• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váltottunk a csevegésben pár szót. Nagyon jó fejnek tűnt már írásban is. Telefonon egyeztettünk végül, és a telefonban még jobb fejnek tűnt. :)
  • Megközelítés:

    Új hely, a város szívében. Mikor a címet elmondta a telefonban, arra gondoltam, na itt parkolni...! De mikor odaértem, 4 azaz négy (!!!) üres parkoló is várt. Persze ez csak ritka véletlen, mikor mentem, már semmi hely nem volt. Autóval esetleg a Westendben lehet parkolni. Tömegközlekedésben minden van, még vonat is. Talán reptér nincs ott. :)
  • Helyszín:

    Nagyszerű lakás, nekem nagyon tetszett. Abszolút felújítva, több új építésű is megirigyelhetni a dizájnt és a minőséget is! Nagy szoba, roppant hangulatosan berendezve, méretes fürdő. Élmény volt már ez is. Persze Wanda társasága mellet bárhol jó lehet. :)
  • Lány külseje:

    Mint a fotókon. Gyönyörű. Mindene. Égető szempár, tökéletes alak, bársonyosság és selymesség mindenhol. Mindezek mellet nagyon jó fej, remek gondolatokkal, pokoli erős kisugárzással. Állati jó beszélgetőpartner, jó a humora és még érti is a vicceimet. Fantasztikus társaság, olyan, akit az ember a barátai közt is szívesen tudna.
  • Erotikus masszázs:

    Mindig érdekelt, mi értendő szeretet masszázs alatt. No most megtanultam. :) Az első pillanattól volt valami a levegőben, amitől csak mosolyogtam. Nem lehet pontosan átadni azt, ami történt, spontán érintések voltak sorban egymás után. Hol a karom, hol a hátam, hol itt, hol ott. Az egésznek hangulata volt, varázsa volt, érzéki volt, nyugtató és izgató egyszerre. Wanda mondta nagyon jól: a külsőmet nyugtatja a bensőmet felgyújtja.
    Idővel fordultunk. Én "masszíroztam" őt. Azért az idézőjel, mert inkább simi volt az. Próbáltam hasonló élményt nyújtani, mint ő nekem. Ahogy siklott a kezem a bőrén, az valami mámoros, felemelő élmény volt számomra. Bizseregtem ahogy a combját érintettem, ahogy a hasát simítottam, ahogy a kezét érintettem. Az adott és szigorú határoknál megálltam. Meglepett, mennyire nem volt hiányérzetem, nem mintha a kedven ne vitte volna tovább a kezemet. De én büszke vagyok arra, hogy amit megígérek, az úgy van. Ma másképpen élveztem a kényeztetést. Egyszerűen megfürödtem a szépségében.
  • Levezetés:

    Mikor a simivel végeztem, kicsit ejtőztünk, beszélgettünk. Aztán kiderült, nincs vége, mert még el kíván varázsolni. Már ahogy elhelyezkedett, elvitte az összes eszemet. Én egy kényeztető típus vagyok, ezért fura volt, hogy csak én leszek így érintve. De elvarázsolt egy somolygó nézéssel... Az a ritka kivétel vagyok, aki a lassú, elnyújtott kézimunkát szereti leginkább, nem a franciás kényeztetést. Mármint részemre. Úgyhogy Wanda repertoárja nekem az abszolút telitalálat. Ezt is spontán végezte, figyelve a reakcióimat, olyan nézéssel, hogy te atya úr Isten...! :) Megőrjített...
  • Elszámolás:

    Még a telefonban tisztáztunk mindent, aszerint intéztem. Igyekeztem spontánul, hogy a varázs ne törjön meg.
  • Összkép:

    Szerintem az mindent elmond, hogy én, a "kényeztetőmániás" olyan lánynál voltam, ahol nincs kölcsönösség. De ezt a teremtést meg kell ismerni! Nem csak az erotikus rész miatt, nem is csak a szeretetmasszázsa miatt, hanem a személyisége miatt. Ha minden 22 éves így gondolkodna, a világ sora, jövője nagy biztonságban lenne! Sokat beszélgettünk közben, és imádni való társaság, olyan szöveggel, gondolatokkal, amitől elvarázsolódik az ember. Órákig tudnék vele beszélgetni egy pohár bor társaságában, valahol a Badacsonyban, egy tóra néző teraszon...
Happy Massage