• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves tourbillon
    Köszi szèpen a beszàmolót ès az előre megadott bizalmadat a következő randihoz . :)
    Nàlam nem fogsz csalódni
    Puszi Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Sms-ben egyeztettük a teljes randit. Személyesen csak a kapu történő bejutás kapcsán beszéltünk először. Minden olajozottan zajlott, nagyon kedves, barátságos válaszokat adott és a hangja is aranyos.
  • Megközelítés:

    Soroksári úttal párhuzamos utca, egyik zsákutcája. parkolás fizetős, emiatt hely bőven akad. BKV-t nem figyeltem. Új építésű, tiszta, rendezett környék.
  • Helyszín:

    A lakás tip top. Tisztaság és rend mindenhol, modern bútorokkal, kellemes színekkel. Nappali, étkező és konyha egy légtér. Hálóban nagy gardrób szekrény, szobainas, és a tetthely francia ágy. Innen nyílik a fürdő, ami jól felszerelt, sugárzik mindenről a patika tisztaság. Törölköző friss, száraz, illatos, jól szívja a vizet.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelel. Mindössze a tetoválásai vannak eltüntetve, melyből valljuk be, rengeteg van. Nem kedvelem, ha egy nő tele van varrva, de Zayánál ez megbocsátható. Csodálatos, vékony alak, barna selymes bőr, gyönyörűen gömbölyödő, kemény mellek, bájos tekintet és nagyon kedves, közvetlen, feszültségoldó természet, ez Zaya.
  • Action:

    Megérkezésem, italozás, körbevezetés után a hálóban kötöttünk ki, ahol csevegtünk, majd levetettem a ruháimat használva a profi szobainast. Elindultam a fürdőbe, de előtte Zaya kedvesen érdeklődött, hogy velem tarthat-e. Most ezt nem kértem.

    Tusolás után kis viccelődés után , mint egy barátnő incselkedni kezdett, levette a körém csavart frottírt, csókolóztunk, simogattam majd finoman ráhangolódott a műszerre.

    Kezezés nélkül, lassan, a makknál ajkaival kicsit ráerősítve franciázott nekem, melyből többször feljött hozzám egy-egy nyelves csókra fantasztikus nyújtott ritmusban.

    Ezután hátára fordítottam és szívtam, szoptam azokat a csodás ciciket, elkalandoztam a köldök tájékára, majd eltévedtem és egy csodálatos, sima, meleg, nedves helyen találta a nyelvem magát. Isteni íze volt, szerette, de örömet nem tudtam ezúttal okozni, valószínűleg türelmetlenségem miatt.

    Benne akartam lenni. Ezt Zaya észre is vette, gumit szájjal szerelte fel, majd guggolva ült a farkamra. Érezhetően, láthatóan ő is élvezkedett rajta én meg benne. Maradtunk ebben a pozícióban, kértem, hogy teljesen lassuljon be és makkig engedjen ki, majd csússzon rá teljesen. Szétrobbantam, kész voltam. Benne ment ki belőlem a szusz, kis tisztogatás, pár perc simogatás, fürdés. Ezzel véget ért Zaya rám szánt egy órája, amit ő egyáltalán nem éreztetett.
  • Elszámolás:

    Az alap csomagot vettem igénybe, mely számomra mindent tartalmaz, amire általában szükségem van. Így a budapesti átlag felső határán mozog, melyet utólag simítottam ki az éjjeli asztalra. Legközelebb bekéredzkedem a popsijába is, melyhez a mostani találka után megjött a kedvem és a bizalmam.
  • Összkép:

    Csupa jót tudok írni. Felülmúlta az elvárásaimat, elképzeléseimet. Nehéz volt elbúcsúzni tőle, pedig még marasztalt is az ágyon meztelenül hason fekve miközben szedelőzködtem.
Happy Massage