• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy-két héttel korábban már terveztem meglátogatni Brendát, akkor önhibáján kívül le kellett mondania. Ez nem tántorított el, ezúttal sikerült találkoznom vele. Egy nappal előtte egyeztettünk időpontot, neki is jó volt, amit ajánlottam. Nagyon kedves, aranyos hangja van :)
  • Megközelítés:

    Van vasút- és metróállomás is a közelben, viszont onnan nem annyira könnyű eltalálni a tetthelyre. Ajánlom, hogy induljatok el időben, vagy kérjetek instrukciókat Brendától a telefonban! Parkolóhelyet viszont könnyű találni, legalábbis a késő délutáni órákban biztosan.
  • Helyszín:

    Egy sokemeletes ház, jóindulatúan mondva szokatlan színösszeállítással. Maga a lakás és a szoba viszont szépen, ízlésesen, újszerűen van berendezve. Van hova pakolni, a fürdőben pedig bőven lehet válogatni a tusfürdőkből.
  • Lány külseje:

    Arcos kép is van fent Brendáról, így ebben sok meglepetés nem ért, a teste viszont egyszerűen gyönyörű, a képek nem is tudják teljesen visszaadni. Nem modellalkat, hanem igazi nő, mindenhol kerek, ahol kell. Ráadásul alig hittem el, hogy annyi idős, amennyi.
  • Action:

    Brenda puszikkal fogadott, az arcomra és a számra is kaptam belőlük. Egy áttetsző hálóing volt rajta, és ahogy megláttam, már tudtam, hogy jó helyen járok. Rövid beszélgetés után a fürdőbe kísért, majd amikor a kötelező tisztálkodás után a szobába értem, már fehérneműben várt.
    Hamar összebújtunk és csókolózni kezdtünk - utóbbit nagyon szereti, és jól is csinálja, alig bírtam elszakadni a szájától. Kérésemre én kezdtem először kényeztetni, bár előtte még ragaszkodott hozzá, hogy üdvözölje velem egykorú barátomat is :) Finom puncija van, és hálásan fogadja a kényeztetést, nem nehéz eljuttatni a csúcsra. Ezután újból hosszú csókokat váltottunk, majd ő is nekilátott a franciaórának. Nagyon jó a technikája, le is állítottam egy idő után, mert nem akartam elmenni anélkül, hogy a puncijában jártam volna.
    Védőruhát húztunk, és misszionáriuspózban kezdtük az akciót, ezalatt is szinte végig csókolóztunk. Már itt majdnem elmentem, ezért gyorsan kértem egy pózcserét, így lovaglóban folytattuk. Ebben a pózban is rendszeresen hozzám bújt és csókokat váltottunk, de mégis nagy energiával ült meg, közben pedig direkt nem végzett még ki. Végül kutyapózban fejeztük be, itt már nem bírtam tovább és telelőttem a gumit.
    Pihenésképpen jól elbeszélgettünk, hamar találtunk közös témát, mert ő is szereti a jó zenét :) Hamar elrepült az egy óra, amire mentem, kicsit túl is léptük, de abszolút nincs TP, még én szóltam, hogy nincs-e még itt az időm. Rövid csókkal búcsúztunk, és megígértem neki, hogy visszatérek még hozzá (amit komolyan is gondoltam).
  • Elszámolás:

    Az aktuális pesti átlagnak megfelelő, de amit kaptam érte, az bőven átlag feletti volt.
  • Összkép:

    Brenda egy gyönyörű, szexi lány, akivel minden percet élveztem (mikor milyen értelemben). Emellett nagyon kedves és értelmes is. Látogassátok meg, de csak annyian, hogy én is beférjek a naptárába :)
Happy Massage