• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Szia Nurufan!

    Egy "tökéletes" vendéget ismerhettem meg személyedben, aki igazán minden pillanatát kiélvezte a programomnak. Tökéletesen átadtad magad -nekem :-) - a kényeztetésnek, így szabadon játszadozhattam ... a tested jelzései pedig mégjobban inspiráltak a játékban. A gyengébb hangulatvilágítás jót tesz a bőrömnek. "Kisimító" hatása van..tudod.... :-D

    Örülök ha szebbé varázsolhattam a napod és külön köszönöm, hogy ezt megosztottad másokkal.

    Szép napokat a legközelebbi viszontlátásig! ;-)
    Iza

  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, mint utólag megtudtam. Azonnal felvette, kedvesen tájékoztatott mindenről, és még aznapra megkaptam az időpontot.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető bármivel, a tömegközlekedőknek sem kell sokat sétálni az Üllői útról, én az ajtó előtt találtam parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Meleg hangulatú lakáska, jól berendezve a vendéglátásra. Kellemes a vöröses fényáradat, amire egy picit ráerősítenék, hogy jobban lehessen gyönyörködni a tested látványában. Fürdő is nagyon rendben.
  • Lány külseje:

    Abban az egyrészes átlátszó ruhában nagyon izgató a látvány. Az évjárat látható, de nehezen hiszem el. :) 5 évet gond nélkül letagadhatnál, csodás vagy. Ki kell emelnem a csodálatos bőrödet, selymes és feszes, nagyon kellemes megérinteni és hozzásimulni.
  • Erotikus masszázs:

    A telefonban jelezte, hogy masszázs központú programban lesz részem, ennek megfelelően tényleg jól megmasszírozott a padon, pedig semmilyen instrukciót nem adtam, csak csöndben hagytam magam. Talpakkal kezdve, vádli-comb-popó, popó-hát-váll, sorrendben, az erősséget a leggyengébb simítással kezdve, majd a megfelelő szintig emelve kaptam a masszázst. Relaxálásra kiválóan alkalmas és van sportmasszázs értéke is. A lapocka és nyak környékén olyan jó volt, hogy libabőrös lettem. Egy kicsit kevés volt számomra, de ez csak a telhetetlenségem miatt van, 1,5 órára mentem, és kellett időt hagyni a kényeztetésre is. Nagyon jó kikapcsolódás volt.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével lerogytam a tatamira és csúszkával kezdtük az erotikus részt. Először a hátamon érezhettem csodás testét, majd fordulás után már mindenhol. Az egyik legváltozatosabb csúszka, amiben részem volt eddig, kellemes szex imitáció és közben lehetőségem van felfedezni a testét a kezeimmel. Eléggé felizgultam és élveztem az egészet, majd kértem, hogy a szájával is kényeztessen kicsit, és nem is kellett sok, hogy végem legyen. Miközben megnyugodtam, szépen letörölgetett. Egész végig éreztem, hogy fontos neki, hogy nekem minél jobb legyen, és tetszett neki, hogy mennyire át tudom magam adni a relaxálásnak és az élvezeteknek.
  • Elszámolás:

    Ajándékot vittem, ahogy a telefonban kérte. Nem adtam át, csak a megfelelő helyre tettem utólag.
  • Összkép:

    Könnyen létrejött randi, jó masszázs és kielégítő erotika egy igazán csodás nővel. Elégedett vagyok a tegnapi programmal, ezúton ismét köszönöm.
Happy Massage