• Beky

  • Beküldte:
  • Beky reagálása

    Kedves georges!

    Köszönöm a korrekt beszámolót!:)Sajnálom,ha megijesztettelek a bambusz masszázzsal:)
    Rendszeresen sportoló vendégeimnél szoktam használni a mélyizomzat fellazítására,ezért csak egy kis ízelítőt kaptál belőle:)Elnézésedet kérem a "sötétért",bár miután feltűnt,hogy valóban nem nagyon látsz felajánlottam a villanykapcsolót,de nem éltél vele.Az öltözetem a fotókon látható sport fehérnemű volt,első találkozáskor mindig azt viselem,hogy ne okozzak csalódást.Tévedtem:)
    Szívesen látlak máskor is egy bambusz mentes masszázsra!

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, azonnal felvette és tájékoztatott. Kedves és szimpatikus a hangja ezért egyből megbeszéltünk egy randit.
  • Megközelítés:

    Bekyt a Margit híd budai hídfőjénél lehet megtalálni. A parkolás nehézkes, villamossal könnyebb a megközelítés.
  • Helyszín:

    A helyszínre a bejutás könnyű, feltűnés mentes. Beky egy régi bérház földszintjén egy szépen felújított lakásban fogad. Az egyetlen problémám az elsötétítés volt, ami ugyan az intimitást szolgálja de a verőfényes nyári napról belépve nagyon sokáig nem láttam semmit.
  • Lány külseje:

    Beky csinos, nagyon jó alakú hölgy. Látszik rajta, hogy sokat sportol és foglalkozik az alakjával. Nekem bejött.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs masszázspadon a „szokásos” koreográfia szerint történt olajjal. Kényelmesen elhelyezkedtem a hasamon Beky pedig a bokáimtól indult felfelé. Átgyúrta a vádlijaimat majd a combjaimat. Bemutatott egy bambusz rudas technikát is de azt inkább csak a hardcore masszázs rajongóknak ajánlom mert nekem túl erős volt. Ezután a hátam majd a vállaim kaptak a jóból. Nagyon jól meggyúrt miközben mindenféléről beszélgettünk. A hátmasszázs vége felé kicsit hozzám dőlt, a hátamon éreztem a teste érintését. Izgi volt, de kár, hogy a melltartó nem került le róla, szívesen éreztem volna a bőre érintését.
  • Levezetés:

    Miután megfordultam Beky ismét a lábaimra tért vissza. Továbbra is a masszázspad mellett állva a combomat masszírozta de ez most már érezhetően finomabb masszázs volt. Olajos kezével egyre feljebb simogatott mígnem elérte a legérzékenyebb részt. Egy szépen elnyújtott, nagyon kellemes kézi levezetést kaptam tőle.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag a megbeszéltek szerint. Kicsit küzdöttem a sötétben de azért megtaláltam a megfelelőt. .
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam. Bekyben egy nagyon csinos és intelligens hölgyet ismertem meg. Jól masszíroz, kellemes társalgó partner és finom keze van. Az egyetlen hiányérzetem az öltözete miatt volt. A legjobb persze az lett volna ha ruha nélkül masszíroz de ha már fehérneműben, akkor szívesebben láttam volna valamilyen izgató, szexi ruciban.
Happy Massage