• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolód drága; örülök,hogy ennyire tetszettem(amúgy kölcsönös) ;)
    Várlak mielőbb vissza!
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Az oldalon, privát üzenetben. Nagyon simán ment, Alice gyors reagálású :) Fixáltuk az időpontot, majd VTR-en is jeleztem.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, 13. ker. kicsit külsőbb része, de abszolút jól megközelíthető. BKV-val 14-es villamos és busz is jár (a számáról fogalmam sincs). Parkolás ugyan fizetős, de aki autóval megy ezt vállalja egy ilyen élményért :)
  • Helyszín:

    10 emeletes panelház, teljesen rendben van. Telefonálás után rögtön kaptam kódot, simán bejutottam. Lifttel fel, majd egy rácson át vezetett az út a lakáshoz, ami tökéletesen megfelel az elvárásoknak. Jó az elrendezése, tiszta, és minden megtalálható ami csak kell. Fürdő kádas, többféle tusfürdő, szájvíz. A szobában egy szék, kis polcos szekrény és egy éjjeli szekrény fér el a franciaágy mellett, de nem is kell több.
  • Lány külseje:

    Alice kijött elém a rácshoz, hogy be tudjak jutni (ekkor még utcai ruhában). Egy mai "virtuózt" idézve: "Csak a nézését meg a járását..." - így szól a nóta, ami Alice esetében eszembe jutott :) Már a szemeivel levetkőztetett, a járása pedig olyan illegős-billegős volt, hogy rögtön elkapná az emberfia. Extra vékony, de annál nagyobb a szexuális kisugárzása. Zseniális a hölgy :)
  • Action:

    Lakásba belépve azonnal csókolózni kezdtünk, szinte még a küszöbön se léptem át. Iszonyatosan barátnős a csókja, érzéki, egyből beindulsz tőle. 1 percig biztos álltunk ott, aztán cipő le, majd be a szobába. Ott folytatódott, ami kint elkezdődött, fogdostuk egymást, már vette le a pólómat. Sietni akartam a zuhanyzással, mert biztos voltam benne, hogy hatalmas szex kerekedik majd ebből, alig bírtam kivárni :)
    Gyors tus, szájvizezés, és már bent is voltam újra, ahol Alice közben tangára és melltartóra vetkőzött. Csókok, tapogatózás, markolászás, majd a már mások által megénekelt tanga lehúzás a falnak támaszkodva. Nem kellett kétszer mondani, a feszek fokhagyma feneke és finom puncija csak arra várt, hogy megkóstoljam. Leguggoltam, belenyaltam, és szinte faltam percekig, főleg hogy imádok én is kényeztetni.
    Kis idő múltán megfordult, és oldalra lehajolva kezdett el játszani kicsi énnel - először érzékien, nyalogatva, majd egyre mélyebbre véve. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy saját magától annyi ideig tartja torkában a dákómat, hogy az ismert "öklendezős" hanghatásokat véltem felfedezni, kisebb nyáltömeg érkezésével. Erre én nagyon vevő vagyok, imádtam egyszerűen, zseniálisan franciázik!
    Kis 69 - csak a rend kedvéért -, majd a hátára fektettem és kb. 10 percig megállás nélkül nyaltam-faltam a punciját, az ujjaimat is bevetve. Ahogy ezt is írták már előttem: szinte végig a maximum élvezeti fokon pörgött, vonaglott, és a nedvekből illetve hangokból ítélve többször is elélvezett. Szeretem ezt érezni és látni, ha a partnerem élvezi a kényeztetést. Utána még kicsit bekapott, majd gumit kértem, amit szájjal helyezett fel vérprofi módon!
    Itt volt többféle póz, doggy-ban kezdtünk, majd misszi lábakkal a nyakában, néha csókolózva közben. Éreztem, hogy közeledik a vég (csoda hogy eddig bírtam, komolyan), és kértem, hagy végezzem be az arcára/szájába. Gond nélkül odafordult, végét bekapva szívta ki az utolsó cseppet is belőlem, fantasztikus volt. Még akkor is folytatta, amikor már nem jött több utód, ez ám a levezetés!
    Letisztogatott (nem is kellettem hozzá), majd ledőltünk az ágyra totál izzadtan és kikészülve.
    Rám dőlt, beszélgettünk, nagyon aranyos és kedves lány. Tetszik a világnézete, nagyon hasonlítunk ebben a kérdésben :)

    Kb. 15p elteltével elkezdett puszilgatni, érezhetően startolt a 2. felvonás. Nem volt ellenemre, sőt, alig vártam hogy újra a szájában tudhassam a velem egykorút, amire nem is kellett sokat várnom. Mindig úgy fordult, hogy tudjam én is kényeztetni, aminek nagyon örültem, boldogan tettem. Újabb védőfelszerelés, majd egy beleguggolós lovagló pózban indultunk, amitől azt hittem mentem eldobom az agyam. Hihetetlen volt, szorított, le-föl járt, közben olyan szexi hangokat hallatott hogy ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Nem is maradtunk ebben a pózban, mert végem lett volna 3 perc után :)
    Hátulról folytattuk, ő hason feküdt én pedig fölötte. Így ment egy darabig, majd oldalra fordítottam, így folytattuk. A 2. menetben a gumi miatt kicsit lelombozódtam, mire idáig jutottunk, de Alice úgy döntött, nem enged el élvezés nélkül: kihúztam, gumi le, majd kézzel-szájjal kivégzett :) Azóta is mosolygok, amikor eszembe jut, beleremegtem.
    Újra letisztogatott, majd izzadságban úszva elszaladtam fürdeni, és szomorúan (de egyben boldogan) távoztam.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála, de mint leírtam, egyszerűen megindultak az események így nem raktam le előre a rózsaszálakat... Szerencsére nem tette szóvá, abszolút nem zavarta, így távozásom előtt helyeztem el kicsit megtoldva a kisszekrényére. Pesti átlag, viszont az együtt töltött 1 óra átlagon felüli! Bőven megérős kategória!
  • Összkép:

    Szuper randi volt, testben-lélekben feltöltődve távoztam. A korábbi beszik alapján valami ilyesmire számítottam, de amíg az ember nem éli ezt át, addig csak gondolatai lehetnek, amik közel sem fedik a valóságot :) Vigyázzatok rá!
Happy Massage