na erre beindult es szájjal kézzel sikerult megcafolnia :) gratula:)
    Picit összebujtunk még majd egy gyors zuhi es tipli!
  • Elszámolás:

    Mivel nem beszéltünk rola, ott kérdeztem meg, a regi pesti átlag, de ő megérdemelte az ujat, amit mint irtam letettem a sarokpolcra
  • Összkép:

    Nem csalódtam, azt kaptam amire számítottam, biztos neki is könnyebb ha már nem lettem volna teljesen ismeretlen a számára! Remelem össze tudunk még ütni egy csörtét ha megint erre járok és még jobban kifacsar a drága
Happy Massage