• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Nagyon szépen köszönöm az újjabb beszámolómat.Ne haragudj hogy csak most reagálok rá..Én is köszönöm az eltöltött egy órát,és persze azt a csodálatos maszírozást amiben részesültem..Én nagyon jól éreztem magamat,és örülök hogy megismertelek..Várlak vissza,és igérem nem lessz olyan sok beszélgetés sem.Csak hogy több idő maradjon a popsi olajozására.

  • Egyeztetés:

    Este 8 körül hívtam, kb. a 2. csengetés után fel is vette, minden infót részletesen elmondott. Ő kezeli a telót, telefonos kisasszony nincs... 1 óra múlva már nála is voltam. Itt a beszámolókon találtam rá.
  • Megközelítés:

    Én a BKV-t választottam, Árpád híd metrótól kb. 3 perc séta. Nem egy hosszú utca, így könnyű odatalálni. Parkolás szerintem fizetős.
  • Helyszín:

    Tisztán rendben van tartva. A fürdő is tiszta, én 2 tusfürdőt láttam, nekem az elég is (úgyis csak 1-et használok egyszerre). Törülköző tiszta, illatos volt, az ágy méretére sem tudnék panaszkodni.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van, nekem nagyon bejött a leányzó. Az adatlapján is látszik, h. nem 20 éves, de nagyon jól tartja magát. Kijött értem a lépcsőház elé, persze ruhában :), de őszintén fogalmam sincs mi volt rajta, mert előttem ment, s csak a fenekével szemezgettem.
  • Action:

    Zuhanyzást követően már csak egy száll tangában várt az ágyon, most voltam Nála először, így kicsit beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Szép lassan átmentünk kölcsönös franciába. Puncija ízletes, kellő képen nedvesedik, a franciája is jó volt, a golyókat sem hagyta ki. Védőfelszerelést követően szemből beleült, az a látvány valami csodálatos volt. Éreztem, hogy közel a vég, ezért váltottunk, s hátulról "támadtam", majd a cickóin lett végem. Pihenés képen kaptam egy masszírozást, mely jól esett. Kérdeztem, h. én is masszírozhatok, mire Ő persze, s cseréltünk, megkért, hogy ha lehet csak a derekától lefelé masszírozzam, így szinte csak a fenekével foglalkoztam. Még most is a szemeim előtt van az a csodálatos fenék, ahogy az olajos kezemmel "cirógatom".
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt a leányzó hozzá állása, nem volt lehúzós, amit a telefonban megbeszéltünk az annyi is maradt. Én mindig előre rendezem , mely pesti átlag volt.
  • Összkép:

    Érkezésemtől egészen a távozásig minden rendben volt. Tuti megyek még hozzá, csak akkor kicsivel kevesebbet beszélgetünk, így több időnk marad a hancúrozáshoz. Egy órára mentem, melyből jóval több lett.... Köszi szépen Amanda!
Happy Massage