• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni. Többször kellett próbálkozni. Párszor hívtam délelőtt...sikertelenül. Gondolom ennek megvan az oka! :)
    Majd olyan egy óra körül megcsörgette a telefonom aminek nagyon megörültem és azonnal visszahívtam. Nagyon kedves és segítőkész volt. Találtunk egy megfelelő időpontot és megadta a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Vidéki lévén a tömegközlekedést választottam ami nagyon közel rakott le a címhez. Könnyű volt megtalálni, de azért előtte a Google is besegített kicsit. :)
  • Helyszín:

    A lakás nagyon rendezett és tiszta volt. A fürdő a célnak tökéletesen megfelelő, tusfürdőből is volt választék. A tetthelyen kényelmes nagy franciaágy. Szobában kicsit be volt sötétítve, a ventilátor hűtötte a levegőt.
  • Lány külseje:

    Hogy a képeknek megfelel-e? Élőben még jobban néz ki mint a képeken! :)
    Tökéletes alakja van. Egy szóval: Bombázó!
    Ilyen csajokat általában tényleg csak a pornófilmekben lát az ember. Nekem az arca is bejött, a szája szilikonos, de hát ezért mentem! :)
    Sexy ruhában fogadott, tanga, magassarkú és egy piros hálós felső rész.
  • Action:

    Huh, hát hol is kezdjem? Életem egyik legkülönlegesebb sexuális élményében volt részem. Gyakorlatilag mintha egy pornófilmben lettem volna. És ez is volt a cél amikor felkerestem Jázmint! :)
    Érkezésem után itallal kínált amit el is fogadtam. Átbeszéltük a programot még egyszer, irány a fürdő. Amikor visszatértem az ágyon várt rám és egyből le is támadott. Olyan, de olyan jó franciázásba kezdett, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Mélytorkosan, köpködősen, nyögött közben...uhh brutális volt. :) Kértem hogy lógassa le a fejét az ágy széléről. Így dugtam a száját, torkát. Nem is bírtam sokáig, visszatérdelt az ágyra és mélytorkosan kivégzett, nagyot élveztem a szájába! Uraim ezt senki se hagyja ki, hatalmas élmény! :)
    Ez után masszázs és beszélgetés következett. Volt még bőven időnk. Nagyon jó volt vele beszélgetni. Jázmin egy nagyon figyelmes és odaadó lány. Végig kérdezte, hogy hogyan jó nekem, kérek-e inni, fújja-e rám a levegőt a ventilátor..stb
    Aztán nekiálltunk a második menetnek. Én hanyadt feküdtem és Jázmin csodásan franciázott, kőkeményre szopott újra. Közben bíztatott, hogy dugjam csak a száját. Néha megfogtam a fejét és egy kicsit lent tartottam, abszolút nem volt ellenére. Majd 69et kértem. Nyaltam a gyönyörű punciját miközben többször is eltüntette a farkamat a szájában.
    Kértem, hogy húzzunk gumit és hogy üljön rá nekem háttal. Hát ez is csodás látvány volt. Közben kéjesen nyögött és bíztatott, hogy dugjam csak a punciját, tövig dugd be...stb. Majd szemből meglovagolt, szinte már csattogós tempóban dugtunk. Ezután én kerültem felülre, itt is hasonló volt a tempó. Majd kutyapóz következett. Csodálatos látvány! Tökéletesen pucsított én meg közben markoltam a fenekét és gyors tempóban csak toltam-toltam. Meg kellett állnom pihenni kicsit. Kaptam egy pohár vizet amire nagy szükségem volt. Kérdezte hogy franciázzon e? Gumi lekerült...Hát nem mondtam nemet! :) Én az ágy szélén fekve ő a lábaim között először térdelve majd félig állva. Szinte tolta rá magát a farkamra. Még éreztem magamban annyit, hogy benne legyek megint. Ugyanígy maradtam, gumit kértem és nekem háttal beleült. Csodaszép popsija van. Így ért el a vég másodszorra. A gumiba élveztem egy hatalmasat! Kicsit megtörölköztem, zuhi, felöltöztem majd az ajtónál búcsú.
  • Elszámolás:

    Abszolút megérte. Megkaptam amiért mentem. Úgy ahogy a hírdetés szövegében is van: "egy pornós külsejű csajjal egy pornófilmben..." :)
    Az elején rendeztük az elszámolást. Diszkréten borítékban.
  • Összkép:

    Hatalmas élmény volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Jázmin nagyon odaadó és figyelmes partner. Még biztos visszatérek hozzá valamikor.
Happy Massage