• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Guerike remèlem mihamarabb időnk engedi s hancúrozunk majd :)
    Köszönöm a beszit :)
    Puszi Zaya

  • Egyeztetés:

    Elozo nap telefonon tortent. Korabban tobbszor is probalkoztam, de mivel elegge elfoglalt a leanyzo es en sem unatkozom, ezert nem tudtuk nyelbe utni a randit.
  • Megközelítés:

    Kilencedik kerulet kozponti resze. Kocsival mentem, parkolot is konnyen talaltam. Aki a Ferencvarost meg nem tudja esetleg tomegkozlekedessel konnyeden megkozeliteni, az tehetsegtelen.
  • Helyszín:

    Uj epitesu hazban emeleti lakas. Az ajton belepve egy modernul felszerelt eloszoba-nappaliba toppantam. Zaya megmutatta a halot es a furdot. Mindenhol tisztasag es nagyon modern berendezesek. Az agy is agy es nem kihuzhato kanape.
  • Lány külseje:

    Zaya egy alom no. Ahogy a kepeken is lathato, nincs csalas, nincs amitas. Par tetko rajta van, az van leretusalva a kepekrol, nem a kilok. Szep arc, szepen megcsinalt mellek, nagyon jo popsi.
  • Action:

    Miutan bemutatta a lakast, kaptam torulkozot, igy eliszkoltam furdeni.
    Furdes utan mar az agyon vart bugyiban es melltartoban. Mondanom sem kell, hogy az ezredesnek tetszett a latvany es vigyazzba vagta magat. Elkezdett simogatni, ahogy en is ot. Rovid uton beleakadt a keze az ezredesbe. Ezutan olyan franciat kaptam, hogy a fulem is ketteallt tole. Finoman, nem tul gyorsan csinalja. Volt koppig melytorok is.
    Ezt a kedvesseget nem hagyhattam viszonzatlanul es elkezdtem nyalakodni. Nem tudom, hogy mennyire jott be neki, de halasnak mutatkozott. Nemsokara gumit huztunk es lovaglo pozban kezdtunk. Folyamatos szemkontaktus es jo iram. Emellett jottek a kejes nyogesek is. Pozt valtottunk, volt misszi es kutya poz is. Itt elkapott a hev (nem a HEV) es bekeredzkedtem a popojaba. Egy kis nedvesites utan szepen beengedett a hatso ajton. Tovabbra is felajzott allapotban voltam es eleg hevesen toltam neki, de nem volt semmi nyafogas, teljesen csak az foglalkoztatta, hogy nekem jo legyen. Rovid ido mulva orbitalisat elveztem. Vege volt az elso felvonasnak!
    Gumi le es kaptam egy lazito masszazst. Mikor vegzett, ujbol elkezdett simogatni. Nem ereztem magamban a vitalitast a masodik menethez, de az ezredes eledezett. Ujabb szemkontaktussal es melytorokkal tuzdelt francia jott es megint gumit huztunk. Ujbol meglovagolt es aztan misszibe fordultunk. Nagyon jo hanghatasok jottek es igy is lett vegem.
  • Elszámolás:

    Eloszor voltam nala, de nem kerte elore. A vegen teljesen korrekt elszamolas volt, ahogy a telefonban megegyeztunk.
  • Összkép:

    Zaya egy nagyon kedves BOMBANO!! Ritkasag, mert az ilyen jo nok altalaban el vannak szallva maguktol. O nem ezt mutatta, hanem teljesen arra figyelt, hogy en minel jobban erezzem magam vele/benne. Ha idom/ideje engedi, akkor meg tutira megyek hozza. Megtalaltam uj kedvencem! :-)
Happy Massage