• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teljesen korrekt,kedves hangon már hétfőn megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető és reggel még parkolót is találtam. Fizetős parkolás.Mivel a belvárosban van indulásnál a forgalommal számolni kell.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen normális és a célnak megfelelően van kialakítva. Tiszta és barátságos. Előszobából rögtön a tett színhelyébe jutunk onnan nyílik a fürdő.
  • Lány külseje:

    Na itt már kezdődik a dicséret,csinosan szexi ruhában fogadott.Az arcát mivel nem láttam korábban,az lehetett volna a meglepetés de csillogó szemei és rögtön nyelves csókja levett a lábamról.Az alakja a fotóknak megfelelő,hatalmas gyönyörű cicikkel....nekem 100%-n megfelelt!
  • Action:

    Hát nekem a 1,5 óra kevés volt! :) Már régen éreztem ennyire "barátnő feelinget" valakinél. Rögtön ahogy megérkeztem,nyelves csókkal üdvözölt és fél perc alatt teljesen készen létben álltam.Nevettünk és alig vártam ,hogy túl essek a zuhanyzáson...Az ágyban várt,és pár szavas beszélgetés után rögtön egymásnak estünk. Az első aktus erősen súrolta a szeretkezés határát.Mindenkinek csak ajánlani tudom! Készséges és alig vártam,hogy benne lehessek.Jól mozog és gyönyörű látvány lentről a két hatalmas melleivel,közben előre hajolt és csókolt. Esküszöm,olyan volt mintha régóta ismernénk egymást,együtt lennénk.A végén minden kifogás és finnyásság nélkül a szájában fejeztem be. Csodálatos volt!Aztán kb.20 perc beszélgetés ami abszolút nem volt erőltetett. "Dinka csaj". :) A jó értelembe.Lehet mindenről dumálni vele,jó hangulatban már készen is álltam a második menetre...amit elhúztunk kb.fél óráig és ha minden igaz 2-2-el lett vége.Isteni volt! Ő még rásegített szájjal aztán hátulról kezdtük majd forgás és előröl szemből,aztán megint forgás és ő volt felül,lenyűgöző látványt nyújtott,a nyalást ki nem hagyva valahol félúton általa mentem el,mind ketten kellően kifáradva.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt.A megegyezettet előre és teljesen elégedett vagyok a kapottakkal. Érték arányba 5-s!
  • Összkép:

    Biztos visszamegyek még,kedves baráti ugyanakkor készséges és mindenben "benne van".De 1,5 óra biztos nem lesz elég....Teljesen elégedett vagyok,és csak ajánlani tudom..ha már nem tarthatom meg magamnak! :))
Happy Massage