• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Drága Nagymacko!

    Érdemtelenül hagytalak válasz nélkül, ezért elnézésedet kérem. Így viszont minden nap gondoltam Rád, hogy írnom kell ..... de alig volt nyugodt 1 órám az elmúlt hónapban.
    Csodálatos beszámolót írtál, ami igazi ajándék számomra :-)
    Én is bókolok kicsit: a személyed az ami kiváltja bennem azt a derűt és kedvességet amit tapasztaltál. Szerintem a környezetedben levő emberek ugyan ezt érzik feléd..
    Kedves, huncut, örök mosolygós, jókedvű férfit ismerhettem meg személyedben pedig tudom, hogy gondjai mindenkinek vannak.. de szerintem Te kitűnően felülemelkedsz ezeken életvidám természeteddel. Ami még csodás; hogy másnak is jut ebből a pozitív energiából. Bőven!
    Kívánom Neked hogy örökké ilyen életigenlő vidám természetű férfi maradj Kedves Nagymacko!

    Szép napokat kívánok!

    Izi

  • Egyeztetés:

    A lehető legsímábban ment az egyeztetés. Kacér női hang búgta a telefonba, hogy várlak :) Közben picit módosult az időpont, de Iza nagyon rugalmas volt :)
  • Megközelítés:

    Egyik legkönyebben megközelíthető helyszín. Én mindíg kocsival mentem és soha nem volt gondom a parkolással. Fizetős, de kibirható...
  • Helyszín:

    Egy nagyon kellemes, hangulatos, izlésesen berendezett lakást találtam, ahol az ellazulás, a diszkréció, etc. garantált a belépéstől a távozásig :) Fürdőszoba felszereltsége csillagos ötös... A törölköző a legjobb :) Nagymaciknak való :) Finom itallal kínált, majd el is mentem lemosni az út porát..
  • Lány külseje:

    Iza külseje lenyűgöző, varázslatos, bájos, kacér, dögös... A sort lehetne folytatni, de ezt látni kell uraim :) Fiatalos, életvidám, igazi "tudja, mi kell a pasiknak" csaj ::)) Valamilyen bugyi melltartó kombinációban fogadott, de engem sosem az érdekel, ami rajta van, hanem amit rejtenek a falatnyi ruhadarabok...
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs masszázspadon zajlott. Ó de hányan megénekelték már Izánk masszázstudományát, akikhez ezúton csatlakozok! Uraim! Iza benne van a tobb masszázsprogramot kínáló lányok alacsony százalékában, köztük is az élvonalban. Alapos, minendre kiterjedő masszázst kaptam a talpamtól, a vádlikon, combokon, fenéken keresztül a fájós derekamon és hátamon át az érzékeny vállamig és nyakamig. Nem csak símogatott, hanem szakszerű, helyenként felszisszenős :) igazi sport-gyógyító masszázsban volt részem. Nem először vagyok nála, de minden alkalommal sikerül elvarázsolnia... Annyira jó fej, mindenhez hozzá tud szólni, poénos, de tud hallgatni is, ha úgy kívánod...
  • Levezetés:

    Felvezetésnél kényelmesen elhelyezkedtem a masszázságyon és egy olyan csodálatos NFVSZ-el kombinált kivégzésben volt részem, hogy most is beleremeg a testem minden porcikája sz emlékekbe. Annyira rám hangolódott, leste, figyelte minden rezdülésem, mintha egy ercre összefort volna a lelkünk. Ilyen szakértelemmel, odaadással és szeretettel végzett örömszerzésben ritkán van részünk, ezt állítom kedves uraim :) A levezetés már a tatamin történt, ahol egy fergeteges, igazi Iza-féle csúszkamasszázsban volt részem, ahol a tökéletesen elhelyezett tükröknek köszönhetően olyan látvány tárult a szemem elé, hogy már az elég lett volna ahoz, hogy a csillagokba repítsen. Drága Iza! Egy élmény volt a veled együtt töltött idő minden másodperce!
  • Elszámolás:

    Korrekt, a pesti átlag. Utólag rendeztem a kicsi dobozkába rejtve :) Iza mindent megér!
  • Összkép:

    Iza minden porcikájában, minden szempillantásában, minden megnyilvánulásában igazi NŐ! Topp háromban van nálam! Nagyon vigyázzatok rá uraim! Remélem, sokáig élvezhetjük még társaságát, érintését, varázsát! Drága Iza! Anmint tudok, ismét meglátogatlak, hisz nem csak a testem, hanem a lelkem is felüdül, ha láthatlak :)
Happy Massage