• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, az általam kívánt időpont jó volt neki. Korrekt tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    A Thököly közelében lévő utcában, egy nemrég épült társasház egyik tágas, szép lakásában rendel, vélhetően nem egyedül, ám a jó szervezés miatt ezt legfeljebb csak sejteni lehet. A parkolással nem volt gondom, könnyen találtam egy közeli üres helyet.
  • Helyszín:

    A lakás szép és tágas, a fürdő tiszta, jól felszerelt, rengeteg tusfürdőből lehet válogatni. Száraz volt a kilépő, ez mindenképp pluszpont. A szintén tiszta és rendes szobában van egy ágy és egy masszázságy is.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép mosolygós lány, egészen biztos vagyok benne, hogy valós korral hirdet. Formás, kecses teste van, szép cicijei, nagyon tetszett a feneke is, az arca pedig kifejezetten szép.
  • Action:

    Érkezésemet követően pár szót beszélgettünk, majd egy szép nagy, illatos törölközőt kaptam, és kikísért a fürdőszobába. Igyekeztem tisztálkodni, majd a szobában ismét beszélgettünk, miközben kedvesen mellém telepedett. Beszélgetés közben már simogattuk egymást, lekerült róla a fehérneműje, aztán a szövegelésből előjáték lett. Bújós, puszilgatós kezdés után letepertem, úgy folytattuk, majd rövidesen az irányítást átvéve a már meredező férfiasságomat kezdte puszilgatni, majd nyalogatni, aztán szopni. Én jobban szeretem kevesebb kezezéssel, de így is nagyon jól esett, amit csinált,igazán barátnős volt, így viszonozni szerettem volna, amit szívesen fogadott. Szép puncija van, elég jól is reagált az nyalakodásra, úgy éreztem, el is ment pár perc nyalás után. Ismét franciázott, ami az ízlésemnél több kezezés ellenére a elrepített, a szájában mentem el. A második menetet egy kis beszélgetés előzte meg. A koreográfia hasonló volt, csak ezúttal gumit is húztunk, hogy benne is lehessek egy kicsit. Kellemes, szűk puncija van, síkosítóra nem volt szükség. Az időnk végéhez közeledtünk, így miután benne elmentem, kedvesen letisztított, és igyekeztem távozni.
  • Elszámolás:

    Korrekt, az elején rendeztem. Az ajándék mértéke megfelel a budapesti átlagnak, erről a bővebb info gombbal is meg lehet győződni.
  • Összkép:

    Nagyon szép, kedves lány, az ember nem szolgáltatónál érzi magát, hanem inkább a barátnőjénél. Annak ajánlom, aki ezt szereti, aki ipari pornós szexre vágyik, az mást keressen. Szívesen visszamegyek még hozzá.
Happy Massage