• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette a telefont az oldalon feltüntetett időpontban. Részletesen tájékoztatott minden lényeges inforól. Külön plusz pont jár amiért megelőlegezte a bizalmat és a pontos címet is elmondta, habár még nem jártam nála korábban.
  • Megközelítés:

    Kocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelithető. A Keletitől kb 15 perc trolival, a sétát is beleszámolva.
  • Helyszín:

    Társasházban, külön erre a célra fenntartott lakás. Nincs semmi extra csak ami kell egy kellemes együttléthez. Nagy szétnyitható kanapé, kellemes zene, félhomály. A fürdőben többféle tusfürdő és szájviz közűl lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Hát mit mondjak, Ashley gazdagon el van eresztve látványosságokkal. Pont annyi fogni való van rajta amitől csak még inkább izgató lesz a látvány. A képek nem teljesen adják vissza azt a vizuális élményt amit élőben tapasztaltam. Formás markolni való popsi és észbontó mellek fogadják azt aki nem képes tartani vele a szemkontaktust. Bár igaz nem is nagyon erőltettem az első néhány pillanatban. Pedig szép kék szemei vannak, amikkel huncut pillantásokat tud vetni. A tetkói sem gyengék.
  • Action:

    Finom csókokkal inditottunk. Mivel nem volt még dolgom ekkora mellű nővel korábban, ezért az együttlét alatt külön figyelmet fordtottíam a cicik kényeztetésére. Ezután rátértem a nyalakodásra. Hamvas finom punci várt rám odalent. A vigyori természete itt sem hagyott alább, igaz sok választása nem volt, mert aljas módon visszaéltem a csiklandósságával. Ashley megpróbálta megtorolni az őt ért inzultust, de csak egy franciázásra futotta a csere után, mivel én sajnálatára nem vagyok annyira csiklandós mint ő. Szerencsére amennyire ügyetlenűl csiklandoz, annyira jól kényeztet. Még a melleit sem volt rest bedobni, hogy az ezredes is vigyázba állva tiszteleghessen a tehetsége előtt. Gumi húzás után rátértünk a lényegre. A további részleteket megtartom magamnak. Legyen elég annyi hogy kitörő örömben volt részem a legvégén. Zuhanyzás után egymást cirógatva beszélgettünk. Sok érdekes sztorit hallottam tőle. Ashley nem csak szexpartner, de jó társaság is egyben.
  • Elszámolás:

    Rendben zajlott minden. Az elején átadtam az előre megbeszéltet, bár megjegyezte hogy ráér a végén is.
  • Összkép:

    Nálam meggyőző érvei vannak a visszatérésre. A pazar külső mellé megcsillantotta a lehengerlő személyiségét is.
Happy Massage