• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Köszönöm drága "doktorom"a beszámolót és az élményt
    Várlak még vissza:))
    Csókollak:)))

  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem ezt a vonzó szőke lányt, aki igen ígéretesnek tűnt, s ezen a napon némi tanakodás után végül őrá esett a választásom...fölhívtam, kedvesnek tűnt, így megbeszéltünk egy randit egy közeli időpontra.
  • Megközelítés:

    Nekem elég távoli célpont Dél-Buda...rettenetes idő volt aznap és én rendesen alulöltöztem, így megpróbáltam a lehető legközelebb parkolni az új lakóparkszerű épület lépcsőházához. BKV-s megközelítésről sajna nem tudok nyilatkozni - körül sem nagyon néztem...örültem, hogy mielőbb menekülhettem az eső és szélvihar elől...a pocsolyákat kerülgetve azon morfondiroztam, hogy vajon gyorsan és alaposan sikerül-e átfagyott testemet jól átmelegiteni Lotti és felhőkben lebegő segedelmével.
  • Helyszín:

    A szinte új ház teljesen újszerű lakása, ennek megfelelő a kéjkalicka és a fürdő állapota (melynek "felszereltsége" is hibátlan) - vidám, friss és ropogós, Az ágy kényelmes, tágas és valami furcsa ötlettől áthatva valaki egy szép nagy tükröt is elhelyezett mellé a falra.
  • Lány külseje:

    Kifejezetten bájos arcú, szép szemű vékony szőke lány fogadott, kinek feneke és combja olyan finom bársonyos bőrrel boritott, hogy csak bújni-bújni, furakodni akar az emberfia.
  • Action:

    Betoppanásomkor kedvesen mosolyogva és jó nagy puszival fogadott - jó lesz eeeez! -, majd bearaszoltunk a szobába...némi ismerkedős, egymást felméregető beszélgetés után, elsuhantam a fürdőbe, s nyári kivételként felfrissülés helyett próbáltam egy kicsit felmelegiteni magam jó forró vizzel.

    Visszatértemkor Lotti érdeklődött, hogy mit szeretek, mondtam, hogy a borjúbécsi finom ubisalival, de most ezt hagyjuk...s legyünk spontának. Megkérdezte még, hogy hogyan állok a popsikényeztetéshez...mondtam, hogy a bevezető előadás már megvolt valahol, de szivesen a felsőbb osztályba lépek, ha ebben professzorként jeleskedne. Közben azért simogattuk már egymást, s én elrévedeztem csacsogó ajkain, amire ideje volt ráforrasztani a szót. És itt jött az első kellemes meglepetés - forró és nedves ajkak cuppantak rám...rettentő jól csókol, s ez Makk Mártonra is durván jó hatással volt, aki már ily korai percekben jelezte, hogy nehezen tűri a tétlen feszengést. Lotti is felszabadulva suttogta" na végre valaki szeret csókolózni!"" Már hogy a fenébe ne!" hörögtem rendkivül szellemesen...és közben az ágyra penderitettem a lányt. Jól belemelegedtünk a csókolózásba és ölelkezésbe...nem csoda, hogy már nem fáztam egy csöppet sem. Lotti ekkor elérkezettnek látta az időt, hogy testemet végig puszilva, eljusson fenekemhez belekezdjen a kényeztetésbe...érdekes és izgató élmény volt, de azért nem kiáltottam föl, hogy "ide nekem a legendás anális intrúdert!"

    Inkább addigra már teljesen "eszét vesztett" farkamra tereltem szájacskáját...a forró ajkak és nyelv tapicskolása az adakozásra kész, duzzadt diókon volt a második (harmadik?) mennyei meglepetés...majd végre a jö öreg makkos is megkapta a jól megérdemelt kezelést...itt kis fogazás benézett...de a robbanásre kész dagadt makker maga ellen hivta ki a sorsot...igy kedvesen kértem Lottit, hogy csak óvatosan...s közben szép lassan magam felé húztam kivánatos alfelét..s végre elmerülhettem a punci-popsi kombó kinálta élvezetekben...s ebben a szögben (69) a szent fallosz is megtalálta a tökéletes anatómai vonalat és akadálymentesen csúszott mélyen Lotti szájba - torkáig..isteni .ime, aanegyedik meglepetés...tökéletes oboa nyallantás közben! Na de ez a gyors "kilövés" veszélyét is magában hordozta---nem oda Buda...itt még komoly teendők vagynak!

    Lotti szabadkozva ereszkedett az ágaskodó phalloszi világitótoronyra, mondván, hogy a lovaglás nem a kedvence...én közben szisszenni se birtam..."jó szúk vagyok, mi?" kérdezte mosolyogva..." de még meeeenyireee" Hű, de jó" mekegtem...s néha az oldalsó tükörbe lestem, csak csekkolva, hogy tényleg én vagyok ez a mázlista. Aztán megértve Lotti szabadkozását, hasára forditottam, s először kutyusban üzekedtünk - ó, hol, volt már a didergés, kezdett szivárognii rólam a viz - , majd combjait összezárva fokoztam a "szükösség" varázsát hátulról is...közben megint kis "tükör által éleslátón" játék...igen, baby, igen!!! A csók viszont elkezdett hiányozni ebben a pózban- mint megállapitottuk mindketten - igy jöhetett a közkedvelt hittérités, ölelkezve, csókolózva, összebújva..de itt már kezdett végképp elfogyni a levegőm, igy néhány perc után hanyattvágodtam, Lotti pedig intenziv orális ördögüzéssel szabaditott meg a gonosznak nem nevezhető kis Luciferkóktól...teljesen, nyom nélkül (mára az utolsó meglepi). Csak mosolygott rám fölém hajolva, én meg - gyenge férfi - csak mosolyogtam rá kicsafarva:)
  • Elszámolás:

    Utólag, az átlagos sestertius-halom a kerevetre buggyantva...igy jó volt megszabadulni tőle.
  • Összkép:

    Nagyon helyes, finom bőrű, izgatóan szűk csóktündér, aki finom meglepetésekkel melegiti fel az átfázott utazót. Már várom a következő randit vele...
Happy Massage