• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már jártam nála kétszer (Kenny7 névvel írtam anno), így gördülékeny volt a kommunikáció közöttünk. Telefonon egyeztettük le, amelyhez készségesen állt.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyen megközelíthető terep, főleg annak, aki a metrót választja. Buszok is járnak arrafelé, a cím eltéveszthetetlen ezzel a két eszközzel, tökéletes választás.
  • Helyszín:

    Szokásos újbudai panel, és annak is a *** emelete.Nyugis helyen található maga a búvóhely. Fürdő szoba tip-top, minden megtalálható, amikor ilyen szükséges - és nem a lakás kiegészítő elemei. Sok tusfürdő, és szájvíz, amit kéretik használni. A tetthelyen egy franciaágy várja az "odatévedőket". Otthonosan berendezett kecó, gond egy szál se!
  • Lány külseje:

    Eddigi találkozónk során már lobbiztam a pink szerelésért, de mindig jobb szereléssel kápráztatott el. Azonban most "gyereknapot tartott", és a pink melltartó és bugyijában fogadott kérésemre. Hát, hogy őszinte legyek, szóhoz se jutottam a látványtól. Már eleve a hölgyike extrás a képekhez képest, mellette óriási cickók és a szőke haj és cuki arc, ami fogadott, az valami lenyűgöző!:)
  • Action:

    Megérkezésem után picit beszélhettünk, hogy mi történt egymással jó félév elteltével - ugyanis akkor voltam nála utoljára. A mese délelőtt után elküldött a fürdőbe, hogy rendbe szedjem magam. Addig ásványvizet töltött a hőség csillapítására, amit az ágy melletti polcon helyezett el.

    Visszatérésem után a törülközőmből kibontva magamat az ágyra heveredtem és elkezdtünk foglalkozni egymással. Pici csókok, ami kellően felhúzott mindkettőnket elindított minket a kéjutazásra. Volt, hogy csókolni akartam, de incselkedett és nem hagyta, és megjegyezte - "azt hitted, mi?" - szóval mentek a gonoszkodások közöttünk, mint régebben is. Kértem, hogy bontsa ki az ikreket a pink fogságából, amit meg is tett, majd gondoltam, hogy foglalkozok Nikikével, azaz én kezdeményezek. Erre is hasonló választ kaptam, így letepert, majd elkezdett franciázni.

    Eleinte még nem kapta be a szerszámom, hanem csak dörgölődzött a mellével a testemhez és a farkamhoz, és utána látott neki a műveletnek. Mivel még volt a pohárban hideg ásványvíz, így arra gondoltam, hogy mi lenne, ha inna belőle egy kicsit és megtartaná a szájában, majd úgy franciázna. Benne volt, így ki is próbáltuk. Hát Istenem, ilyet még nem éreztem, egyszerre az ajkának a puha érintései és a hideg víz, valami oltári jó kombó volt egyszerre. No meg a fokozatos, lendületes francia - hol bőnyállal, hol mély torokkal! Leírhatatlan!

    A francia mellett, ha lehetőségem volt, magamhoz húztam és úgy franciázott, sőt egy pillanatig engedte, hogy felálljak az ágyra és úgy franciázott elém térdelve. Bírtam volna sokáig, csak ismét gondolt egyet és letepert majd fekve kényeztetett. Olyannyira átéltem az egészet, hogy amikor már a mellei közé rakta vagy éppen franciázott, összekulcsoltam a lábam a hátán és úgy kértem, hogy folytassa. Igaz, finoman a normális keretek között, de végigvittük. Egészen addig, míg nem a melleit meg nem locsoltam.

    A folytatásban letisztított gondosan, majd én magam a fürdőben rendbe szedtem. A pihenőben azt a féléves kihagyást picit részletesen megbeszéltük. Miután elfogytunk a témából ismét icipici csókokkal kezdtünk, és hasonló előjátékban volt részem, részünk. Kiegészítésképpen kértem, hogy üljön a fejemre és úgy ízlelhessem meg a punciját, amit élmény volt nyalni-falni, no meg ujjazni. Imádtam minden egyes percet, amit ekkor átélhettem, hát még amikor kölcsönösbe fordultunk. :)

    Magát az aktust eleinte úgy gondolta Niki, hogy majd meglovagol. Hát ezt szépen keresztülhúztam - bánatára, vagy sem - de kértem, hogy hátulról üljön belém. Meg is tette. Az a látvány, a popó és széthúzva látod a punciban mozogni a szerszámod, az valami fenomenális érzés és vizuális élmény volt a javából. Eleinte lendületesen csinálta, de mivel éreztem, hogy közel a vég, így lassításra kértem. Szófogadó "kislány" volt, így engedelmeskedett. Lassan, nyugisan mozgott rajtam. Imádtam minden egyes percét, ahogy így szeretkeztünk. Végül ebben a pózban lett végem. Hagyott lenyugodni, majd gondosan letörölgetett papírtörlővel.

    Ezután a fürdőbe vettem az irányt és letusoltam, majd könnyes búcsú...
  • Elszámolás:

    Mivel kétszer már jártam nála, így nem kérte az elején. Ám úgy voltam vele, hogy ne súgjon rá a fülem, rendezzük le most. Pesti átlag számomra, bőven megérte, sőt nagyon is, amit az egy óra alatt átéltem. Három a magyar igazság, harmadjára voltam, akkor lehet, hogy negyedik a ráadás lesz a közeljövőben?
  • Összkép:

    Ajánlom mindenkinek Nikikét, aki a nagy cicis hölgyekre bukik, és szeretik, vagy éppen imádják a szőke nőket! :) Megéri, viszont csak annyit kérek, hogy vigyázzatok rá!
    Köszönöm Niki az élményt, és minden mást! :))
Happy Massage