• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eleinte telefonon próbáltam elérni Alexandrát, de ez soha nem sikerült.
    Amikor ezt a fórumában is jeleztem, ő megkeresett személyes üzenetben és megnyugtatott, azon lesz, hogy ez a találkozó összejöjjön, csak legyek türelemmel.
    Végül VTR-el próbálkoztam és szerencsére el is fogadta az általam javasolt időpontot, továbbá részletesen tájékoztatott a címről és egyéb tudnivalókról.
  • Megközelítés:

    Alexandra a hirdetésében részletes tájékoztatást nyújt a közeli út és villamos sín felújítás okozta várható kellemetlenségekről. Én szerencsére ismerős vagyok a környéken, ezért pontosan tudtam, hogyan kell a hátsó kis utcákból probléma nélkül megközelíteni a címet. De akik ritkán járnak errefelé, jobban teszik, ha rászámolnak a cél időre legalább 30 percet pluszba.
    Normális körülmények között a BKV számtalan járatával könnyedén megközelíthető a hely, most azonban a sima és a villamos pótló buszok is cikk cakkban közlekednek, jóval hosszabb menetidővel.
  • Helyszín:

    Lakótelepi panel lakásban rendel Alexandra. A diszkréció így tökéletes mind a be, mind a kijutásnál. Nem kell attól félni mikor futunk bele egy barátnőbe vagy annak vendégébe. A lakásban rend és tisztaság található mindenfelé.
    A dolgozószobában masszás pad és szépen leterített matrac is található. Apróság, de rendkívül figyelmes, dolog, hogy a szoba falára akasztók vannak felszerelve. Ide lehet a ruhát és a törölközőt is el helyezni anélkül, hogy gyűrődne. A fürdőszobában zuhanyzó van. Tusfürdőből az egyik márka három féle illata van kihelyezne nagy mennyiségű kiszerelésben. A mosdón jó minőségű szájvíz szintén a létező legnagyobb kiszerelésben és rengeteg műanyag kávés pohár mellé készítve.
    Jót mosolyogtam rajta, hogy a tüköre ki van ragasztva egy nyomtatott szöveg, amely elmagyarázza a kedves vendégeknek, hogy a szájvíz használata kötelező és hogyan kell használni. Ezek szerint vannak olyanok akiknek ez nem egyértelmű.:) Minden esetre ez is azt jelzi, hogy Alexandra nagyon ügyel a higiéniára. Nagy piros pont jár érte.
  • Lány külseje:

    Alexandra arcképes fotókkal hirdet és a fotók elég jól bemutatják fantasztikusan nőies kerekded alakját is. De amikor ajtót nyitott és megláttam magassarkúban ezt az amúgy is rendkívül magas gyönyörű nőt, akkor azért egy pillanatra elakadt a lélegzetem is. Élőben egyébként az arca és alakja is vékonyabbnak tűnik mint a képeken, de ez inkább előnyére válik.
    A kitakart testrészek sem okoznak csalódást. Melleit kicsinek szokták titulálni a beszámolókban. Ami relatíve egy ilyen impozáns méretekkel rendelkező hölgyön igaz is. Valójába pont tenyérbe illő nagyon szép formájú mellei vannak, éppen csak egy picit megereszkedve. Így a magamfajta szilikon ellenes vendégek is rögtön megnyugodhatnak, hogy ezek bizony természetesek. Csupasz vénuszdombjának és szemérem ajkainak szépségét sokan megénekelték már. Ehhez nem igazán tudok mit hozzátenni, szerintem is tökéletesek.
  • Erotikus masszázs:

    A rendelkezésre álló egy órát szinte teljes egészében a kölcsönös kényeztetésre használtuk el. Így ezekről a következő fejezetben számolók be. Csupán levezetésnek kaptam nagyjából 5 perc nyakmasszázst, ami viszont rendkívül jól esett. Nagyon finom kezei vannak, semmi durvulás vagy erős nyomkodás, csak finom szakszerű mozdulatok.
    Őszintén szólva eltudnám viselni sokkal hosszabb ideig is. Talán majd legközelebb egy hosszabb idő keretben erre is sor kerül. Most azonban az általam választott menetrend miatt ez a rész háttérbe szorult.
  • Levezetés:

    Mire visszajöttem a fürdésből, már meztelenül várt. Így rögtön megnyugodtam, hogy Alexandra nem az a szégyenlős masszőrlány akiről úgy kell leimádkozni a fehérneműt.
    Miközben gyönyörködtem csodaszép anyaszült meztelen testében, Alexandra azt kérdezte tőlem, milyen kenőanyagokat használjon a csuszka masszás során.
    Úgy döntöttem semmilyent. Azt terveztem ugyanis, hogy a maximális kölcsönösség jegyében, ahol csak lehet szeretném majd csókolgatni simogatni. Márpedig a krémeket nyalogatni csókolgatni nem túl jó érzés.

    Szerencsére Alexandra maximálisan partner volt ebben és hagyta, hogy rögtön neki lássak a formás cicik kényeztetésének. Később lefeküdtünk a matracra. Én háton fekve ő pedig felettem 69-es pózban. Úgy helyezkedett, hogy a lehető legjobban hozzáférjek az örülten izgató látványt nyújtó puncijához, de miután nekem előrehajolva tartanom kellett a fejem, a nyakam időről időre mindig elfáradt. Ő viszont nagyon kényelmesen eljátszott kézzel és szájjal is a kőkemény farkamon.

    Közben folyamatosan beszélgettünk. Alexandra folyamatosan csipkelődik, látszólag oda nem illő megjegyzéseket tesz. Saját magát szarkasztikusnak definiálja. De én kétlem, hogy megjegyzései valóban ellenségesek és gúnyosak lennének, sokkal inkább az ironikus humor jellemzi. Bár azt is mondta, hogy amikor egy vendég előszór jár nála, akkor még visszafogja magát, nehogy megsértse, később viszont már sokkal jobban elengedi magát. Erről csak azok tudnának beszámolni akik valóban többször is voltak nála. Én személy szerint a valódi szarkazmussal járó maró gúnyra már nem biztos, hogy vevő lennék, de ez a fajta ironikus humor még pont belefér. Sőt segíti a kezdeti feszültség oldást és a kötetlen beszélgetés kialakulását.

    Miközben jár a szája, azért folyamatosan játszik a hangszeren is. Méghozzá olyannyira ügyesen, hogy egyszer csak azon kaptam magam innen már nincs visszaút.
    Gyorsan kinyögtem még, hogy kapja be, amit meg is tett azonnal, így az előre megbeszéltek szerint teletudtam tárazni a száját. Szépen megvárta, hogy az utolsó löket is kijöjjön és teljesen lenyugodjak, majd nyelt egyet és az egészet eltüntette a gyomrában. Ilyen tökéletesen kivitelezett NFVSZ-ben nagyon rég volt már részem.

    Természetesen megakartam hálálni áldásos munkáját, így kértem, hogy forduljunk meg. Ezúttal ő feküdt a hátán, én pedig a lábai közé feküdve folytattam a punci nyalást. Időnként az egyik ujjamat is bevetve. Méghozzá azért csak az egyiket, mert Alexandrának annyira feszes szűk hüvelye van, hogy még közvetlenül az elélvezés előtt, amikor már tocsogott a nedvességtől, se tudtam betolni a két ujjamat egyszerre, anélkül, hogy fel ne szisszenjen a fájdalomtól. Talán erotikus masszőrnél nem illik ilyet leírni, de bizony megfordult a fejemben, hogy micsoda mennyei öröm forrása lehetne, amikor a kőkemény farkamat satuként szorítja egy ennyire szűk feszes punci.
    Sajnos nagy valószínűséggel Alexandra esetében ez már sose fog kiderülni. Elég régóta van a masszőr pályán, ha eddig nem váltott oldalt, akkor ezután se fog már.
    Viszont rendkívül, ügyesen és fantasztikus profizmussal segített nekem, hogy sikerrel járhassak és eljusson ő is az orgazmusig. Még bele se kezdtem, már előre elmondta, hogy mit ne csináljak az ujjammal, mert attól azonnal lehervad. Én ezt óriási pozitívumként könyvelem el. Végre egy nő, aki ismeri a testét és tudja mit szeret és mit nem szeret. Soha egyetlen szolgáltató lány nem volt képes még ezt így elmondani nekem. Sőt, ha kérdeztem őket, általában csak annyit mondtak, jó ahogy csinálod. Ergo fejtsd meg a keresztrejtvényt magadtól ahogy tudod. Ezzel szemben Alexandra folyamatos visszajelzésekkel segítette a tevékenységemet.
    Elkövettem azt a főben járó bűnt, hogy 1 napos borostával érkeztem. Nem volt aznapra előre betervezve lányok meglátogatása. Csupán egy spontán jött szabad óra miatt jelentkeztem be Alexandrához. Így reggel sajnos magamon hagytam az egyébként picike, de szúrós borostát. Mondanom se kell, hogy ez milyen kellemetlen a lánynak punci nyalásnál. De még ezt is sikerült áthidalnia Alexandrának azzal, hogy két ujjával védte a selymes szeméremajkait, így csak a nyelvemmel érhettem hozzá.
    Nem ragozom tovább, bizonyára ennyiből már kiderült, a tény, hogy végül láthattam és érezhettem Alexandra csodás beteljesülését nagyrészt neki köszönhető.
    A hátralévő részben kaptam levezetésnek egy nyak masszázst amit ez előző fejezetben már leírtam.
  • Elszámolás:

    A végén történt. A kedvező alapot két extrával sikerült az átlagos szintre emelnem.
    Nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Alexandra lenyűgöző alakját legalább egyszer mindenképpen látni érdemes.
    De a vele való együttlét lényegesen több annál, mint, hogy egy szép nővel vagyok. Az élményt amit kaptam az feszegeti az erotikus masszázs határait. Talán a csók az egyetlen amivel ezt fokozni lehetne még anélkül, hogy hirdetési kategóriát kellene váltani. Egyszóval Alexandrával lenni fantasztikus élmény, amely örökké emlékezetes marad a számomra.
Happy Massage