• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm szépen az írásod, hűen tükrözte a történteket :P
    Nagyon örülök, hogy az istennőd lehetek!
    Várlak mielőbb! Csókok!

  • Egyeztetés:

    VTR. Használom ha lehet. Alice meg jól is kezeli és régóta ismerjük egymást.
    Vigyázat! Nyers megfogalmazások következnek.
  • Megközelítés:

    Mielőtt tovább, egy kicsit vissza. :) Fizetős parkoló. Már szinte mondani sem kell. De legalább van hely bőven. A metro 6-8 perc séta, valami busz is van a közelben. Mittudomén.
  • Helyszín:

    Panelkuckó. Kicsi szoba, az ágy 75%-ban lefedi. Egy szék van, amire pakolhatsz, plusz az ajtón fogas. Ventillátor kavarja a levegőt, hűsítő illúziót keltve. Minegy. Így is leizzadtunk, de erről később. Fürdőben kád, X féle tusfürdő (X > 8), kellően nagy törülköző, ami még puha is.
  • Lány külseje:

    Eddig se volt egy vaskos jányka, de most aztán ölég vékony lett. Két kézzel majd átérem a derekát. Szokásos lazaság. Fekete cucc, alatta no bugyi. Fokhagyma gerezd popsik, halvány smink, bájos arc. Na majd elkenjük, gondoltam...
  • Action:

    A lépcsőházban még nem, de a lakásban már lecsókolt. Nem vadul, csak olyan viszontlátás örömével. Aztán a szobában folytattuk, míg lassan lekerült rólam minden ruha. El is indultam gyorsan pancsolni, ne menjen vele a drága idő. Még kiszóltam, hogy a ruhát hagyja magán, majd segítek... Hagyta. Meg a segtséget is. Lassan ő is Ádám, azaz Éva kosztümbe öltözött és mivel a farkam már derékszögben áll a testemhez képest, lecsüccsent az ágyra és nemes egyszerűséggel szopni kezdte. Olyan Alice-osan. Amilyenre emlékeztem. Szépen lassan, eltüntetősen a nagy részét. Először. Aztán elővette a legutóbbi találkozásunk óta tanultakat és valami olyat mutatott, amit még esküszöm nem éltem. Ez persze kb 15 perc én állva (duplán) ő ülve mutatvány után jött, mikor is az ágyra feküdtem. Na akkor, ott, úgy tüntette el tövig, hogy megtapogattam hátul a fejét, nem jött-e ki a tarkóján. A garatjáig nyomta. Amikor megfogtam a fejét, akkor se hagyta abba, csak nyomta megint tövig. Nagyon csúnyán leszopott. Na, gondoltam, ideje kicsit visszaadni abból, amit kaptam. Gyorsan hanyatt vágtam és hamar a puncijához értem. Eléggé felizgatta már magát a szopással, mert hogy élvezi a kis dög, nem véletlenül csinálja világbajnok mód, így hamar el is ment, de nem tolt el, így folytattam, később ujjal is. Azért ő sem panaszkodhatott. Miután vagy negyed órája folyamatos orgazmus jellegű tüneteket produkált egyszer csak feladta és jelezte hogy elég. Kérdeztem, hogy 47 különálló, vagy egy 15 perces egybefüggő orgazmusa volt-e. Utóbbi, mondta. Na akkor ideje nyeregbe pattanni bébi, de előtte még egy kis garat tisztítás fasszal, mert az mindig jó. VV fel, Alice meg a "lóra". Meglovagolt a kicsi, keményen nyomta nem sajnálta megát. Csakúgy, mint a szájnál kicsit aggódtam, nem esik-e kár benne, de jól bírta ezt is. Majd missziben folytattuk, aztán hátulról, majd hasra feküdt és úg is, megint misszi. Úgy metem hozzá, hogy keményen megdugom. Meg is lett. Olyan igazi sminkelkenős, összeizzadós, hajgubancolós, vad, kemény baszás lett a másfél órából. Szájjal végzett ki, az utódokat később szilviának adta át. Én meg csak feküdtem percekig aléltan. Tusolás, majd el.
  • Elszámolás:

    Nem eszéltünk róla. Végén asztalkára helyezve. Ilyen menetet ritkán kap el így az ember. Nekem megérte.
  • Összkép:

    Alice egy anygalbőrbe bújt kis vadóc k..va (ezt a kifejezést ő használta) :) Szerintem lesz ennek még folytatása.
Happy Massage