• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon, üzenetváltások során történt, a randi előtt két nappal.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a szombat délutáni gyengécske forgalomban. Parkolni pofonegyszerű a környéken, ráadásul a parkolók nagy része ingyenes. Kisebb út felújítások vannak a környéken, ezért hétköznap érdemesebb egy kicsit hamarabb elindulni a tervezettnél.
  • Helyszín:

    Egy társasházi lakás legfelső, hetedik emeletén található a lakás.
    A baszoba a bejárat után balra, a fürdő jobbra található. A szobában egy kihúzható kanapé található, az ágyat tükrök veszik körbe. A fürdőszobában zuhanykabin található, többféle tusfürdővel. Nem mondom, hogy lepukkadt a lakás, de nem is egy luxusszalon, mindenesetre én ezen nem akadtam fent.
  • Lány külseje:

    Ahogy mondani szokás, a képeknek teljesen megfelel. Az arckitakarástól sem kell félni, egy bájos, mosolygós hölgy van a kitakarás mögött. Nekem teljesen bejött a teste, szép fenék, csupasz punci, a mellei, az előző beszámolókkal ellentétben, nekem bejöttek.
  • Action:

    Különösebb tervem nem volt azon kívül, hogy a híres popóizgatást kipróbáljam Lottival.
    Zuhanyzás után Lotti már az ágyon várt meztelenül. Kérdezte, hogy mit szeretnék, hogy szeretném. Én elmondtam neki a "hatalmas" tervem. Elkezdtünk csókolózni, majd pár perc múlva elindult dél felé. Egy kis szopogatás vette kezdetét, majd kérte, hogy két kispárnát rakjak a fenekem alá. Ezt meg is tettem, lábakat fel és elkezdődött a popsinyalás. Hát ez valami fantasztikus dolog volt, olyan amit otthon nem kap meg az ember. Nyalta-falta a fenekemet, hol erősebben széthúzva, hol lágyabban. Elmondása szerint is imádja ezt csinálni és ezek nem csak szavak!
    Eltelt így pár perc, majd négykézlábra fordultam és úgy folytatta kalandját. Ebben a pózban nyalás közben folyamatosan simogatta, verte a farkamat. Már vagy fél óra eltelt, durranásközeli állapotban voltam már egy ideje, ezért megkértem, hogy üljön az ágy szélére. Én elkezdtem verni a farkam, ő közben nyalogatta a zacskómat. Nemsokára elért a vég és szépen a szájára, arcára élveztem, zseniális volt. Mindenki letörölgette magát, majd beszélgettünk egy kicsit. Nagyon meleg volt, a légkondi meg hol működött, hol nem, ezért az aktust nem erőltettem. Pár perc pihi után megkértem, hogy kicsit franciázzon nekem, majd még nyalogassa a fenekemet, de nem éreztem magamban annyi erőt, hogy még egyet élvezzek. Az időnk is lassan a végére ért, ezért második lövés nélkül elmentem zuhanyozni, felöltöztem, rendeztem a csokrot és léptem.
  • Elszámolás:

    A végén történt, a telefonon megbeszéltek szerinti rózsaszálak mértéke a helyszínen sem változott. Egy órát voltam, a budapesti átlagért cserébe. Az extrák is teljesen reálisak, amiből egyet, a csókot vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon aranyos, szép lánnyal egy nagyon különleges, egyedi élményben volt részem. Ráadásul a popsinyalást tényleg szereti csinálni, ez plusz hozzáadott érték volt számomra. Passzív voltam végig az együttlét alatt, de így is nagyon jó volt.
Happy Massage