• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, igen jó hangulatban. Volt már, hogy szerettem volna hozzá eljuttni, akkor nem jutottunk közös nevezőre, de most minden klappolt. Már akkor is beleszerettem a hangjába, modorába. :- ))
  • Megközelítés:

    Kinek, mi a nehéz!? Mind tömeg, mind autóval könnyű, ha tudod, hogy hol merre egyirányúak a belvárosi utak. Én autóval mentem. Könnyű, de fizetős parkolás!
  • Helyszín:

    Régi belvárosi bérház X emelete. Folyosó végén nagy belmagasságú lakás, több helységgel. A fürdő tiszta, esztétikus, zuhanyfülkés. Nem kell a fröccsenő vizzel bajlódni, megoldott! Szoba keskeny, hosszúkás, földön TATAMI. Tükrök egyoldalt, aminek a magasságával néhol gond volt, így kicsit a masszázs alatt relaxáltam a kukkolás helyett. Nehéz volt! :- )
  • Lány külseje:

    **5! Zsánerem. A fényképek jól adják vissza a lényét. A klasszikus női alkat, nem a mai divatos fenék és csípőproblémás alkat. Félreértések elkerülése véget abszolút vékony, arányos, igen formás hölgyről beszélünk! Előttem szólók már megemlítették: kemény, mint a..., egyszerűen tökéletes. Cici sebészek csak próbálnak felnőni Wanda nagyságához tevékenységükkel, de ez természetes. Popómániás vagyok, de nem részletezem, mert még a gondolat is felizgat!
  • Erotikus masszázs:

    Mint említettem a Tatamin hason feküdve kezdtük egymás megismerését. Én próbáltam a tükörben leselkedni, de hiányzott a közvetlen szemlélődés. Átadtam magam így a lazulásnak. Közben azért néha fel-fel éledve kis simivel igyekeztem a testi kontaktust részemről is feléleszteni. Pontos sorrendre már nem emlékszem, de a masszázst viszonozni próbáltam Én is és közvetlenűl igyekeztem testét, annak formáit, keménységét az agyamba elraktározni. Visszatérve az Én masszírozásomhoz, egyszer csak eltévedt kezek, amire hamar kényelmetlenné vált a hasra fordult pozíció. Jőtt a kedvenc szó! Ford...
  • Levezetés:

    Immár a hátamon fekve adtam át kezeinek a lehetőséget, miközben Én is hatékonyan igyekeztem felmérni gyönyörű teste minden kis ívét. Sajna ezt előzetesen is tudtam, hogy kölcsönösség nem igazán engedélyezett, ami miatt igen feszült voltam. Szerettem volna Én is minden jóban részesíteni, de határok között hamar az Ő kezében ért a vég. Hmmmmm, még mindig zsibongok a megtapasztalt élménytől. Wanda légy az enyém! :- ))
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt, mint a hölgy lénye. Az ajándék a pesti átlag feletti, de ez előre ismert.
  • Összkép:

    Egy nagyon intelligens, korrekt, gyönyörű teremtést ismertem meg. Már a látványtól is elaléltam, de a fizikai érintés teljesen összezavart. A fenék! Erről még beszélni is nehéz. Le sem venném a kezem róla ha tehetném. Masszázs irányban van és komolyan is gondolja. Ajándék kissé magasabb az itt megszokottnál, de megérte.
Happy Massage