• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két lány között vacilláltam, őt választottam elsőnek. Hívtam, felvette, érdeklődtem, letette. Persze, csak miután megbeszéltünk mindent. (-: Mivel akciós volt a félóra nála, így beneveztem egy órára, amiből kettő lett. /Vagyis 14.00-kor megjelentem, hogy vele töltsek egy órát, mivel a két fertályóra, bár anyagilag kevésbé viselt volna meg, mint máshol, de kedves személyisége telefonon keresztül - kimondatlanul - arra sarkalt, hogy inkább másfélszer annyiért kétszer annyi időt töltsek nála - hány éves a kapitány...?/
  • Megközelítés:

    Rengeteg parkolóhely van, hétköznap fizetős, de a "legolcsóbb" fajtából. Jár arra BKK is, de arról több infóm nincs (BKK.hu). A térkép sac/kb-ra jó, a pontos címet úgyis telefonon kapod meg. Annyit segítek, hogy a Szentendrei út egyik magas épületében találhatod meg Amirát. A házszámok szépen ki vannak írva, NAGYOK ÉS OLVASHATÓAK. Nem tudom, hogy jellemző-e rá, de megérkezésemkor rögtön rákérdezett, hogy vettem-e jegyet. Figyelmességből csillagos ötös. /így utólag visszagondolva nem mondtam, hogy kocsival megyek, mégis tudta, hogy azzal vagyok - boszi. Ha nem lenne az, először megkérdezte volna, mivel jöttem. Ez persze csak vicc. (-: / Aranyos lány, nem boszi - tudtommal.
  • Helyszín:

    Bevallom, nem jártam minden helyiségben, de legközelebb - ígérem - teljes körű beszámolót nyújtok. Az biztos, hogy létezik legalább egy szoba és egy fürdőszoba. Ezeken a helyeken voltam. Előszoba - itt cipőt le, körülnézni sincs időd, mert tuszkolnak a szobába be. Fürdő - itt kicsit több időd hagynak már - szét is néztem, tetszik. :) Cserélném. El. Sokkal jobban néz ki, mint az enyém, és a tusfürdőből is több van. Bőség zavara. Felszerelt, szájvízből is kettő (bevallom, a bontottat választottam, tudja meg mindenki!), és a kis pohárkákból is kettő fajta van (kisebb és nagyobb). Nagyon praktikus, hisz így a nagyszájúak is tudnak választani... A törölköző fehér, ha nem lettem volna feltűnő vele, hoztam volna magammal, olyan jó volt vele törülközni, de én hülye, visszaadtam Amirának. Most azt hiszitek csóró vagyok, pedig TÉNYLEG jó darab. És persze kilépőből is kettő van, hisz neked is két lábad van. Ez is kifejezetten hasznos, hiszen az egy kilépőre eső/hulló vízcseppek aránya jóval, mondhatni 50%-kal kevesebb mint máshol. Érződik is. Na eleget ömlengtem erről szerintem.
    Szoba - amire emlékszem. Puff, asztalka, puff, szekrényke zenével, nagy ágyikó, lámpácska, masszírozó ágyacska, és a tükrös tálcácska. Rajta a friss, hideg vizemmel. /külön felhívta a figyelmemet, hogy vigyázzak, mert ez jéghideg/ Ha valaki annyira fejbajos - bocsánat, kifinomult - hogy csak az enyhe szénsavas víz lenne jó neki - van.
  • Lány külseje:

    Ilyenkor szokták azt írni, hogy a fotók alapján nem erre az arcra számítottam. /mivel Amira sem arccal hirdet, mondhatnám/írhatnám arctalan módon csinálja (-: -/ Azok a piszkos fantáziák hogy megzavarják az embereket... (-: Ha egyszer egy zebrafej fogad egy lány testén, én is ezt fogom írni. De addig...
    Csinos lányka. Az a baj, hogy ha megköveztek sem tudom, hogy miben fogadott. Az biztos, hogy amikor eljöttem, meztelen volt. Talán akkor is amikor megjöttem....? Most meg lehet kérdezni, hova tettem a szemeimet... Esküszöm velem voltak...
    Az előttem lebeg (képletesen, mert nem boszi (-: ), hogy van egy darab széles, szép mosolya két darab gyönyörű szemmel, két tenyérbe illő cicivel és egy cuki popsival. /Most mondhatod, hogy ilyen bárkinek van. Nekem például nincs.../ Meg persze a folyton az arcába hulló hosszú haja, melyet muszáj vagy a füle mögé tenned. Csak mert jó. Igazából a legszebb akkor a lány, amikor egymás mellett fekszetek az ágyon és a kislámpa fénye sejtelmesen világítja az arcát. Persze ez szubjektív. De úgy nagyon szép. (-:
  • Action:

    Ahogy fentebb írtam, érkezés (cipőlevétel) után rögtön irányba állított és mentem a szobába. Ruha le, fürdőbe el majd vissza. A szoba kellemesen félhomályba borul, így úgy látsz mindent, hogy közben meghitt hangulata van. A laptopban szól a keleties zene (ha nem az volt, akkor a fülemet is otthon hagytam). Franciával indított én meg döglött békatartással (vagy döglött teknősbéka, nem láttam magamat kívülről). Van elég kispárna az ágyon ahhoz, hogy jól láss mindent. A franciája finom volt, nagyon változatos. Több mindent kipróbált rajtam, melyik jön be, közben figyelt engem, a reakciómat, nem hagyott ki semmi részt (igen, volt zacsinyali). Szóval volt lassabb, gyorsabb, több irányból, panasz nem volt rá. Egy idő után (ember legyen a talpán aki ilyenkor érzi, hogy mennyi az annyi), továbbléptünk az aktus felé, de ez most - az én hibámból - nem jött össze, így a folytatás beszélgetés lett, de nem az a fajta, hogy akkor most töltsük ki az időt valamivel, mert befizettem egy körre, hanem annál sokkal de sokkal jobb volt. Persze, ha toppon vagyok, akkor az aktus része is sokkal de sokkal jobb lett volna. (-: Nem Amira hibája. Az enyém. )-:
    Tanulság: megtartom magamnak, mert ez személyes. (-:
    Hogy milyen állapotban jöttem el tőle? Annyira a hatása alá kerültem, hogy mikor indultam majdnem elütöttem egy nőt tolatáskor. Legalább is erre tippelek, mert folyamatosan nézett és egyfolytában járt a szája. Most vagy Adyt szavalt, vagy...
    Szerencsére nem tudok szájról olvasni.
  • Elszámolás:

    Amiben megegyeztünk telefonon, azt kérte el. Ő korrekt volt, én nem - ugyanis időben többet töltöttem ott a megbeszéltnél (-:.
  • Összkép:

    Amit talán nem tudtam átadni az írás alapján: Amira egy nagyon kedves lány. Ezt tudtuk. Igyekszik rád hangolódni, ha hagyod, úgy, hogy te vagy a célcsoport. És hagynod kell magad, hogy megismerjen, hogy a legjobbat kapd. Én most kevésbé tudtam kihasználni ezt a lehetőséget, mint amennyire kihasználom az agyam kapacitását. :)
    És kéretik nem szemetesládának használni, arra ott a pszichológus. Bár Amira sokkal szebb. ((((((-:
Happy Massage