• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment. Egyből elértem és pár órával később már ott is voltam. Éppen ebédért volt. Vicces volt ahogy a járókelők között vázolta a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    6. kerület jobbik része. Könnyen megközelíthető fizetős parkolókkal. Elég nagy dugók szoktak lenni. Érdemes időben elindulni.
  • Helyszín:

    Szép nagy lakás. Tökéletes masszázs célra kialakított szoba. Masszázspad és egy nagy ágy is található benne. A fürdőben rengeteg tusfürdő, szájfrissítő várja felfrissülni az ide érkezőket.
  • Lány külseje:

    A képek igazolják őt. Vékony amolyan kislányos alkat de benne van az a bizonyos dög is. Nekem nagyon tetszik. Szép hosszú haj és gyönyörű szemek.És persze állandóan mosolyog ami kihatott az én jó kedvemre is. És a hangja teljesen megfogott. Mélyebb teltebb hangja van de ez talán köszönhető annak is,hogy allergiás szegény. Eszméletlen erotikus kisugárzása van. Valamiért egyfolytában kívántam.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs rész jónak mondható. Ahhoz képest,hogy nem a szakszerű masszázs miatt keressük mi férfiak az ilyen helyeket elég erő van benne és ért is hozzá. Jól átmasszírozta a lábamat és a hátamat. Picit a csomókkal is próbálkozott de szerencsére nem annyit.hogy az már fájdalmas vagy kellemetlen legyen.Nagyon jól elbeszélgettünk közben. Utazás,kocsik. Tetszik,hogy rajong egy bizonyos márkáért amit venni is akar. Szeretem ha egy nő nem egy törékeny cicababa és érdeklik fiúsabb dolgok is. Na de vissza térve a masszázsra. Átinvitált az ágyra és elkezdődött a csúszka rész. Ezt nagyon kedvelem és megígérte,hogy következő alkalommal több időt töltünk ezzel a résszel. Cicivel keresztbe,hosszába csúszott rajtam gyönyörű testével. Én közben simogattam álom fenekét és persze mindenét. Majd jött a levezetés rész.
  • Levezetés:

    1.5 órára jöttem. Fel is ajánlotta a kétszeri kényeztetést amit el is fogadtam egyből. Így az ágyon kezdtük az ismerkedést. Nem sok idő telt el és a szájában voltam. Isteni ahogy kényeztet. Elég mélyre is leengedi szinte teljesen eltüntet. Bevallom nekem ez a mindenem. Finoman nem durván amolyan barátnősen de mégis nagyon erotikusan kicsit pornósan. Tökéletes. Utána masszázs a padon majd vissza az ágyra. Itt jött a csúszkás rész. Itt már kértem kölcsönösségre is engedélyt amit meg is kaptam. 69-be fordul és indult az újabb gyönyör. Imádtam kényeztetni. Finom volt és nem tudtam betelni vele. Tökéletes összhangban voltunk. Nem tudom,hogy mennyire élvezte az én ténykedésem de nyaltam volna órákig. De sajnos jött a végem. A tökéletes franciának köszönhetően újra hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás rész picit kellemetlen volt mert úgy volt 1 órát maradok de 1 órával később meggondoltam magam és 1.5 órát kértem telefonon. De annak az árát nem egyeztettük. Így az együtt létünk végén kérdeztem. Nem szeretek ilyenkor már pénzről beszélni de remélem ez nem rontotta el a kedvét.
  • Összkép:

    Nagyon kedvemre való leányzót ismertem meg. Biztos megyek még hozzá. Remélem mihamarabb. Azt se tartom kizártnak,hogy megtaláltam azt a nőt akihez mindig menni fogok. Köszönöm,hogy feldobta a napomat.
Happy Massage