• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az új művésznőket böngészve akadt meg a szemem Lizán, ezen a széparcú vékony szemüveges MILFen aki ráadásul egy másik kedvenc (de még meg nem látogatott) MILF kiszemeltemmel, Noyával párban is rendel. Egy másik korábbi orbitálisra sikeredett hármas élményemen felbuzdulva úgy döntöttem hogy ismét egy lánypár karmai közé vetem magam. Szombat este rendelési idő alatt próbáltam elérni Lizát ami nem járt sikerrel (alighanem épp jó dolga volt egy kollegának...), végül Noyával sikerül egyeztetnem és nyélbe ütöttük a randit hétfőn 11-re. Noyának nagyon szexi a hangja és a szövege is, közölte hogy végem lesz és efelől nem volt nekem sem semmi kétségem. A találkozó napján egy fél órával előtte még csörögtem egyet hogy megerősítsem érkezésemet illetve hogy megkérdezzem hogy a mélytorkot és a kényszerfranciát Liza adatlapján hogy kell érteni, mint megtudtam valamennyire méretfüggő, ha nem túl vastag és bemegy akkor mehet, egyébként hiába tuszkolnám.. Ismét megállapítottam hogy ennyiből jó az átlagos méret, még mindenhova be szokták engedni de már megvalósul a mélytorok is :) Felkerekedtem és robogtam, éreztem hogy itt hamarosan jó dolgom lesz.
  • Megközelítés:

    Váci úti öregecskedő bevásárlóközponttal majdnem szemben, felújított panelház sokadik emeletén. Parkolás utcán hirtelen nem tudom fizetős-e, én beálltam a plázába.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás több szobával, mi a legelsőben voltunk, szuper ágy szuper matraccal, bár szerintem a lepedő kicsi volt rá, később ezerrel reszelve sikerült is begyűrnünk magunk alá de ezt az apróságot leszámítva minden tuti volt. A fürdőszoba tiszta, szájvíz és kilépő van. Volt még valaki a kecóban (biztos a nagymamájuk...) de nem volt zavaró, a logisztika jól működött.
  • Lány külseje:

    Jó alaposan megnézegettem a képeket úgyhogy nem ért hatalmas vizuális meglepetés, de azért amikor belépve két ilyen pornófilmbe illő MILFfel találja magát szembe az ember akkor azért kicsúszik egy hűha és feszülni kezd a nadrág. A két lány azt kell mondjam hogy szuperül kiegészíti egymást változatoság szempontjából.Liza egy pici, nagyon vékony, ugyanakkor szuper izmos csajszi, az arca kifejezetten szép szerintem (lásd képek). Noya egy magas, szilikoncicis (és talán szájas) igazi buja bestia aki már amikor rádnéz tudod hogy itt nem lehet lacafacázni, dugni kell méghozzá keményen. A nagy melleken nagy és hosszú mellbimbók, gyerekkoromban a Ludas Matyi újságban láttam ilyen melleket és most már tudom hogy az életben is léteznek és igencsak jó köztük. Mindkét csaj ki van varrva rendesen, ami illik a vagány perverz személyiségükhöz.
  • Action:

    Gyors fürdés után be a hálóba, Liza az ágyra invitált amíg Noya még kiugrott valamiért. Elkezdtünk smárolni, Liza pedig a már álló farkamat simogatta és megkérdezte hogy "szóval meg akarsz mélytorkoztatni? :)". OMG nem kellett többször mondania, némi bemelegítés után már folyamatban is volt a dolog, amit a szobába visszatérő Noya széles elégedett mosollyal nyugtázott. Liza elég hamar belelendült én pedig újra meg újra rányomtam finoman de határozpttan a farkamra hogy tényleg az utolsó milliméterig eltűnjek a torkában, csodálatosan tehetséges a lány. Közben Noya megszabadult a felsőjétől és csókolóztunk, majd a számba adta a nagy szilikonciciket és megcsodálhattam mekkorára duzzadnak a bimbók az ingerlés hatására, közben pedig Liza feje mint a dugattyú járt az a farkamon le-fel. Noya ránézett a vadul dolgozó barátnőjére majd rám, kajánul mosolygott majd tovább folytattuk. Itt már éreztem hogy jól döntöttem :)
    Pár perc után megkértem Lizát hogy guggoljon fölém, muszáj volt megnéznem közelebbről a harmadik képen látható puncit. Jó illatú, hatalmas ajkakkal találkoztam, igazi ínyencfalat volt nyalni, közben a farkamat Noya vette szájjal kezelésbe, szintén elég brutális tempót diktálva. Elég alaposan kinyaltam Lizát, ki tudja tán el is ment, majd cseréltek és Noya jött miközben Liza szopott tovább.
    Ezután megkértem Lizát hogy nyalja a hátán fekve terpesztő Noyát (persze segítettem mint a jó úttörő), majd feltérdeltem az ágyon és Liza oldalt elémfekve cumizott tovább, pontosabban ez inkább volt kőkemény szopatás, a fejét jobb kezemmel irányítva kb. 90 BPM-mel (bólintás per minute) mélytorkozott, a filmekből ismert gagging hanghatásokkal kísérve, közben a másik kezemmel a mellettem térdelő Noyát simogattam és csókolóztunk, és ahogy a szemeit néztem elöntött a vágy hogy jól megdöngessem a piercinges punciját.
    Pár perc deepthroat acction után gumit húztak rám a lányok és Noyával kezdtem szemből missziben. Képzeljetek el egy ilyen pornós MILFet ahogy vicsorogva (elnézést nem jutott eszembe jobb kifejezés) utasít hogy basszad meg jó keményen, kezével is lábával is lökve magába...kiskamasz koromban szerintem 0.2 másodpercig bírtam volna benne, de sajnos vagy szerencsére az már régen volt így álltam a sarat és kemény csattogtunk perceken keresztül, mindketten rendesen leizzadva és az élvezettől nyögve.
    Gumicsere és minimális pihenés után Liza jött hátulról, vigyázat, elképesztő feneke van, ráadásul doggyban nem is teljesen világos hogy ki basz meg kit, úgy löki rá magát a rudira. A csaj 45 kiló dinamit, elképesztő energia van benne. Ezen a ponton kicsit le is kellett állítanom mert majdnem elsültem benne, Megofrdítottam misszibe hogy én tudjak irányítani és elkezdtem keményen dugni, közben vadul csókolóztunk. Egy idő után a vállaimra tette a lábait is gyakorlatilag felülről összecsomagolva dugtam fekvőtámaszban ahogy a csövön kifért, közben Noya mellettünk maszturbált és biztatott hogy jól basszam meg a barátnőjét, én pedig jó fiú lévén engedelmeskedtem.
    Amikor már tényleg alig bírtam szuflával kiszálltam Lizából és kicsit megpihentem, majd újra gumit kértem és visszatettem Noyába missziben, folytatva a korábbi koreográfiát egy komoly különbséggel, a mellettünk incselkedő Lizát odainvitáltam az alattam ziháló Noya fejéhez és közös erővel elkezdtük nyalni a punciját, gyakorlatilag a nagyajkai között csókolóztunk Noyával miközben az ölében csattogtam, szürreálisan jó volt.
    Egy ponton már nagyon éreztem hogy az erőm és a paradicsomban eltölthető órám is fogytán vannak ezért kiszálltam, gumi le és közöltem hogy ideje kissé megpihennem :) A lányok viccelődtek hogy jó akkor ők is pihennek addig de persze egy pillanatig se gondolták ezt komolyan, helyette a lusta férfi pózban találtam magam és felváltva szoptak, mindketten bevetve nem gyenge technikájukat.
    Nagyon komoly dilemmát okozott hogy hol érjen a vég, előzőleg gondoltam rá hogy a csókolózó lányok között elosztom testvériesen (ami késik nem múlik!) de végül a Liza féle gagging mellett döntöttem, főleg miután kéjesen rákérdezett hogy van-e kedvem a szájába élvezni. Hát volt, nem kicsit....hatalmasat élveztem, ő pedig még jó ideig a szájában hagyott, kiszívva az utolsó cseppet is, majd szilviába száműzte ami maradt és közös erővel letisztogattak és mellémfekve simogattak. Fantasztikusan jó volt. Ezután még elmentem fürdeni majd visszatérve még kis csevegés nevetgélés aztán csók és érzékeny búcsú a mielőbbi viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag kétszerese, előre diszkréten a szekrényre helyezve, végig ott is maradt, többet erről nem is esett szó.
    Összkép
  • Összkép:

    Hát wow. Két igazi MILF akik szeretik és magas szinten művelik is a kemény szexet, együtt pedig végképp elképesztő élményt nyújtanak. Noya az a fajta aki még ha nem is feltétlen mindenki zsánere de egyszer az életben ki kell próbálni hogy milyen egy ilyen csajjal dugni, Liza pedig egy kis energiabomba, aki egyáltalán nem mellesleg a város egyik legjobb kényszerfranciáját nyújtotta a legnagyobb természetességgel, ami nagy szó mert a város komoly művésznőitől van viszonyítási alapom. Szóval ez visszatérős lesz részemről, kell még ebből az élményből, kb. csak attól félek hogy egy ilyen kerek egy órát meg tudok-e majd ismételni, dehát a puding próbája a nyalás és hogy mást ne mondjak Noya popsija se volt még meg ez alkalommal úgyhogy van mit bepótolni :)
Happy Massage