• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szépen :-) Örülök,hogy jól érezted magad :Csók

  • Egyeztetés:

    Írtam egy sms-t, amire pár percen belül reagált, egyből hívtam, és együtt kerestünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. Kedves volt akár csak én:)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, parkoló akár a ház előtt, ahogy láttam a BKV.-val sem lehet gond. Telefonon hívtam amit nem vett fel, na mondom rapper popónak annyi. Vissza ültem az autóba, és már hívott is, na jó már majdnem megsértődtem. Kapukód, lift és már nyitotta az ajtót.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű 4-5 emeletes ház. A lakás korrektül berendezve, stabil francia ágy, a fürdőszoba kifogástalan, leszámítva a túl hosszú zuhanyfüggönyt.
  • Lány külseje:

    Sokáig nézegettem a képeit, azt latolgatva vajon mennyire fér bele alkatilag az ízlés világomba. Szerettem volna egy igazi rap táncos popós lány nyújtotta örömöket kipróbálni. Tudjátok akik a klippekben olyan őrjítően rázzák. Jelentem megkaptam, jó értelemben méretes nagy kerek popsi formájában. Nem okozott kellemetlen meglepetést, látszott a képekről, hogy egy telt lány, minden porcikája kívánatosan feszes, arányos szép cicik, talán azért a néhány nem túl igényes tetkóért kár.
  • Action:

    A telefonos bakin elnevetgéltünk, majd behozandó a pár perc veszteséget, húztam zuhanyozni.
    Meztelenül mosolyogva várt az ágy mellett, átölelt elkezdte csókolgatnia a nyakamat, fülemet, pompás kezdés. Elmondtam, hogy én nem akarom becsapni magam azzal, hogy elsőre többszöri orgazmushoz tudnám segíteni, leginkább élvezkedni jöttem gyönyörű popsiján.
    Kértem egy kis masszírozást, ami inkább krémes simogatás volt, közben megbeszéltük, milyen programot szeretnék. Megfordultam, puszikkal elindult lefelé, félárbócos cerkámat ügyes kellemes technikával hadrendbe állította. Hosszasan hagytam érvényesülni, úsztak a boldogságban a golyszlik, és amikor lejjebb is kényeztetett elfojtott üvöltéssel kísérve vergődtem a gyönyörtől. Csodás élmény volt, ahogy többször teljesen eltüntette, és lent tartotta az ezredest. Heroikus önfegyelem kellett ahhoz, hogy ne így legyen vége. Megfordítottam és elém tárult az eszméletlen popsija, habzsoltam, kényeztettem ahogy bírtam, majd felrántottam egy gumit. Bepucsított és kéjelegve markolászva csinálgattam hátulról, volt hogy én csak tartottam ő mozgatta, rezegtette a popsiját, pont úgy mint a feka rap táncos csajok. Többszöri lassítás után, hasra fektettem, de így pillanatok alatt elmentem volna, ezért kértem helyezkedjen lovagló pozícióba. Nem kellett volna, mert így a cicikkel való játék tovább fokozta a kéjt, kértem, hogy ahogy kezdtük(keretes szerkezet:) a torkában fejezzük be.
    Lekapta a gumit és mint aki életet ment, megszabadított a végletekig felfokozott feszültségtől. Őrjítő volt érezni torkának szorítását, miközben önkívületben ejakuláltam, nem kellett törölgetni.
    Összebújtunk simogatott, cirógatott, kellett pár perc míg ismét minimális életjeleket tudtam produkálni.
    Lezuhanyoztam, felöltöztem, forró ölelések után bárgyú vigyorral léptem ki a vakító napfénybe.
  • Elszámolás:

    Miután felöltöztem, kérdeztem rá, erről csak annyit, hogy igen szerény a honoráció mértéke.
  • Összkép:

    Hosszú hezitálás után, magasan a várakozásaim feletti élménnyel gazdagodtam.
    Nagyon kedves együttműködő lány, szereti amit csinál, az a popsi mindent megér, de azért maradok a vékonyabb súlycsoportnál.
Happy Massage