• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves doom1111
    Örömmel olvastam e csodàs sorokat :) lassan könyvet irhatnàl a szexcsatàinkról :)
    Lànyos zavaromban nem is tudom h köszönjem meg :) na majd legközelebb szemèlyesen ;) addig puszi
    Zaya

  • Egyeztetés:

    Már 1 nappal előtte leegyeztettünk a pontos időpontot telefonon, hogy mindenki úgy tudja szervezni a dolgát. Neki is volt elintézni valója délelőtt, nekem is volt munkám és reggel csak szűk 1 órára tudtunk volna találkozni, amire mondtam Zayának, hogy nekem ennyi nem elég belőle. :) Természetesen örült ennek, így lett a délutáni másfél óra lefixálta. Sms-eket is váltottunk közben a leendő forgatókönyvről, hogy húzzuk kicsit egymást. :)
  • Megközelítés:

    Már csukott szemmel is odatalálnék hozzá, sőt az autóm is már arra szeretne mindig kanyarodni, amikor a környéken járok. :)
    Viccet félretéve a 9. kerületben egy nyugodt utcában rendel Zaya, amely könnyen megközelíthető. Most másik irányból mentem és közvetlenül a ház előtt meg is tudtam állni. Fizetős a parkolás, de nem a legdrágább itt.
  • Helyszín:

    Most is tisztaság és rend fogadott a számomra minden igényt kielégítő lakásban. Nem nagy mérete ellenére 2 fürdőszoba is van, az egyik a hálóból nyílik közvetlen, amivel ritkán találkozik az ember. A nappali tágas, igényesen berendezett, egybe a konyhával, ahol a szokásos kis aranyos tálcán innivalóval és édességgel kínált a vendéglátóm. A fürdőben is minden modern és tiszta, természetesen tusfürdő kínálat, szájvíz, normális és nem agyon használt törölköző...
  • Lány külseje:

    Zaya az én pici bombanőm. Vékony alkata ellenére minden a helyén van. Nekem az arca is bejön nagyon, de szerintem másoknak is tetszik, nem csak nekem. A testét sokat dolgozik, a lábán a hasán és a karján is látszanak az izmok, de csak annyi, amennyi kell. Bicepszet is mutatott, ami szép formás, de nem ijedtem meg. :) :)

    Igen, vannak rajta tetoválások, nem is egy. Ezek a fotóin nem látszódnak, de aki meg szeretné látogatni, az nem lepődjön meg ezen. Nem vagyok tetoválás mániás, de Zaya nekem így tökéletes, ahogy van. És akkor még nem ejtettünk szót a hibátlan mellekről (gratula a kivitelezőnek), a legfinomabb punciról és a legszebb popsilyukról sem. :)
  • Action:

    Már előzetesen megbeszéltük, hogy mi lesz a program: állásinterjú! :)
    Ennek megfelelő csinos ruhában fogadott. Gyorsan leraktam a cuccaim és már várt is frissítő a csokival. Én is átadtam az ajándékom, amit tudom, hogy imád, ezért többet is vittem belőle.

    Gyorsan elmentem tusolni, közben beszélgettünk mindenről, elég sok közös témánk van. Hiányoztunk egymásnak, még letolást is kaptam, hogy milyen régen voltam utoljára :) tusolás után még a ruhában várt, én is visszavettem néhány göncöt és beültem a főnöki székbe, ami a hálóban az ágy mellet van és kezdődött a műsor.

    Hozta az életrajzát :), majd ismerkedős beszélgetés után, olyanokat is mondott, ami nem szokott elhangzani egy interjún. Látván a főnök, hogy a jelentkező nagyon szeretné megkapni az állást, buzdított további meggyőzésre. Itt már olyanok is elhangzottak, hogy nincs rajtam bugyi, vagy magas szintű a francia tudás... :) és hogy magasabb bért szeretne a meghirdetettnél. Mondtam, hogy azért bizonyítani kell.

    Na ekkor lépett közelebb hozzám és puszik után, elkezdte kigombolni a nadrágomat. Ekkor már az álló ezredessel találkozott, ekkorra már olyan izgalmi állapotban voltam a kis játékunktól, meg persze Zaya látványától és hangjától, hogy csoda. Nagyon finoman, lassan franciázott, többször teljesen eltüntetve kis énemet. Imádtam és már itt alig bírtam magammal. Kértem, hogy forduljon meg és hajoljon az ágyra, és így ülve el tudtam kezdeni nyalni hátulról a punciját és a popsiját. Isteni volt a nyelvemmel játszani a puncija és popsija között, majd - nem tudok máshogy fogalmazni - megdugta a nyelvemmel a fenekét, miközben olyan hanghatások voltak, hogy áááá...

    Ezt követően újra visszafordult franciázni, én még mindig ültem a széken, majd gumiért nyúlt, finoman szájjal felhelyezte, megfordult és háttal szépen behelyezte magának... a popsijába. Igen, egyből popsival kezdtünk, tudta, hogy megőrülök a popsijáért, tudta, hogy imádom háttal beleülve és tudta, hogy végem lesz ettől. Nem is tudtunk hosszasan élvezkedni így, mert az előzményektől annyira kész voltam, hogy nem sokkal később a vágtája közben telelőttem a gumit.

    Nagyon durván jó jelenet volt. Gumi le, megtörölgetett, ágyra hemperedtünk és egy nagyon jó baráti beszélgetés vette kezdetét. Tartalma ránk tartozik, de eléggé egy hullámhosszon vagyunk, így nagyon jókat tudunk beszélgetni, közben elkezdett masszírozni a "nem mindenkinek" fenntartott csodakrémmel. :) Nagyon jól esett van érzéke hozzá, ezt többször is mondtam már neki, pedig nem tanulta.

    Kis idő után megfordultam, puszi, csókok után újra franciázni kezdette. Elég gyorsan felkeményedtem újra, de én is kapni akartam belőle, ezért a lábát áthelyezte a fejem felett és 69-ben kényeztettünk egymást. Nagyon finom puncija van, nagyon hálás hangokat kapok tőle, most sem hagyom ki a popsiját sem, nyalom falom, bedugom a nyelvem... Újra felhúztuk egymást, majd ő húzott fel egy újabb gumit rám és belém ült.

    Először az ágy szélére vittem, hogy a tükörben jól lássam mi is történik. :) Utána az ágy támlához dőltem ülve és úgy lovagolt meg, miközben csókolóztunk és faltuk egymást. Ezt a pózt nagyon éltem és nagyon élveztem, szenzációs élmény volt. Majd talpára állt és így kezdett el ütemesen csattogni, lovagolni rajtam, nagyon kész voltam. Féltem, hogy nem bírom sokáig, ezért megálltunk, majd újra popsiban kéredzkedtem. De nem is igazán kéredzkedtem, csak ránéztem Zayára és tudta, hogy mit szeretnék. Amit ő. Volt egy pillanatnyi puhulásom, amit a gumi levétele után fél perces franciájával azonnal orvosolt így újra reszelhettünk tovább.

    Most hátulról doggyban tettem be a csodálatos fenekébe és így diktáltunk egyre komolyabb tempót. Jelezte, hogy neki is tetszik így, ezért nem változtattunk és így fejeztünk be a második menetet, nem kis hanghatások kíséretében. Leírhatatlan élmény volt a második kör is. Főleg amikor szemből lovagolt és egymáséi voltunk. Na igen, ilyet bárkivel én sem tudok átélni, ehhez nekem ő kell. :)

    Közeledvén az időnk végéhez, elmentem tusolni. Most is utánam jött, ahogy mindig. Nem hagy magamra, ha kell ott ül, vagy áll a fürdőszobában, ami nálam akkora extra!!!
    Fürdés után öltözés majd ki a konyhába.
  • Elszámolás:

    Itt rendeztünk, amit rendezni kell. Természetesen újra frissítővel és csokival kínált, de ezt megszokhattuk tőle, hisz a világ legkedvesebb tüneménye. :) Nekem mindent megér vele lenni.
  • Összkép:

    Elfogultságom most is érződött az írásomban, de ha ennyire rendben van minden vele, akkor nem lehet máshogy írni Zayáról. Istennő kategória abszolút.
Happy Massage