• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves bohóc
    Köszönöm eme csodás irományt . Látom a lehengerlő stílusod nem csak nekem jött át olvasva az "alattam" szólókat :D
    Tetoválásokkal kapcsolatban , előtted kb 20an is leírták h van , van bőven , igy nem árultam zsákbamacskát , nyilván aki nem szeret valamit annak a kevés is sok !
    Ha nem haragszol nem cserélném le őket sikositóra :D
    Szép napot

  • Egyeztetés:

    könnyen ment, előző nap hívtam, megbeszéltük az időpontot, kérte, hogy masnap delelőtt meg küldjek ra egy sms-t hogy tényleg megyek. ez igy normalis, keres nelkül is irtam volna. tehat könnyen ment az egyeztetés, bárcsak mindenkivel ilyen egyszerű lenne
  • Megközelítés:

    jo helyen van, soroksari ut közeleben, parkolohely van es meglepöen olcso a parkolasi dij, nem is hittem, hogy ilyen olcson még lehet a varosban parkolni.
  • Helyszín:

    ez talán a legszebb lakás amit eddigi pályafutasom soran láttam. egy szép uj apartma, igényesen berendezve, tisztaság. nem ragozom, marha jo volt, szivesen laknék ott. a fürdö az közvetlenül a baszobából nyílik.
  • Lány külseje:

    itt kicsit meglepődtem. arra emlékeztem hogy írta vmelyik makktárs, hogy van rajta tetkó, de azért ez számomra kicsit sok volt. gyakorlatilag tele van tetoválva a csaj. nem vagyok tetkó ellenes, lehet szép kis mennyiségben, de azt sose értettem hogy egy szép lány minek bassza szét a testét ennyi tetoválással.
    szoval összességében egy szép vékony fiatal csaj, de ez nálam sokat rontott az összképen. az arca kedves, a jó értelemben vett átlagos, tehát nem mondanád meg róla hogy ezzel foglalkozik.
    nagyon vékony, amit én szeretek mert én is az vagyok, de aki olyan nőt akar amin van mit fogni, az ne hozzá menjen. a mellek nagyon szépek, ideális méretűek
  • Action:

    zuhi után vissza a baszobába, még a bugyi és a melltartó rajta volt, de megszabadítottam tőle. kellemes kis pettingelés következett, végigpuszilgattam őt, bár a tetkós részeket igyekeztem kihagyni :D
    aztan kellemesen leszopott, ezt jol csinálta, nem gépiesen hanem némi átéléssel.
    aztán kértem, hogy dobjon rám egy gumit mert a dugást mindig is jobban szerettem mint a szopást.
    sajnos nem akarta a farkamat besíkositozni, pedig en sikosito manias vagyok es sokkal jobban szeretem ha könnyen csuszik, ehelyett egy kicsit benyalazta, de az nem olyan.
    hanyatt döntöttem és elkezdtem tolni a kiscsajt. ebben is ügyes volt, kellemesen nyögdécselt és tolta a csípőjét, nem fadarab filing volt. gondolkoztam hogy lovaglast kérek, de mivel az emlitett nem-síkositozas miatt nem csuszott elegge, gondoltam ez a lovaglasnal gondlehet, ugyh inkabb negykezlab allitottam es hatulrol toltam par percig, majd vissza hanyatt.
    aztan mikor mar ereztem hogy hamarosan elmegyek, akkor levettem a gumit es a mellek közé élveztem.
    utana kerdzete hogy esetlek kérek-e egy kis masszazst, ez nagyon kedves volt tőle, de nem kértem, mert szarrá voltam izzadva és amugy sem fér bele a fel oraba, es nem akartam az idejet rabolni, de a gesztus nagyon jo volt.
  • Elszámolás:

    standard, vagy ujabb fajta pesti atlag, mindenki tudja miről beszelek.
  • Összkép:

    a tetkók miatt az elejen elbizonytalanodtam. nekem nem tetszik ekkora mennyisegben. de a lakas, a lany hozzaallasa, és egyébként a kinezete miatt kellemes elmeny volt. még egy aprosag, hogy nekem a sikositozas is hianyzott. de összessegeben jo volt.
Happy Massage