• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm édes :) Sajnálom,hogy nem tudtad elfelejteni a bánatod,de én megértem és tudod megbeszéltük.jobban leszel,bepótolunk mindent.Ebbe biztos vagyok!!!! :)Mégegyszer sajnálom a kedves barátodat:( Nagyon jól éreztem magam,veled és a társaságodba.és örülök hogy te is velem.Vigyáz magadra és várlak vissza,szeretettel .Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Gyors volt, és hatékony. Csörrent kb hármat a telefon, ő felvette, és megállapodtunk néhány órával későbbi időpontban. A bővebb infóból minden egyebet megtudtam.
  • Megközelítés:

    Mindig, mindenhová kocsival egyek. De szerintem a BKK is elég kedvező lehet, mert Zugló egyik legfőbb útvonalától kb 30 méterre van a ház
  • Helyszín:

    Egy új építésű ház elég magasan lévő emelete. De van lift. A lakás tiszta, a fürdőszoba nem nagy, de elég, és kifogástalan. A baszoba elég tágas, az ágy kicsit nyikorog, ha nagyon ficánkol rajta valaki. Ruha a székre.
  • Lány külseje:

    Rubi nem egy nádszál leány. Viszont nincs rajta felesleg sem. Elég magas, a cicik fogni valók, és a popi,,,,, Popsi fanoknak szerintem kihagyhatatlan. Markolhatod, nem lottyad össze a kezedbe. Olyan mint szerencsétlenül járt Benedek tanítványok labdája. Kemény, de jó fogású!
  • Action:

    Hát itt kezdődtek a bajok. VELEM! Egy hónap alatt sok baj, gond ért.
    Én a lelkem könnyebbé tétele, és fájó gondolataim elterelésére mentem Rubihoz. Sajnos teljesítményem erősen közelített a nullához.
    De ugorjunk az elejére! Beléptem a lakásba, ahol egy magas, szép hosszú hajú lány nyelves csókkal fogadott. Beinvitált, hozott jeges vizet, adott törölközőt, megmutatta hová tehetem a ruhám. Közben simogatott, és pedig őt. nagyon jó eső érzés Rubit simizni. Megmarkoltam világbajnok popsiját, az maga a csoda. A szokásos fürdő látogatás után még állva megtapogatta, majd bekapta a kisöcsémet. Később ledőltünk, úgy folytatta. Kértem hogy forduljon 69-be. Hát emberek, a punci sem mindennapos! Szárnyalhatna, ha akarna. Ujjam majd ujjaim betaláltak a ki, és bejáratokba. (egy szerencse süti szerint minden kijárat bejárat is!)
    Drága Rubi mindent elkövetett, hogy jó legyen nekem, de a gondjaim sajnos felül kerekedtek. Pedig bevette koppanásig, felkínálta a puncit, a popsit, az enyémet kényeztette fürge nyelvével, de sajnos a fél hat az fél hat.
    Nagy sokára csak elmentem, a bébiktől el sem tudtam búcsúzni, mert lenyelte őket.
    nagy nehezen feltápászkodtam, akart adni új törölközőt, de maradtam a réginél. Mosdás, majd csókokkal búcsú, és elindultam utamra.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlag alatt egy kicsivel. Extrák nélkül. Mert milyen extra kellene még amikor minden alap.
  • Összkép:

    Rubiban egy végtelenül kedves, jóindulatú, türelmes lányt ismertem meg. Mindent megtett, hogy elűzze a gondjaimat, hogy jól érezzem magam. Csak hálával tudok rágondolni! Maga a randi elég gyenge volt miattam, de itt nem is engem, hanem a lányt kell osztályozni.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-08-18 13:17:18
Happy Massage