• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, igazán segítőkész volt, nehezen tájékozódom, illetve kicsit késésben is voltam. Kicsit feszült voltam, de kedves hangjával megnyugtatott. Igazán kedves, türelmes volt velem, ezúton is köszönöm.
  • Megközelítés:

    Közelben parkoltam, egy kis üzlet parkolójában, mert az utca fel volt túrva, amit kedvesen előre jelzett, és már javaslatokat is tett, hol tudok majd parkolni. Segítőkész volt gyalogos tájékozódásomat is segítette, hangján semmi kellemetlenség nem volt észlelhető. Lépcsőházba bejutás az egyeztetésnek megfelelően könnyedén ment, nekem kicsit könnyebben, mert egy nénike éppen kifelé tartott. Egyszerű, gyors, kényelmes parkolás.
  • Helyszín:

    Panel lakás, kellemes, diszkréten jelezte az ablakból figyelve, hogy jó helyen járok, szerintem biztonságos környék. Nem futottam össze senkivel, úgy a lépcsőházban, ahogy a lakásba érve sem. Minden a helyén volt, kedvesen megmutatott mindent, mit hol találok. Masszázsra külön alkalmatossága van, illetve egy kényelmes franciaágy is szolgálja a vendégek kényelmét. Mivel a megjelenése teljesen elvette az eszem, sokat nem nézelődtem. Pttlétem alatt tökéletes nyogalom volt
  • Lány külseje:

    Ohh, ahhh, a külső, itt meg kell mondanom, hogy nekem abszolút ideálom a Hölgy testalkata. Alig tudtam visszaemlékezni másra, mert annyira magával ragadott. Testének vonalai, ahhhhh a csípője, a feneke, és a nyakárol, a szájáról nem is beszélve, nagyon kész voltam, ha kicsit a szám nyitva maradt volna, a nyálam csordul ki. Biztos vagyok benne, hogy a fogadtatással mindenki meg lesz elégedve, nekem lehet látható volt, de mintha földbe gyökereztek volna a lábaim.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolást követően, igen kellemes, közvetlen Hölgyet ismerhettem meg, jó kedvű, és igazán meleg kisugárzása van. Jóleső érzés kerített hatalmába, miután kedvesen megkért, hogy feküdjek fel. Nem tudom mennyire ismerős, mikor annyira finoman érnek az emberhez, hogy merevedés nélkül megérzi, hogy elázott a makktárs kobakja. Csodás látványban volt közben részem, ami csak növelte igen hamar a déli feszültséget, s mivel a kölcsönösség alap esetemben, ennek megfelelően át is kerültünk a korábban említett ágyra. CCC falni való teste van, finom virágszirmokkal, abból a fajtából, amik épp kezdenek kinyílni. Kaptam már az elején instrukciókat, amiket egyáltalán nem zavaróan adott tudtomra, köszönöm is, mert a kitartó munkámnak, igen szép gyümölcse lett. (itt jegyezném meg, hogy nem, nem az idő húzására játszik, igazán kellemesen csak az érezd jól magad hozzáállást tapasztaltam) Ezt követően igazán hálás kis jutalomban részesített, kellemes kezdéssel, a kezét pont annyit használta, ami nekem jólesett, a másikkal pedig ott keresgélt, ahol szerettem volna :)

    Összességében ajánlani csak annak tudom, aki vigyáz is rá, mert ritka kedves, s csodás Teremtést ismerhettem meg, az ott eltöltött idő alatt, biztosra veszem, hogy amint időm engedi újra fel fogom keresni, s időben fogok érkezni is. :)
  • Levezetés:

    A kényeztetés részéhez, mivel azt élvezem a legjobban, mikor örömet okozhatok, én kezdtem egy merüléssel, csodás barackot kóstolhattam meg, a kellő finom javaslatok megvoltam, hogyan szereti, egyedi igényei vannak, mint mindenkinek, viszont megérte a fáradozást, egy kellemes orgazmusnak lehettem szemtanúja. Ezt követően az előre egyeztetett forgatókönyv szerint fordulás, és megkezdődött kezelésem nedves része. Figyel, érti a dolgát, minden rezzenésemre reagált, a franciája változatos, és igen kellemes a nyelvtechnikája. Az a mééégg, ez-az kategória volt az érzésem egész idő alatt. Köszönöm.
  • Elszámolás:

    Korrekt, alsö közép kategória, én kiegészítettem, mert pár percet késtem, illetve mivel annyira türelmes, kedves volt!
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom, annak, aki vigyáz rá! A képeknek megfelelő, szerintem élőben sokkal jobb látvány fogadott. Totál levett a lábamról.
Happy Massage