• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Lukko, szivem! :)

    A mi sztorink nem most kezdődött, és nem is most fog véget érni...Mindig öröm nekem, mikor meglátom, hogy hívsz, az meg még nagyobb öröm, ha talizunk is. :D
    Komolyra fordítva a szót, köszönöm szépen, hogy megírtad az élményt, ugyanilyen jól éreztem magam én is. A természetesség az, ami jellemzi a mi "kapcsolatunkat" Értsd ezt minden értelemben! :)
    A 'zénektudásodra kíváncsi vagyok, de nehogy én is énekeljek Neked. Végső esetben van mivel befogni egymás száját, ha túlkapnánk az éneklést!!! ;)
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Kedvem szottyant egy Lilikés masszkalandra,ezért megcsörgettem.A bájos orgánuma a teló túloldalán kedvesen jelezte szívesen eltöltene velem néminemű intervallumot .A realizált időpontot mindketten megfelelőnek tartottuk.Nem maradt hátra más ,mint előre Lilifelé.:)
  • Megközelítés:

    A gépkocsim ismeri a járást Lili felé,szinte már magától is odatalál.A Margit - hídon áthaladva,budai oldalon a régi Május 1 mozi szomszédságában.Parkolás egy közeli mellékutcában fizetős.350/ ó.Hely van.BKV dögivel.Villamos és buszok tömkelege.A 4 -6 ok,a többi passz.:))
  • Helyszín:

    Egy többszintes házrész sokadik emeletén.Lift van és működőképes is.A kapuban megadott kód után nemsokkal később az ajtó előtt álltam.A szalon többszobás.Ahol voltunk bazi nagy szoba,masszpad,tatami és mozdítható állótükör és fehér bőrkanapé.
    Fürdő frankó.Tiszta és felszereltségben semmi hiány.Zuhanykabin,melegvíz,szép törölköző.Szájvíz és tusfürdő többféle.
  • Lány külseje:

    Lili egy elbűvölő leány.A fényképei élethűek.Arca és alakja jól látható. Bőre finom és feszesen rugalmas.Dudorodó mellkasa varázslatosan szép és formás.Popsija az általam igencsak preferált katagória.Gömböjded és jó tapintású.Arca szép.
    Szexis fehérnemű( fekete) szettben fogadott.Sokáig nem szokott rajta maradni!:))
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs tulajdonképpen egy levezető lábmasszírozásban ki is merült.Mindezen folyamatok az erotikus huncutságok után kerültek terítékre a masszázs padon.Én hanyattfekve néztem,ahogy eme gyönyörűség krémes kacsóival ápolja lábaimat.
    Kellemes és finom levezetése volt színpompás erotikaparádénk epilógusának.A bájos köztünk zajló humoros csevejcsata méltó befejezése volt randevúnknak,melyet egy közös fürdéssel fejeztünk be.A teljes masszázsra vágyó férfitársaimnak üzenem: Lili tökéletesen tudja kezeivel elhalmozni az arra vágyó férfitestet.Én most maximálisan beértem eme lightos kis lábmasszázsal.
  • Levezetés:

    Az érkezés után,a szobában megszabadultam ruháimtól és meglátogattam a kapott törölközővel a fürdőt.Egy hideg vizes koccintással köszöntöttük egymást,mely után mindketten meztelenkedve felmásztunk a masszpadra.Csodás melleit azonnal kézbe vettem és masszírozni ,puszilgatni kezdtem.A popsi is kapott rendesen a csemegékből.Olajos kezével cerkámmal huncutkodott.Egy miniatűr erotikakavalkád alakult ki köztünk és ,hogy fokozzuk az események alakulását a tükröt közvetlenül a pad mellé húzta.Amit nem láttam premier plánban,azt a tükörben sasoltam.Hanyattfeküdt a padon és én lábai közé bújtam fejemmel.Nyalinta- palintát játszottunk.Zamatos húsos puncijának kedveskedtem ajkaim s nyelvem játékával.Tetszett neki eme jelenetsor,de jelezte most nem tud csúcsra jutni.Néhány erőteljes nyelvcsapással még kedveskedtem a puncinak,majd átköltöztünk a kanapéra,hogy Lili bemutassa lágyékomnak erotikus öltáncát.Bizsergető és kéjkedvet fokozó mozdulatsorokkal
    kápráztatott el és én simogatós, puszilgatós kontaktokkal fejeztem ki tetszésemet domborulatainak. A felajzott vágyaimat látva felajánlotta,ha akarom a masszpadra felfeküdve szájával kedveskedik farkamnak.Mint egy menekülő indián máris a masszpadra repítettem habtestem és hanyattfekve vártam a szopikompozicíót.Be lettem kapva és innen kezdve már nem volt visszaút.Szemernyi esélye sem volt a vérbő húskinövésnek,hogy szárazon megússza Lili finom szájával generált kényeztetést.Élvezettel hagytam,hogy cuppogós,bőnyálas cumicsemegével ápoljon.A spermecunami érkezése előtt egy vigyázz jön a cuci hangeffektust lihegtem és mivel nem szereti a szájbaröpit az utólsó sajtoló:)) simításokat kezével abszolválta.
    Az ejakulációm után izlésesen romeltakarított,majd pihegve jeleztem egy laza öbli után jöhet a lábmassz,amit fentebb már megénekeltem.A befejező jelenetsorok: öltözés és ajándékozás.Az ajtó előtt elcsattanó ölelésekkel fűszerezett búcsúpuszik voltak az utólsó említésre méltó momentumok.
  • Elszámolás:

    Mivel már többször is találkoztunk,ezért a bizalom irántam felhőtlen e kérdésben.
    Megjegyzem az első randink után is utólag került sor eme jelenetsorra.
    A polcra helyeztem le a 2 órás szentencia rózsaszálait.A mérték a szokásos partitúra.
    Szerintem vágható mire akarok kilyukadni.Ha nem akkor ott a bővebb infó.
  • Összkép:

    Lilivel már a harmadik randevúnknál tartunk.A mai volt a legdúsabb erotikai elemekkel fűszerezve.És még szerintem tudjuk ezt is űberelni ha akarjuk.Én akarom!Lilike te mit szólsz mindezekhez?:))
    Ja még nem is hallottál énekelni,attól tuti Lukkomániás leszel!:DDD
Happy Massage