• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még aznap reggel voltam nála és sms-ben érdeklődtem van a még szabad időpontja délután. Visszaírt hogy van úgyhogy telefonon megbeszéltük a többit.
  • Megközelítés:

    Már tudtam hová kell menni, parkolás hétköznap fizetős, de hétvége lévén ingyenes volt tömegközlekedést nem tudom pontosan de sok buszt láttam.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás, fürdő teljesen rendben tusfürdő választék is rendben.
    A lakás egy másik szobáját ismerhettem meg előzőleg másikban voltunk, de itt is hatalmas francia ágy, szopatós hátradőlős fejtámlával :)
  • Lány külseje:

    Visszajárónak még nem nevezném magam de aznaposnak még igen szóval tudtam ki vár az ajtó mögött.
    A képeknek és a leírásnak megfelelő MILF, hosszú combok, kerek popó, dagadó mellbimbós cickók, karakteres arc és szopós száj :)
  • Action:

    Fürdés után ő is kilépett még egy percre, rögtön el is helyezkedtem az ágyon kihasználva a háttámlát és felvettem a szopatós pózt, mikor visszajött ezt látva egyből tudta mivel is szeretnék kezdeni.
    De jelezte is, jó, hogy visszajöttem és akkor mehet az anál.... Nekem!!! persze viccelődve, aki nem bírja az adok kapok humort ne őt keresse.
    Mikor tisztáztam, hogy aki itt most anált fog kapni az ő lesz akkor a huncut tekintet és a mondat, hogy akkor lássuk, már faszállító.
    ÉS akkor elém térdelt, aztán azt mondta na most meg fogsz ujjazni, semmi rossznak nem vagyok elrontója, így tettem amire "kért", de azért vittem bele kis extrát mivel két kezem van mikor az egyik épp nem a punciban és néha a popóban (egyik rakoncátlan ujjam) a másikkal a melleit markolásztam és a bimbót morzsolgattam. Szép nagyot és hangosat élvezett a drága :)
    Aztán jött ő a mélytorkos isteni francia szinte azt vártam mikor érzem a kezemmel a végét a fején mivel épp azt fogtam, azaz nyomtam le és diktáltam az iramot.
    Mivel ugye ma már voltam és kimaradt a popó így mindketten úgy láttuk jónak, hogy az első akciót kezdjük azzal.

    Gondolkodtam, hogy is lenne jó hogy minden látványt élvezhessek, végük a hátulról döntöttem mert mindenki ismeri a mondást miért kezdjük onnan :)
    Szóval ö kitérdelt az ágy szélére én pedig mögé álltam segített beigazítani, könnyen csúsztam hála a sok síkosítónak de azért éreztem hogy szorul az ánusz, de nem törte le a lelkesedésem, főleg mivel jött az instrukció elölről hogy nyomjad.
    Finomkodás nélkül egyből vágtató tempóba tettük magunkat nem győztem kapaszkodni, hol a csípőjét hogy a vállát már majdnem ott voltam, hogy megmarkolom a haját vagy a kezeit húzom hátra (talán legközelebb) de egy szó mint száz húztam magamra nem találok szavakat vagy jó hasonlatot szóval ahogy tudtam úgy húztam.
    Hatalmasat robbantam mikor épp a vállait fogtam szinte beleremegett az ágy, de úgy, hogy vagy 10 cm arrébbment az biztos.
    Segített letisztogatni.
    Kicsit már fáradt voltam lásd reggeli két menet utána uszoda... így sokat beszélgetünk mire újra életet lehetett lehelni belém, de jó volt, közben azért ment a tapi ide oda nyalás.
    Aztán nekiláttunk a másodiknak azt már 69ben javasoltam hogy én se tétlenkedjek mire elég kemény lettem valahogy éreztem hogy már megint kifutottunk az időből és ezt láttam rajta is de ő ezt szóvá sem tette volna, látszott rajta hogy nem fog úgy elküldeni hogy még tele a tár. Mondtam hogy csüccs ide baby erre fogta magát fölém állt és lassan elkezdett beleülni, de nem ült le gugolva baszott hogy ki kit azt még most nem tudom igazán de kisvártatva hatalmasat robbantam ismét azt az arcot amit közben vágott hát mintha pornófilmben éreztem volna magam.
    Gyors tisztogatás és indulás haza, immár mindent megkapva.

    Hazafelé épp azon gondolkodtam, hogy nem egyszerű hozzá bejutni van vendége bőséggel, mégis hogy lehet ilyen kevés beszámolója, aztán rájöttem, hogy mindezt leírjam nekem jócskán vissza kellett emlékezni olyanokra amit igencsak olyan állapotban éltem át hogy leírhatatlan, ezért szerintem sokan nem is veszik a fáradtságot hogy leírják.
    De én ezentúl is leírom valahányszor meglátogatom Noyát.
    Innen is puszi a puncira ás a popsiba is hisz ahogy mondja "már az is van olyan tiszta"
  • Elszámolás:

    A végletekig korrekt tekintve, hogy megint kicsúsztunk az egy órából, de amiben benne voltunk még befejeztük. És utólag az asztalra tettem le.
  • Összkép:

    Tökéletes amit szeretnél azt elmondod és megmondja hogy teljesíthető e a részéről vagy sem.
    Én lp egy hármasra a barátnőjével még tuti benevezek.
    Közvetlen, szókimondó, bevállalós tökéletes :)
Happy Massage