• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Átutazóban voltam a fővárosban, és akadt 2db szabad órácskám.Ekkor jött az ötlet, hogy kielégüléssel töltsem el.Így akadtam a "most elérhető" fül alatt Noyára, aki második csörgés után felvette, és fél óra múlva már fogadni is tudott.
  • Megközelítés:

    Főút mellett található, a ház előtt és mögött is található parkoló. Nekem a ház előtt akadt egy szabad ami ingyenes, viszont a ház mögött fizetés.Könnyen megtalálható, pontos címet ad.
  • Helyszín:

    Szép, tiszta, rendezett, teljesen megfelelő az élmények átélésének. Amire szükség lehet megtalálható, nem tudnék külön semmit sem kiemelni, sem hiányát éreztetni. Korrekt.
  • Lány külseje:

    A képek visszaadják a valóságot, már az az érett nő kategóriába tartozik és így is viselkedik.
    A bőre puha és illatos, igéző szemeivel felfal már a bejáratnál...hatalmas mellbimbók, vastag ajkak, kerek popsi! Rendben van nagyon a hölgyemény!
  • Action:

    Hosszabb utazást követően fáradt voltam,a zuhany után az ágyra feküdtem háton, és átadtam magam a kényeztetésnek. Beszélgettünk előtte, miközben hagyta, hogy a puszta látványtól bekeményedjek. Simogatta magát, izgatott. Elmondtam, hogy a mélytorkos franciája, és a sokrétű adatlapja miatt (is) volt szimpatikus.Hamarosan be is bizonyította, hogy valóban jól űzi a tevékenységet. Én csak feküdtem a hátamon, ős meg bőnyálasan, mélytorkosan, cuppogva, golyókat nyalva kényeztetett. A franciája biztosan a legjobbak között van, teljesen el is tudta tüntetni a farkam kérésre, ami eddig nem sok lánynak sikerült.
    Már itt el is döntöttem, hogy a húsos ajkai közé szeretnél élvezni. Tudtam, hogy 2× nem fogm sikerülni, íg kértem, hogy továbbra is had lustálkodhassak, és lovagoljon meg. Beleült, változatosan mozgott a farkamon, hol tövig, hol beleguggolva, hol ringatva, hol keményen csattogósan. Ekkora már sokat dolgozott Noya, és közös megegyezéssel kutyusba váltottunk. Ő az ágy szélén térdelt én meg állva dugtam...itt már késztetést éreztem, hogy én is megdolgozzam őt, amire biztató nyögésekkel reagált.
    Pár perc kemény löket után jeleztem, hogy a szájával szeretném ha kielégítene. Én maradtam állva, ő az ágy szélére ült és a szájába vett. A golyóimat maszírozva szopott, majd amikor már érezte, hogy közeledem az élvezéshez egyik kezével belemarkolt a fenekembe és invitált, hogy dugjam a száját.
    Belelőttem a szájába, közben nem vette ki, csak a nyelvével körzött a farkam körül.Nagyon jó volt, iszonyatosan nagyot élveztem így.
  • Elszámolás:

    Kértem, hogy az elején tudjuk le, mivel a nagy élménytől hajlamos vagyok szétszórt lenni. Semmi probléma nem volt, letettem a telefonban egyeztetettet a polcra. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Teljes mértékben azt kaptam amiért mentem. Nem egy romantikus szexre, hanem egy gyors, vad dolgokkal felturbózott kielégülésre vágytam amiben Noya kiváló partner volt.
    Köszönöm, visszamegyek! :)
Happy Massage