• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden lehetséges módszert bevetettem, hogy rövid látogatásom alatt sikerüljön a légyott. Végül telefonon egyeztettünk egy nappal korábban és minden tökéletesen ment.
  • Megközelítés:

    Fehérvári úthoz nagyon közel, de mégis egy kis nyugodt utcában. Tömegközlekedés és egy kis jóleső séta kombinációjával könnyedén megközelíthető. Kocsival Sem gond, ingyen parkoló nem mindíg van, de a közelben van egy fizetős is, ott viszont még mindíg gond nélkül pihentettem a hintót.
  • Helyszín:

    A lakás kellemes, jó hangulatú, főleg hogy egy ilyen édes tündérke vár benne. Az ágy tökéletes, jól elhelyezett tükrök két oldalon, amiben vizuálisan is lehet élvezkedni. Fürdő pont olyan mailyennek lennie kell, elegendő tusfürdőválaszték és szájvíz.
  • Lány külseje:

    Lassan törzsvendég leszek Enikőnél és továbbra is azt kell mondanom, hogy csodálatos nő. Szeretem a filigrán, vékony, kicsi de formás mellű lányokat, nos Enikő ennek a leírásnak tökéletesen megfelel. Bőre bársonyos, kész élvezet simogatni, csókolgatni és kényeztetni. Az arc megítélése mindíg szubjektív, számomra nagyon helyes, szép szemek, gyönyörű ajkak, az ember csak arra vár vajon mikor kezd el kényeztetni vele. Mindíg csinosan öltözve fogad, ezúttal Sem hiányozhatott a csodás magassarkú és combfix.
  • Action:

    Sokadik alkalommal már olyan nehéz változatos és részletes beszámolót írni anélkül, hogy ne ismételjem magam. Úgy fogadott, mintha régi szuper ismerősök lennénk és éppen mindketten egy kis szexrevágynánk. Kis beszélgetés az elején, de igen türelmetlen vagyok, mert piszkosul kívánom. Gyors de alapos zuhi és visszatérésemkor kicsit magamra hagy, hogy utolsó simításokat megtegye önmagán. Ahogy visszatér, nos hat sz állam valahova a pincébe esett. Fekete fehérneműszett combfix, cipő, számomra megunhatatlan. Azonnal magamhoz rántottam és kedvem lett volna mindent letépni róla. Melltartó kis segítséggel lekerült és azonnal rávetettem magam a csodás kis melleire hmmm... Isteni volt. Lekerült a bugyi és a harisnyatartó, így már pont tökéletes volt minden, a többi kis díszelemek maradhattak :)
    Imádom lassan és lágyan nyalogatni a melleit és ő is láthatóan élvezte.Lassacskán lejutok a fincsi borotvált puncihoz és teljesen belefeledkeztem. Ténykedésem siker koronázta, dícséretet is kaptam, ami jól esett. Amíg Enikő megpihent jólesően csókolóztunk. Kis idővel viszont ő került felém és támadást indított. Finom franciája pokolian jól hatott rám, imádom ahogy nyalogat, nyelvével kitapintja a makkom formáját. Bekapja és nyalogatja felváltva, semmi kezezés, mennyei érzés.
    Ezek után azt javasolta, hogy mi lenne ha továbblépnénk és én addigra már kifordult szemekkel alávetettem magam akaratának és felkerült a védőszerkezet. Lovacska kezdetnek nem sikerült, de gyorsan véltottunk misszionáriusba, kezdetnek azt úgyis jobban szeretem. Ráhajoltam és mélyen behatoltam, miközben lágyan csókolóztunk és kéjesen nyögtünk felváltva. Idővel váltottunk kutyus pózra és ez most nekem a kegyelemdöfés volt. A látvány valami fenomenális, a popsi, a kecses derék és csodás haj, ahogy időnként felnéz. A combfix és magassarkú kombinációban az az érzés mintha az irodában megdugnád az incselkedő tanulócsajt. Beleremegek most is :)
    Szóval akkor is beleremegtem és elmentem :) Intenzív volt. Akció után kaptam egy masszázst és beszélgettünk. Testkontaktus megvolt, csodás ciciket simogattam, aztán puszilgattam, és akármennyire is kívántam volna, már a második menetet nem bírtam volna (idővel) :)
    Másfél óra gyorsan elment, akárcsak én :) Viszont nagyon tartalmas volt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, minden rózsaszálat megér. Rendezés ahogy éppen sikerül, most éppen utólag történt, igyekszem diszkréten, de nem mindíg sikerül. Lassan fogalmam sincs mi az átlag, talán mostanság kicsit feljebb kúszott, mármint az átlag, szerintem annak megfelelő.
  • Összkép:

    Csodás másfél órát töltöttem egy édes tündérrel, bearanyozta a napom, sőt a további 1-2 napot is. Ha lehetne az orvostól kérni, napi minimum kétszeri adagolásra, szerintem nem lenne semmi bajom, egyszer csak végelgyengülésben halnék meg, egy hatalmas vigyorral az arcomon.
Happy Massage