• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, első sikertelen hívás után diszkréten visszacsörgetett, és így tudtunk egyeztetni másnapra.
  • Megközelítés:

    Sokak által ismert bevásárlóközponttal szemben, egy felújított panel. GPS-el könnyű a megközelítés, parkolás a ház mögött. A legegyszerűbb a lakótelepi parkolóban. Igaz fizetős, de az a párszáz forint...
    BKV tekintetében szerintem az M3 metró a legközelebbi.
  • Helyszín:

    Többszobás, igényesen berendezett emeleti panel lakás. Jótékony félhomály, nagy franciaágy. Ruhákat székre vagy fotelbe, tetszés szerint lehet elhelyezni. Fürdő a szokásos paneles, harmónika ajtóval :) A víz hőfok beállításával kicsit meggyűlt a bajom, a csaptelep lehet már csereérett. :)
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, nagyon jó formában van, pár évet letagadhat. Elmondása szerint nemrég újból elkezdett edzeni. Az általam kért, egyik fotón is szereplő ruhában fogadott. Kifogástalan! :)
  • Action:

    Első alkalommal találkoztunk, így fél órára mentem, hogyha esetleg nem alakulna ki a kölcsönös szimpátia, ne feszengjünk egy órán keresztül. Érkezés után kis beszélgetés, majd törölközővel fürdőbe el. Utánam 2 percre ő is.
    Bemelegítésként egy kis táncot kértem tőle mely alatt megismerkedhettem a testével. A mellei a hegyesedő bimbókkal nagyon bejöttek, ahogy csavargatta a testét az ölemben. Pár perc után kértem, hogy folytassa az ágyon, és közben kényeztesse magát. Ehhez pedig hívjon segítségül egy vibrátort is. Amikor kezdett bemelegedni, csatlakoztam én. Együtt kényeztettük a mellét és a punciját. A hangokból ítélve úgy tűnt, hogy élvezi. Közben azért ő is kezelésbe vette az egykorút, bőnyállal, köpködve, jó gyors ütemben. Hamar gumit kértem, majd felváltottam hátulról a kis játékszerét. Bármilyen tempót lehet neki diktálni, bírja és élvezi is. Hamarosan átkéredzkedtem popóba is, ott is fenomenális a hölgy. hamarosan itt is lett végem. Hagyott magában lenyugodni, majd segített megszabadulni a búvárruhától, és szépen le is tisztogatott.
    Fürdőbe ismét el, öltözés közben egy kis beszélgetés, majd két puszival megköszönve az élményt, távozás.
  • Elszámolás:

    Amíg a fürdésem után ő is elment, diszkréten az asztalra helyeztem. Szóba sem került egyszer sem az ottlétem alatt.
  • Összkép:

    A hirdetésnek (beleértve a képeket és a vállalt lehetőségeket) abszolút megfelelő, profi. Vagány, cserfes, de jó fej. Amit vállal azt maximálisan, profin teljesíti. Aki nem barátnő feelingre vágyik, csak jó kezekbe kerülve le akarja vezetni a gőzt, annak maximálisan ajánlott. Az ajándék mértékét tekintve (pesti átlag, máshol borsos extrák itt az alapban) is abszolút megéri. Biztos találkozunk még.
Happy Massage