• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam összesen 4szer ebből 3szor felvette, ami szerintem jó arány, valszeg szerencsém volt de érdemes próbálkozni ;) negyed órára mentem..
  • Megközelítés:

    Béke téren pár lépés és már ott is van. Bkkval könnyű eljutni ide de szerintem kocsival se lehet nehéz. Parkolást nem tudom meddig kell fizetni. A szűk rendelési idő miatt szerintem fizetős marad a parkolás a randi alatt. A térkép jelölés a környéket mutatja de nem pontos.
  • Helyszín:

    Érkezési sorrendben: Béke tér - újépítésű ház lépcsőház - lift - emelet - jobbra - helloszia - előszoba- balra fürdő jobbra szoba - van ágy, fotel, asztal, mindenféle tereptárgy ami hívogat az akcióra.. Piros fény és nagyon félhomály így sok részlet nem tűnik fel. Az illat jó és tisztaság érzete van az embernek, bár nem kezdtem el vizsgálódni .. Fürdő szoba átlagos, tusfürdő van, szájvíz van.. Szerintem rendben volt minden.
  • Lány külseje:

    Jázmin teste elég para... tényleg olyan mintha egy amerikai pornófilmből lépett volna elő. A teste olyan mint a képeken, semmi kétség DE! itt nem igaz, hogy "húúú élőben még sokkal jobb".. más kérdés hogy a képeken is olyan jó teste van, hogy nem tudom kell-e jobb élőben. Az arca érett és a megjelölt életkor bőven frissítésre szorul, de ettől még nagyon meggyőző a külseje. Magassarkúban hálós ruhában várt .
  • Action:

    Elmentem zuhizni és mikor visszajöttem már ott várt az ágyon ülve. Az ágy mellé állva átadtam magam a törődésének.. Elképesztő mit csinál ez a lány.. Iszonyú vehemensen, irdatlan kitartással, eszméletlen szívóerővel dolgozik... nem is nagyon jutsz szóhoz, csak simogatod , figyeled (itt kicsit hátrány az erős félhomály mert legszívesebben studio megvilágításban néztem volna végig ahogy ténykedik Jázmin) és próbálsz helytállni.. ahogy kezdtek gyengülni a lábaim elfeküdtem az ágyon és úgy folytattuk.. végig kéz nélkül masszív, köpködős, pornós francia megy.. Egész sokáig bírtam, de inkább az volt hihetetlen, hogy ő hogyan bírta végig a tempót magát nem kímélve.. A végén kértem hogy váltson át kézre majd ott is komoly tempót diktálva elkezdett még káromkodva kérlelni.. NA hát nem is kellett több.. kész voltam.. emberek.. ez PARA!!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a végén történt. A telefonban minden részletről tájékoztat akár többször is.. Szerintem jó befektetés :)
  • Összkép:

    Hát értékeljünk: Szerintem ez egy nagyon egyedülálló dolog amit Jázmin hajlandó bevállalni, minden előttem szólóval egyet tudok érteni és ajánlom mindenkinek aki megirigyli a high-end pornós franciákat..
Happy Massage