• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elozo este hivtam sajna elsore nem ertem el, de kb fel ora mulva diszkreten megcsorgetett es masnap kora estere sikerult is egy mindkettonk szamara ideallis idopontot talalni. Mar a telefonban is tunderi hangja volt :)
  • Megközelítés:

    Mivel melobol mentem igy most Bkv volt a fuvarozom, de a belvarosban ez kb egy 15 perces ut, Zaya elozo este sms-ben elkuldte a cimet igy semmi gond nem volt az odatalalassal.
  • Helyszín:

    "Tiszta udvar, rendes haz" uj epitesu lakopark szep a lakas rendezett es patyolat. A szobabol nyilik a furdo van hely lepakolni. Korrekt francia agy ami birja a strapat, a furdo szep, tusfurdo szajviz torolkozo a legnagyobb rendben!
  • Lány külseje:

    Zaya egy hihetetlenul csinos csaj! Ahogy beleptem es megcsodalhattam tokeletes alakjat maris ugy ereztem hogy nagyon jol valasztottam. Imadom az ilyen vekony lanyokat a tokeletesen kerek fenekukkel es a meg kerekebb hatalmas szilikon cicikkel! Amikor bevitte a torolkozomet a furdobe nem is tudtam levnni a szemem rolla annyira megbolonditott :)
    Tetkok vannak de szerintem nagyon is passzol Zaya testehez es a kisugarzasahoz szoval nagyon rendben vana lany!
  • Action:

    Ahogy telefonon is megbeszeltuk 1 oras programra neveztem a popsis extraval egyutt. Furdes utan mar az agyon vart a falatnyi fehernemujeben, melle heveredtem es elkezdtuk felfedezni egymas testet finom simogatasokkal, csokokkal. A ciciket puszilgatni, markolaszni a bimbokat bekapni valami fantasztikus elmeny volt, ugy alltak a bimbok mint a velem egykoru! :) Nagyon finom csokja van imadtam mindvegig csokolozni vele! Ahogy az lenni szokott natur francia volt az elso lepcso, amit kifejezetten jol csinal nagyon elveztem es azok a kis nyogesek amik kozben elhagyjak az ajkait wow...kernem kellett hogy hagy munkalkodjak en is nehogy ido elott elsuljek. Eszmeletlen finom es gyonyoru a puncija, imadtam nyalogatni es kifejezetten elvezem ha a lany ilyenkor magara huzza a fejem vagy cirogat kozben. A popsit is megnyalogattam hiszen annyira kivanta hogy odadugjam a nyelvem az ezredes elott. Ujjazni ugyan nem hagyott, de ez belefer nem is tudom szerepel e az etlapon. Mindenesetre a nyalakodas utan kertem hogy lovalgoljon meg, hat eszmeletlen latvany es erzes azokat a ko kemeny melleket latni es markolaszni kozben, nagyon bejovos es ahogy egy egy csokot is lop kozben az igazan embert probalo!
    De birtam magammal es kertem a kutyus pozit no meg a popsis behatolast. Kicsi nyalazas mindkettonk reszerol es mar bent is voltam a fantasztikus fenekeben, jol birja, igazan szuk es hatalmas elvezet benne lenni. Kis pozivaltas utan igy is lett vegem.
    Ket menet kozben kaptam egy teljesen korrekt hatmasszazst kozben beszelgettunk az elet dolgairol, majd ereztem hogy visszater az ero es kertem hogy megfordulhassak...nem kellett rabeszelni maris a szajabban voltam ujra. Kertem egy 69-et hogy ujra elvezhessem a nyelvemmel mindket bejaratat majd missziben a popoban folytattuk, hal istennek a gorcs osszekapta a vadlimat igy kezi levezetes lett a vege de ez semmit nem von le Zaya erdemeibol inkabb nekem kellene tobb magneziumot tolnom :)
    Egy szo mint szaz fantasztiskus szolgaltato Zaya!
  • Elszámolás:

    Telefonon lebeszeltuk, eloszor voltam nala, de azbesemeny vegeig szoba sem kerult utolag rendeztuk a tartozasom! Uj alap bp atlag plusz az extra.
  • Összkép:

    Teljesen korrekt, biztosan visszamegyek meg hozza, nagyon jol ereztem magam es mindent megkaptam amire vagytam. Gyonyoru no szuper hozzaallassal es fullos etlappal!
Happy Massage