• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Hercegem! :-) Köszönöm szépen a beszámolót! Mindig jó vissza olvasni egy egy általatok átélt randit. Puszi Neked! Remélem jobban vagy! :-)

  • Egyeztetés:

    Még szerdán egyeztettünk időpontot a mai napra. Érdemes két-három nappal előtte bejelentkezni,mert Niki egy nap csak korlátozott számban fogad vendégeket.
    A fél óra-egy óra múlva vagy a mai nap mikor mehetek hozzád egyeztetés nehezen kivitelezhető.
  • Megközelítés:

    Szokás szerint autóval érkeztem és találtam is kényelmesen parkolóhelyet közvetlen a ház melletti ingyenes parkolóban.
    Tömegközlekedés szempontjából is nagyszerű az idejutás. Autóbusz pályaudvar és villamos megálló is van a közelben.
  • Helyszín:

    Átlagos sok emeletes panelház. Na de viszont Niki lakása az átlagon felüli.
    Pazar,nagyon egyedi kialakítású szoba,az oldalfalakra szerelt gigantikus méretű tükrökkel. Ami a vizuális élményt nagyszerűen átadja az együttlét folyamán :)
    Szintén hatalmas méretű ágy,amin kényelmesen el lehet férni :) A hangfalakból pedig az én ízlésemnek is megfelelő zene szólt.
    Tágas,modern konyha,fürdőben zuhanykabin(amiben ketten is jól elfértünk) :)
    Bőséges tusfürdő választék és szájvíz bekészítve,hozzá kis pohárkákkal.
  • Lány külseje:

    Ezt bátran kijelenthetem,hogy Niki az idő múlásával csak egyre jobban néz ki :)
    Sok tini lány szeretne úgy kinézni mint amilyen külsővel rendelkezik.
    Karcsú,csinos test,feszes szép egyenletesen leszolizott barna bőr. Divatos frizura,szolídan kisminkelve és egy kis nyári ruhában fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem után üdvözöltük egymást és leültem a konyhában lévő székre,hogy egy kicsit gyönyörködhessek Nikiben :)
    Már egy kicsit régebben találkoztunk így hát megkértem hogy üljön az ölembe és úgy beszélgessünk egy kicsit. Ez a szituáció is abszolút a barátnő fílinget jellemezte,mert átkarolva és finom csókocskák kíséretében tárgyaltuk meg,hogy kivel mi történt mostanában.
    Na de nem csak eszmecserére érkeztem :) Közös megegyezéssel levetkőztünk és a zuhanyzóba vettük az irányt :)
    Amilyen alapos fürdetésben részesített Niki az szintén nem mindennapi :) Alaposan átcsutakolt mindenhol,különös figyelmet szánva az intimebb területekre. Nekem csak élveznem kellett a helyzetet,mert már fürdetés közben is a szájába vette a farkamat. Azért én sem tétlenkedtem,mert a kezem mindenhol körbejárta a hibátlan testét. Fürdés után szájvíz használat és a szobába sétáltunk,ahol is Niki az ágyra huppant.
    Na nekem se kellett több,már amúgy is nagyon ki voltam éhezve rá,egyből rávetettem magam és elkezdtem kényeztetni :) Finom csókocskák után haladtam lefelé a kis cicik irányába,amik nagyon érzékenyek és Niki szereti ha hosszasan kényeztetem őket. Kis idő után viszont már a mézédes baba suncijánál találtam magam és egy minden tudásomat bevető kényeztetésben részesítettem a vendéglátómat :) Ezt onnan szűrtem le,hogy ténykedésem alatt többször jelezte hogy mennyire jól esik neki az amit csinálok vele :) A csúcspont pedig az volt amikor már nem bírta tovább ahogy nyalom és az alkarját a szájához téve egy fantasztikus orgazmuson esett át,ugyanis az ablak nyitva volt és nem akart hangosan elélvezni.
    Kis pihenő után Niki kezdett el engem kényeztetni,elöszőr finomabban majd egy kicsit mohóbban vett a szájába. Nagyon szakszerű ahogy franciázik. A golyóval is foglalkozik közben és közben gazdagon meg is öntözi a nyálával. Egyszerűen fenomenális. Próbáltam volna magam tűrtőztetni,meg egy kicsit másfele koncentrálni(közben a hátát meg a posiját simogatva)hogy minnél tovább élvezhessem a nyelvjátékát,de az utódaimnak sajnos nem tudtam parancsolni és hamarosan át is adtam őket Niki csodás kis szájacskájába :) Miután kicsavart mint a citromot,kiment a mosdóba és utánna ölelkezve hozzámbújt és a hátralévő időben végig így voltunk egymást simogatva :)
    A végén még szintén együtt letudoltunk és együtt hagytuk el a helyszínt.
  • Elszámolás:

    A randi végén diszkréten elhelyeztem a konyhában lévő asztalon az abszolút korrekt ajándékot.
  • Összkép:

    Nikivel már több éve ismerjük egymást. Nem véletlenül térek hozzá vissza. Pontosan tudjuk,hogy mit és hogyan szeret a másik. Teljesen olyan volt ez az együttlét is,mint ha a barátnőmhöz ugrottam volna fel.
    Nagyon jól éreztem magam ismét Niki társaságában. De az idő megint hamar elszaladt :(
    Ismét szép emlékekkel gazdagodtam.

    Köszönök szépen mindent Hercegnőm! :)
Happy Massage