• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban hívtam Noyát, azonnal felvette. Miután a páros lehetőségre neveztem, a barátnőjével való egyeztetés után azonnal vissza is hívott.
  • Megközelítés:

    Főútvonal melett, könnyű megközelítés metróval, autóval. Ingyenes parkolás, még a ház előtt is volt hely.
  • Helyszín:

    Társasházi rendezett lakás, a szoba jól berendezett, közepén egy méretes franciaággyal, melyen három embernek is bőséges a hely! :) A fürdőszoba kicsi, de tiszta, minden megtalálható benne amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Mindkét lány ígéretes volt már a hirdetés alapján is, de a valós kép, és ahogyan fogadtak már sejtetni vélte, hogy lesz nemulass! :)
  • Action:

    Zuhany után azonnal hozzám láttak, nem részletezem, az adatlap tálalt lehetőségek sejtetni vélik, hogy nem amatőr kezdőkkel van dolga az embernek, és ezt készséggel be is bizonyították, minden kívánságomat azonnal szó nélkül teljesítették. Az első végzet Noya szájában ért, miközben éppen koppig benne voltam, nem is értettem hogyan történt, ilyet még nem éreztem, miközben Liza sem tétlenkedett, nyaltuk-faltuk egymást. Azt hittem itt vége, általában a második menet igen nyögvenyelős szokott lenni, de most kezdődött csak a java, meglepetésemre a csajok nem álltak le, söt magasabb fokozatra kapcsoltak. Miután egyikőjük letisztogatott, a másikuk folytatta a kezelést. De ez után elszabadult a pokol. Volt ott minden, köpködős mélytorok, fejlógatós kényszefrancia, popó és punci ujjazás, hagyományos és popsi sex, maszti, csók, össze vissza ki kit ért. A csajok meg bíztattak, olyat hoztak ki belőlem amilyet még soha nem tapasztaltam, ha visszagondolok el is szégyenlem magam, ilyet még szinte filmeken sem látni! Az óra utolsó negyedében kaptam egy kis lazító masszázst, és még beszélgettünk egy kicsit. Aranyos, profi, nagyon jó testű, ápolt lányok, a mindennapi kemény edzés meg is látszik rajtuk.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt, átlagnak megfelelőt a szekrényen helyeztem el a végén. Átlagos, de amit kaptam érte messze átlagon felüli, megérte!
  • Összkép:

    Búcsúzáskor mondtam a lányoknak, hogy ezzel az élménnyel szerintem egy évig ki vagyok elégítve, de már most azon gondolkodom, mikor látogassam meg ismét őket.
Happy Massage