• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia Kedves :P

    Én is köszönöm azt hogy ilyen figyelmes vagy velem szemben. Köszönöm az értékelést is, örülök neki mindig ha megtisztel bárki azzal is, hogy megírja élményét, véleményét.
    És az időt is köszönöm, amit rám áldoztál.
    Csókollak és ölellek:P

  • Egyeztetés:

    Az előző randi alkalmával már megbeszéltük az újabb hancúr-party napját, azóta csak pontosítottuk levélben itt az oldalon és telefonon. Előző nap délután még rákérdeztem sms-ben, hogy biztosan jó-e az időpont, igen volt a válasz, gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    Vonattal mentem, a vasútállomástól pár lépést kell csak tenni. Aki autóval megy, bőven van parkolási lehetőség a környéken, a közeli pláza parkolójában térítésmentesen is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem mostanában épült, de felújított társasház szépen rendben tartott lakása. A fürdőszobában nagy választék tusfürdőből és törölközőből, valamint többféle szájvíz is található. A zuhanyzó kezelése könnyű, nem kell játszani azzal, hogy elérjük a kívánt vízhőmérsékletet. A légyottnak helyt adó szoba ízlésesen berendezett, be van építve egy rúd a tánchoz, az ágy nagy és kényelmes. Mellette az ágy fejénél és oldalt a falon tükrök, a plafonon szintén, így az akció mindenhonnan nyomon követhető. A falon még látható Regináról készült művészi aktfotó is. Minden adott egy tökéletes pásztorórához.
  • Lány külseje:

    Magas, szőke, gazellatestű hölgy, akin látszik a sportos múlt és az, hogy folyamatosan karban tartja magát. Fekete színű, szexi, átlátszó ruhában fogadott, alatta leopárdmintás fehérneműt fedeztem fel. Mosolygó arca fölött kék szemei ragyogtak. Csillogó színű magas sarkúban volt, így még feltűnőbbek voltak szép lábai, hosszú combjai.
  • Action:

    Érkezéskor próbált megtréfálni, mert csak kiszólt a bejárati ajtón, hogy gyere, majd elbújt az akciószoba ajtaja mögé, de amikor kikukucskált, megláttam. Finom, de szenvedélyes csókokkal fogadott, egy picit beszélgettünk, és frissítő itallal kínált, mielőtt elmentem zuhanyozni. Sosem hagytam ki azt, hogy Regi táncoljon nekem, így most sem, hiszen egykori táncosnőként nagyon profin csinálja, és ami a legjobb, hogy közben mindent szabad: csókolni, nyúlkálni, odasimulni. Regina érezhetően kedveli, ha foglalkoznak vele, miközben táncol. Egymás után kerültek le róla a ruhadarabok, amiben persze nagyon is igyekeztem segítségére lenni. Közben simogattam a popsiját, cicijét, csókoltam, ahol értem. Amikor már csak a harisnya volt rajta, hátulról hozzá simultam, egyik kezemben a bugyiját pörgetve, másikkal a melleit simogatva a velem egykorút a lábai között meglengettem néhányszor. Nagyon élvezte, amikor előrelendülve hozzá-hozzáért a puncijához. Ezt követően Regi előadta a múltkor is megcsodált produkcióját: a tánchoz használt rúdon fejjel lefelé kapaszkodva kényeztette az én rudamat. A látvány és az érzés egymással vetekedett, csodás volt! Ezt követően csókolózni kezdtünk, majd Regina ismét franciázásba fogott. Mivel én sem akartam adósa lenni, megkéreztem: 69? Visszakérdezett nevetve: 70? Csókkal kezdve 69-ben folytattuk úgy, hogy az ágyon alája csúsztam Reginának. Mellei az arcomba lógtak, mohón csókolni akartam őket, mire a kis hamis elkezdte rázni a cickóit, úgy, hogy nem sikerült rácuppannom. Amikor aztán az egyik cicit sikerült bekapnom, és alaposan megnyalogatnom, Regi a számba tette a másikat is, mondván, hogy tessék, ezt is megkapod! Jó alaposan eljátszottam az ikrekkel. A 69 során Regina a fantasztikus francia-tudásából adott ízelítőt, olykor-olykor tövig eltüntetve a fütyköst, miközben én a punciját nyalva a plafonon levő tükörben figyeltem csodás ténykedését. Időszerűvé vált a védőruházat felhelyezése, és szemből tolni kezdtem Reginát, majd pózcsere következett, és hátulról támadtam. Adjál neki! - bíztatott Regi, adtam is rendesen, úgyhogy sokáig nem is bírtam, és egy jó nagyot élvezve eldurrantam. Regina segített letisztogatni, majd a fürdőbe vettem az irányt, ahonnan visszatérve kaptam egy tetőtől talpig való frissítő masszázst. Utána egy picit én is megmasszíroztam Regit, a randi levezetéseként pedig összebújva, csókolózva, egymást simogatva beszélgettünk. Nagyon jó beszélgetőpartner, és mivel nagyon intelligens, minden témáról el lehet vele beszélgetni, kifejezetten jó az ő társaságában lenni. Az idő közben elrepült, egy kissé túl is léptük a tervezettet, de Regi ebből egyáltalán nem csinált gondot, sőt, a kérésemre együtt zuhanyoztunk, így persze még többet lehettem együtt ezzel a kedves, gyönyörű bombanővel. A fürdést és öltözködést követő csókok után Regi még egy darabig elkísért, majd ment intézni további teendőit, én pedig ismét egy felejthetetlen élménnyel gazdagodva jöttem el tőle.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem, miközben átadtam Reginek egy kis ajándék kíséretében. Korrekt, magas színvonalú, élménydús, minőségi. Megéri!!!
  • Összkép:

    Regina társaságában lenni egy élmény. Odafigyel a vendégre, saját tapasztalatom szerint a vendéggel való viszonya szinte már baráti, a kedvességet, amit kap, halmozottan adja vissza. Szereti és élvezi amit csinál, és rendkívül jól műveli. Felszabadultan, gátlások nélkül lehet vele szexelni, és egyáltalán vele lenni, az ember számára a világ az adott órában csak és kizárólag Regi szobájára korlátozódik. Nem véletlen, hogy a vendégei szeretik, és ha tehetik, vissza járnak hozzá, mint ahogy ezen beszámoló írója is. A vele való szex nagyon is kielégíti, a hölgyből áradó pozitív kisugárzás pedig energiával tölti fel az embert. Ismételten csak megköszönni tudom neki a fantasztikus élményt!
Happy Massage