• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal előtte hívtam .
  • Megközelítés:

    Nagy könnyen megtalálható . Én metroval mentem Budára majd egy kis séta . Közel a Mamuthoz el se lehet téveszteni .
  • Helyszín:

    Tiszta rendezett lakás . Semmi kivetni valót nem találtam . A fürdő is nagyon rendben van , többféle tusfürdő és szájvíz minden ami kell .
  • Lány külseje:

    Alapvetően egy szép csaj . A képek alapján egy hamvas tini lányra számítottam , a valóság talán egy picit más . Igazából nincs vele semmi gond a cicik nagyon szépek a popsi is jó, van egy kis plusz a hason de az se gond , szóval egyben van elég jól . Az arc azért nem olyan tinis nem csúnya de én másra számítottam. A viszont gond hogy keveset beszél és egyáltalán nem mosolyog, lehet én voltam rá rossz hatással...
  • Action:

    Kicsit előbb érkeztem és mivelhogy nem volt előttem senki egyből bejutottam hozzá. Ha ilyen helyre megyek mindig viszek magammal valamilyen csokit mert ha esetleg kicsit fagyos a légkör kezdetekbe akkor a csoki mindig jó hatással van a lányra. A csajok általában betegesen szereti a csokit és amikor átadom mindig megjelenik az első mosoly, a jég elolvad és minden működik ahogy kell. Na de ebben az estben mégsem. Egy mosoly és a "köszönöm " megvolt de igen csak szűkszavú marad Bianka. Tusolás után visszatérve megbeszéltük a programot azaz aktust nem kértem csak két franciát kölcsönösséggel . Lefeküdtem az ágyra és lényegében hagytam magam . Bianka lábaim között elhelyezkedett és neki is állt . Kezét nem is használja nagyon profi technikája van. Nem voltam Top formában aznap ilyenkor nehezebben megyek el , ezért mondtam hogy kézzel is nyugodtan rásegíthet úgy könnyeben megjön a siker . Az utódok a szájába kerültek majd kivitte őket a fürdőszobába és megszabadult tőlük. Visszaérkezése után egy kicsit megmasszíroztam hátát és fenekét majd rátértem a lényegre a punci kényeztetésre . Talán valamennyi sikert elértem de a végcélt nem. Ekkor már azért egy pár mondatot tudtunk beszélgetni de végig zárkózott maradt . A második francia is jó volt most is a szájába ért a vég és ismét kivitte őket. Bianka mindent maradéktalanul megcsinál amit ígér de valahogy a levegő nem izzott körülöttünk . Túlfűtött erotikáról nem tudok beszámolni. De mint mondom lehet hogy én voltam rá rossz hatással. Tusolás és ennyi.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint . Előre adtam mindig így szoktam . Azt mondom azért megérte.
  • Összkép:

    Összességében azért jó volt . Mindent megkaptam amit akartam szexuális értelemben . Csak a mosoly és egy kis beszélgetés hiányzott.
Happy Massage