• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zayaval már korábban párszor beszéltünk, egy randit is beiktattunk, de sajnos meghiúsult. Utána nem tudtuk pótolni, mert nekem nem voltak jók Zaya által felajánlott időpontok... :( Na de múlt pénteken kárpótolt az élet, mert sikerült végre összehozni a várva várt randit. :) Elsőre felvette, és mivel a közelben Budán voltam így ~30-40 perc múlvára már meg is beszéltük az időpontot, amiben teljesen rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Annak idején arrafelé jártam középsuliba, így nem volt ismeretlen a környék, bár akkor nem ezzel a céllal mentem. Bár találkoztam volna akkor Zayával. :D Körúttól pár perc kényelmes séta.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Megérkezésemkor pont a takarítónő ténykedett a bejáratban, így pár percet vártam amíg szabad lesz az út. A randi helyszíne a célnak több mint megfelel, tágas, ízlésesen berendezett lakás. Ez az egyik legszebb lakás amivel a karrierem alatt találkoztam, bár Zaya teljen elvonta a figyelmemet és gondoskodott róla, hogy ne is a lakást nézzem. :)
  • Lány külseje:

    Ahogy az ajtóhoz értem Zaya belülről kinyította és wow, szavam elakadt egy pillanatra. Össze kellett szednem magam, hogy tudjak köszönni. :) Érkezésem után rögtön átadtam egy apró figyelmességet, melynek Zaya láthatóan örült. :) A cipő levétele után Zaya innivalóval kínált, melyhez kísérőként kaptam csokit is, de mondam neki, hogy más jellegű édességre vágyom. ;) Miközben ittam a vizemet, nem tudtam levenni a szemem Zayáról. Fekete csipke melltartó és bugyi volt rajta ami mégjobban kiemelte a csodálatos alakját. És ami fontos, végig mosolygott, amit imádtam. :) Pár tetoválás van rajta, ami nekem kifejezetten tetszett.
  • Action:

    Miután megittam a vizet körbevezetett a lakásban, megmutatott mindent. A tetthely, mint egy hotelszoba, igényesen van kialakítva, ráadásul a fürdő a szobából nyílik. Levetköztem majd elmentem tusolni, ami rám is fért, mert elég meleg volt aznap délelőtt. Zaya már illatosan, letusolva várt amíg én lefürödtem. Fürdés után a szobába léptem, Zaya ott várt már az ágyon. Megálltam az ágy előtt, majd feltérdelt és elkezdte csókolni a felsőtestem, majd hamarosan elindult lefelé, hogy kényeztessen. Imádtam ahogy csinálta, egyszerre volt kellemes és határozott is, így elég hamar elérte, hogy harcrakész állapotban legyek. Egy kicsit még élvezni akartam a dolgot, így hagytam, hogy folytassa és némi irányítás sem volt ellenére. Amikor éreztem, hogy kezdek szétrobbani rákérdeztem a popsira, amire igen volt a válasz, így szájjal felhelyezte e gumit, majd hanyadt feküdt. Szemből közelítettem felé és egyből a popsiban kezdtük. Imádtam, ahogy Zaya ott feküdt néha-néha odanyúlt a puncijához, miközben csodáltam, ahogy ki-bejár a farkam, aztán ahogy feljebb pillantottam azok a csodálatos cicik elvették az eszem, nem bírtam ki, hogy ne halmozzam el őket csókokkal. :D Mikor éreztem, hogy közeledik a vég, kértem, hogy segítsen a végkifejletben. A gyönyörű cicikre élveztem, majd miután lenyugodtam kedvesen megtörölgetett. Pihenésképpen felajánlott egy masszászt, melyet elfogadtam.
    Masszás közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Mikor éreztem, hogy kezdek újból erőre kapni kértem egy pohár vizet, majd közben elmentem egy gyors tusra. A pohár víz elfogyasztása után a második felvonás hasonlóan indult, mint az első kör.
    A francia ismét csodálatos volt, szerintem tananyag lehetne. :) Ezúttal hátulról akartam, szóval gumi felhelyezése után bepucsított és a látvány az valami fantasztikus volt. Éreztem, hogy innen már nincs visszaút, első körben a puncit akartam érezni. Eszméletlen jó érzés volt a puncijában lenni, könnyen bejutottam, de mégis szűk volt. Volt, hogy én csak térdeltem Zaya mögött és hagytam kibontakozni. :) Miután kiélvezkedtem magam és éreztem, hogy így hamar utolér a vég, átkérezkedtem a popsiba,majd némi idő után fordulás szembe. Imádtam, ahogy lehetett forgatni Zayát és a hanghatások amik hozzátársultak az egész együttléthez... OMG :) Hamarosan éreztem, hogy közeledik a vég és nem akartam, hogy az utódok kárba vesszenek, ezért ismét a ciciket adományaztam meg velük. :D Pihenés után elidnultam tusolni, nem akartam visszélni Zaya idejével és sajnos vissza kellett mennem dolgozni is. Tusolás és öltözködés közben végig beszélgettünk, majd a végén újból csokival kínált. :) Ha Zaya a szomszédom lenne, azt hiszem csokifüggő lennék. ;)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, telefonon előre lebeszéltük, az ottlétem alatt egyszer nem került szóba. Távozásomkor a kínáló tálcához raktam.
  • Összkép:

    Zaya egy nagyon dögös nő, aki maximálisan igazodik a vendég igényeihez. Életem egyik legjobb élménye volt és remélem lesz rá még alkalmam, hogy Zaya társaságát élvezzem. ;) Az együttlétünket talán annyival jellemezném, hogy délután hazafelé a metrón eszembe jutott a délelőtt, és ha nem lett volna táska az ölemben, akkor egy jó néhány kellemetlen pillanatot éltem volna át. :D

    Zaya drága, köszönöm az élményt! :) Csók, B.
Happy Massage