• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gittvával telefonon beszéltem meg egy hármas felállást. Mivel már régebben is voltam nála csak más kolléganővel ezért nem sokat kellett tisztázni. Kaptam egy időpontot, címet, és pár órával később már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    A megközelítés kocsival egyszerű de a parkolás már nem annyira. Nekem szerencsém volt, a ház előtt álltam meg. BKV rajongók választhatnak busz, villamos vagy fogaskerekű között.
  • Helyszín:

    A helyszín egy viszonylag régebben épült társasház. Feltűnés lehet bejutni a lakásba. Fürdőszoba szerintem elég tré, nehezen beállítható meleg víz, lepukkant zuhany. A baszoba viszont rendben van.
  • Lány külseje:

    Gittát már régről ismerem. Rubensi alkat, akin van mit fogni. Telt idomok, nagy fenék, hatalmas keblek, csinos arc és olyan vérbő stílus, hogy már a hangjától beindulok. Tamarát most láttam először. Átlagos és arányos testalkatú, viszonylag kis mellekkel. Nagyon visszafogott, csendes hölgy, Gitta ellenpontja.
  • Action:

    Mikor a zuhanyzásból beléptem a szobába, Gitta és Tamara egymáshoz bújva feküdtek az ágyon. Nagyon izgató látvány volt. Mindannyian feltérdeltünk az ágyon és összeölelkeztünk. Gitta azonmód letámadta a szám és őrült smárolásba kezdtünk. Vadul csókolóztunk miközben hatalmas melleit markoltam. Tamara a maga szolíd módján lejjebb csúszott és finoman franciázni kezdett. Gitta is lecsúszott és egyszerre franciáztak. Hihetetlen érzés és látvány volt, ahogy két nő szája kényeztetett egyszerre. Néha egyikük vagy másikuk kapta el a farkam és tűnt el a szájukban. Nemsokára pózt váltottunk de ez csak annyit jelentett, hogy hanyatt feküdtem az ágyon, Gitta behasalt a két lábam közé, Tamara pedig mellém kuporodott. A farkamon Tamara szája dolgozott, Gitta nagy forró nyelve pedig a zacsit kényeztette. Gitta felcsúszott rám és megint smároltunk egyett majd meglovagolta a számat. Isteni volt nyalni a nagy húsos puncit miközben Tamara továbbra is szájjal dolgozott rajtam. Gitta megkapaszkodott az ágy támlájában és egyre gyorsuló mozgása és hangosabb nyögése elárulta, hogy nagyon jó neki. Amikor elment a számon visszacsúszott a farkamra és vadul tovább szopott, Tamarát pedig felszólította, hogy ezt neki is ki kell próbálni. Úgyhogy csere következett és Tamarát nyaltam ki hasonló módon. Gitta nem engedte ki a kezéből a kezdeményezést és miután végeztem Tamarával gumit húzott rám és meglovagolt. Először csak lassan aztán egyre gyorsabb tempót diktálva lovagolt miközben valamelyik melle a számban volt. Hátulról is ki akartam próbálni ezért póz csere jött és úgy folytattuk. Gyönyörű nagy fara minden lökésre rezgett előttem. Tamara pedig mellettünk térdelve simogatott minket. Tamarát is meg akartam kapni így gumi és hölgy csere következett. Tamara hanyatt vágta magát és misszionáriusban kezdtük az akciót. Gitta odafeküdt mellénk és miközben Tamarát dugtam, kicsit félrehajolva Gittával smároltam. Kutyusba váltottunk Tamarával és úgy dolgoztam rajta miközben Gitta hátulról a zacsimat simogatta. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig de szerettem volna az isteni szájukban végezni ezért a gumit levettük, én elfeküdtem és visszatértünk az első felvonás koreográfiájához. Gitta a lábam között feküdve a zacsimat szopta-nyalta, Tamara feje pedig mint a varrógép járt a farkamon. Hatalmasat élveztem a szájába. Csodás módón egyikük sem fordult el csak a tempóból vettek vissza és még sokáig kényeztettek. Teljesen kifacsartak úgyhogy kicsit pihiznem kellett mielőtt elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megbeszéltek szerint, utólag rendezve. Mivel 2 hölggyel voltam ezért az egy hölgyes alap duplája.
  • Összkép:

    Az együtt töltött óra minden pillanatát kiélveztem. Gittát és Tamarát nagyon ajánlom mindazoknak, akik olyan érett nőkre vágynak, akik abszolút tisztában vannak azzal, hogy mire van szüksége egy férfi vendégnek és ezt száz százalékban meg is adják.
Happy Massage