• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves mrmister
    Köszönöm kitartàsod ès a beszàmolót is. Szerintem kellően igencsak jól sikerült az első randink :)
    A következôig sok puszi ;)
    Zaya

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elég hamar sikerült elérnem, mindenről részletesen tájékoztatott, sms-ben a címet is megküldte segítségül. Amúgy kedves vékony hangja van :)
  • Megközelítés:

    Hétvégén mentem, parkolás abszolút nem jelentett ekkor gondot. Elhelyezkedés alapján úgy gondolom tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, ízlésesen berendezve, amerikai konyhás megoldás. Fürdő is célnak megfelelő, többféle tisztasági kellékkel ellátva, ami csak kell. Szép hangulatos a nappali, legközelebb talán itt is jó lenne rosszalkodni vele :) Tetthely egy másik szobában nagy franciaágy, halk zene és klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
  • Lány külseje:

    Már régóta szerettem volna eljutni hozzá, de mire elszántam magam, akkor egy hosszabb ideig nem volt elérhető, de most sikerült eljutnom hozzá. Képeken is látszik mennyire jó alakja van és mennyire jó formában van, hát élőben ez még ütősebb! Ha jól emlékszem melltartóban és szexi combfixben fogadott (ezt mindig nehéz megmondani a kezdeti az embert érő hatásoktól) :) Kedves bájos mosollyal fogadott mikor beléptem, vízzel és a csokival kínált. Helyes arca van, huncut mosollyal bír, és persze top sportos testtel! Mellek nagyon izgatóak, popsi tenyérbe illő, izmos, remek érzés simogatni és markolni. Nekem kifejezetten tetszenek a tetoválások, és pláne amik az ő testét díszítik, ízléses mesterművek! Illetve persze a piercing is bejön rajta :) Igazi babapuncija van, öröm nyalni és ízlelni.
  • Action:

    Egy órára mentem, elején beszélgettünk kicsit, hogy egymásra hangolódjunk, majd tusolás után az ágyon folytattuk. Bevallom kicsit izgultam az első találkán, a végére már el tudtam teljesen lazulni. Csókkal kezdtük ami érzéki nyelves csók, de nem a heves fajtából, puha kellemes ajkai vannak. Hátamra fektetett és kezdte felfedezni testemet, először a környékén játszott el, majd fokozatosan közeledve tért rá a farkamra, amit váltakozó tempóban is intenzitással csinált, élveztem puha ajkai tapintását és gyönyörködtem a testében, kértem is hogy szabaduljon meg a melltartótól :) Lekerült a bugyi, majd segítettem leszedni a combfixet, elém tárult gyönyörű izgató teste, nem is tudtam hirtelen hol kezdjem! Mellbimbói csodásan meredeznek, rövid ideig kényeztettem is, közben végig kéjesen nézett rám Zaya. Már érezni akartam az ízét, ezért siettem is le a simára borotvált kis puncijához, öröm kényeztetni (kb az egész végig azt csináltam volna:) Nyaltam kéjesen, néha bevonva a guszta popsiját is. Közben egyszer csak felemelte lábait, összezárta, ezzel még jobban felizgatott, ez a látvány!!! Zaya felvetette a 69 ötletét, amit én is helyeseltem, dupla öröm sosem rossz! Gumit szájjal helyezte fel, majd szemből lovagló pózban ült rám, hamar befogadott:) Fantasztikusan tekeri magát, közben kéjesen a szemedbe néz miközben lovagol, hol mélyebben, hol gyorsabban diktálja a tempót. Guggolásba váltott, itt is ellátta a bajom, nem is tudtam betelni a vizuális élményekkel :) Felvetődött a doggy ötlete, aminél már tudtam, hogy elfog jönni a vég, hiszen ez a kedvenc pózom! Átfogtam karcsú csípőjét és tempósabb sebességbe kapcsolva rövidesen végem is lett. Hagyta, hogy lenyugodjak, majd kaptam egy kis tisztogatást. Felajánlott egy kis masszázst a szünetben, amit szívesen elfogadtam. Nagyon ügyesen és jó hatékonysággal csinálja, olyannyira, hogy már majdnem túl lazítottam és kihagytam a 2. kört :) Popsi előtt még fel szerettem volna kicsit izgatni, ezért missziben hol simán, hol feltett lábbal jártam kis puncijában. Minimális síkosítás, talán csak nyál segítségével tette csúszósabbá a terepet, így doggyban óvatosan fogadott magába. Zaya szűk popsijának szorításban élvezkedtem egy jó darabig, nagyon jó érzés volt! :) Misszibe fordulva támadtam popsiját, közbe ő a punciját izgatta, ez pillanat is szintén bele égett az emlékezetembe. Mivel sejtettem, hogy időnk a végéhez közeledik, Zaya segítő közreműködésével kézzel próbáltam finishelni, de így sajnos elmaradt a testre élvezés, ez nem rajta múlt, sok mindent bevetett a cél érdekében:) Tusoltam is gyorsan, illetve még egy jót beszélgettünk az ismét felkínált frissítő víz és csoki mellett.
  • Elszámolás:

    Elején szerettem volna átadni, de mondta, hogy ráér, érezzem jól magam, végén helyeztem el. Nem sürgetett, sőt, összességében talán picivel túl is haladtunk az időn, jeleztem, hogy nem szeretnék visszaélni a kedvességével, de végig kedves és előzékeny volt. Abszolút korrekt az ajándék mértéke a kapott élményhez képest.
  • Összkép:

    Abszolút a vendég érdekeit tartja szem előtt, arra kíváncsi, hogy neki mi a jó. Egy kicsit kevésbé tudtam elengedni magam aznap, kicsit stresszes napjaim voltak, de a végére már teljesen ellazultam :) Zaya sok szempontból a zsánerem, így biztos vagyok, hogy még többször visszatérek kéjlakjába, de akkor már szerintem hosszabb időre, sok mindent ki kell még próbálnunk :)!
Happy Massage