• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, annak ellenére, hogy nem volt kint, hogy most felveszi, igen hamar felvette - hála Istennek :) Gyors egyeztetés (rózsaszálak, időpont) után már csak várnom kellett :) Korrekt, gyors és egyszerű tájékoztatást kaptam :)
  • Megközelítés:

    Óbuda egy forgalmas útján érhető el. Lakótelep, így "csalóka" tud lenni...két bejárat van, és nem a forgalmas út felől kell megközelíteni a bejáratot. Igaz már a parkolás végett is érdemes a ház mögé tekeregni. Ott viszont van parkoló hely. Hétvégén mentem, így nem jártam utána a fizetésnek. BKV-val sem gond a megközelítés. HÉV esetén kell egy kis séta, de elég sok busz tesz le szinte a ház előtt!
  • Helyszín:

    Panel ház egy felsőbb emelete. Kellemes és nagyon szépen, kulturáltan rendezett a lakás. Igazi otthon feelingje van! A fürdő makulátlan és szép, tusfürdő választék kiváló. Türcsi tiszta, új, illatos.
    A szoba tökéletes a légyottnak. Hangulatos és kellemes zene mellett egy nagy, masszív francia ágyon lehet élvezni Amira társaságát :)
  • Lány külseje:

    Amira egy csodaszép nő, állati jó idomokkal. Amikor beléptem és megláttam elakadt a lélegzetem, tudtam, hogy jó helyre jöttem :)
    Arca bájos, ha zavarban vagy és ránézel, azonnal elillan a zavarban lét kedves és szép mosolya valamint huncut tekintete révén...
  • Action:

    Érkezés után, hogy gond ne legyen a rózsaszálakat gyorsan az asztalra tettem...és ennyi volt.
    Ezt követte egy gyors fürdés, amiből vissza érve Amira már meztelenül várt :)
    Itt jött a második azannyát kifejezés a fejemben. Már csak azt vártam, hogy megérinthessem!
    Ágyra heveredtünk, és igen hamar kezelésbe vette az ezredest :) ...gyors reakció a nagyon jó technikáért: hamar kemény lettem. Nem csak a farkamat, hanem a környékét is rendesen kényeztette ami erősen felemelő és izgató érzés volt :)

    Gumit szeretett volna húzni de nem hagyhattam ki kislányos punciját...amikor megláttam...csak ámultam és bámultam...és amikor megkóstoltam...soha el nem engedtem volna...
    Órákon keresztül tudtam volna kényeztetni, mert nagyon finom volt, de mivel fél órába nem sok minden fért bele és sajnos nem éreztem, hogy tevékenységem sikeres lenne, így átadtam magam egy másik élvezetnek, a behatolásnak...

    Gumi fel, majd jött a "parancs", hogy feküdjek hanyatt! Igenis! Ami pedig ezután jött. Amira hátat fordított nekem és rám guggolt!
    Szinte azonnal el akartam durrani...az érzés, a látvány...most is magam előtt látom és már-már feláll...
    Igyekeztem még tartani magam, de már nem ment sokáig, így ebben a pózban ért el a kellemes vég.

    Tökéletes és hibátlan tisztogatást kaptam...és egy pohár vizet :)

    Kis beszélgetés, utána ruci fel és irány a dolgomra :)
  • Elszámolás:

    Korrekt módon, az elején az asztalra helyeztem. Tovább szó nem esett róla. Nagyon korrekt, sőt, nagyon kedvező fél órás virágcsokor jár egy nem átlagos bánás módért és látványért!
  • Összkép:

    Kedves bájos nő, akihez jó betérni. Azt kaptam amiért mentem :) Minden olyan MT-nek ajánlom, aki tudja, hogy kell egy kedves Nővel bánni!
Happy Massage