• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves Csakazért!

    Örülök, hogy jól érezted magad nagyon, nekem is kellemes volt és van, amit megtanultam, mit jelent, hát rajta vagyok a gyakorláson, nagyon kíváncsivá és izgatottá tett, hogy arról a dologról még nem hallottam ! A mély torkos franciáról beszélünk ugye, ami számomra azt jelentette idáig, hogy tövig bekapni azt, amivel a férfit megáldott a jó Isten :) De hát lehet tévedtem :)

    Mindenesetre, köszönöm, hogy meglátogattál :)
    és a pizza a finom volt, igaz sok megmaradt, de a gyümilékért még mindig hálás vagyok :-)))
    Szeretem a meglepiket, és igazán úriember módjára viselkedtél. :)

    Olvastam az értékeléseket, lehet igaz, hogy van amit jobban kilehet fejteni, de szerintem a " kezdő írogató " ranghoz képest jó, mindenkinek van hova fejlődni, neked ebben, nekem másban :)

    Remélem miharabb látlak édesem!

    Millió csók ( személyesen)

    G

  • Egyeztetés:

    A beszámolókon láttam a hirdetését, telefonját ő kezeli, azon egyeztetettünk másnapra előre.
    Kifejezetten kedves és korrekt volt akkor is.
  • Megközelítés:

    Örs vezérnek a terének a környékének a megközelíthetőségének a kifejezett könnyűsége. Egyéni és tömegközlekedéssel (metró, villamos, buszok, trolik) is egyaránt.
    Egyértelmű címet kaptam, parkolás ingyenes, én még válogathattam is.
  • Helyszín:

    Az Ikea (nem az Isten) háta mögött, a trolimegállón túl, ahol az út fordúl, van egy kék erkélyes toronyház.
    Ebben lakik az én néném. Húgom.
    Itt kezdőik az én mesém. ... Is.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor szívélyesen fogadott "Piroska", a hozzá tartozó piros combfixben, bugyiban, cicifixben, ében hajzuhatagban, magával ragadó mosolyban, bűbájban.
    Kib. szexi!
  • Action:

    Csókkal köszöntöttük egymást, kicsit beszélgettünk, incselkedtünk, bekísért, lepakoltam, átadtam a vitteket, kaptam egy olyan jó nagy törölközőt, hogy már attól is "otthon éreztem magam". Az egésznek olyan otthonos érzése volt, a lakályos érzete volt. Átkísért a fürdőbe, ami szintén ezt erősítette a függönyös tiszta káddal... még a papír is úgy volt a helyén, ahogy én szoktam. :) Talán a sok tusfürdő, többfajta szájvíz, fogkefék, eldobható poharak "rontották az illúziót". Tényleg jóleső felfrissülés után vissza a szobába, hát még (tényleg) ott volt!
    Folytattuk korább kezdett ismerkedésünket, ami átment konkrétabb, franciásabb irányba. Nem a "profibb", "úgytövignyelemafarkad,hogyeldurranazagyadis", hanem a húsz éves barátnő odaadóan szeretgetve-kényeztetve-hergel, miközben a látványa is vérforraló, brrr...
    Mikor nem akartam/tudtam tovább húzni, hanyatt fektettem, és nem nagyon tudtam tovább húzni.
    ...
    Én is átmentem konkrétabb, franciásabb irányba, neki is örömöt nyújtva, majd folytattuk vele-felül, velem-hátul, vele-alul, végül gumi le és kivégzett szájával/ba.
    Egész együttlétünk alatt azon volt, hogy jól érezzem magam, látványa izgató, kedvessége bódító, mindene meg van, ami csak kívánható.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem a pesti átlagnál kicsit magasabb, megbeszélteknek megfelelőt.
  • Összkép:

    A teljességet nem ígérve, csak megcélozva:
    Ide írom, hogy mint jól látszik a (nem túl jó és elég) képein, csodálatos alakja van szerintem. Nyilván ő diétázik, elmondása szerint tetszenek neki a szép(?!?) szilikon cicik, és gondolkodik, hogy ő is... NNNEE!!!
    Végig kínálgatott több mindennel(!), az egész olyan volt, mintha a barátnőmnél lennék, aki imád, és imádja, hogy imádom.
    "Giulia az úton -Hogy is mondjam?- Több volt, mint izgató."
    Saját magának megvan (többek közt) az igénye és az elhatározása a fejlődésre. Becsülendő, hajrá! Csak nehogy nagyon elszálljon, vagy letörjön!
    Remélem, mihamarabb találkozunk, köszönök mindent. Te tudod.
Happy Massage