• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor hívtam nem vette fel, de kb. két percbe telt, mire diszkréten visszahívott. Gyors megbeszélés, és háromnegyed órába sem telt mikor már a bejutásért telefonáltam a bejáratnál. Profi, problémamentes.
  • Megközelítés:

    Az egyik legrégebbi bevásárlóközpont közelében lévő társasház sokadik emeletén zsjlik a rendelés. Vagyis az eljutás mint autóval, mind tömegközlekedéssel pofon egyszerű. Én kocsival jöttem, így a parkolásra a ház mögötti parkolót vettem igénybe. Ingyenesen, mivel vasárnap volt, de ez hétköznap fizetős, azt gondolom.
  • Helyszín:

    Nem Noya hibájából, hanem a kolléganő hibájából bejutáskor egy távozó kollégával futunk össze. Erre sokan érzékenyek, engem nem hatott meg, ráadásul Noya kedvesen elnézést is kért. A kis, klasszikus panel-kialakítású lakásban tehát ketten rendelnek. Rend van, millióféle tusfürdő vár az imitt-amott kopottas fürdőben (bár nem értem, ezek miért annyira lényegesek egyébként). Az ágy hatalmas, a szoba hangulatos, finoman félhomályos... Egyszóval minden rendben van.
  • Lány külseje:

    Noya olyan, mint a képeken. Nagyon szexi, ezzel együtt szép arc, korát meghazudtolóan bársonyos bőr, nagyon rendben lévő cicik, szép láb. Nekem a popsijával voltak egyedül gondjaim. Na azzal sincs különösebb probléma, egyszerűen én a picit nagyobb, picit gömbölyűbb formájút szeretem igazán. Nekem nincsenek averzióim a tetkókkal kapcsolatban, rajta is tetszettek, szexik, izgatóak.
  • Action:

    A fürdés után, na és persze a legetőségek egyeztetése után (mivel kvázi minden az alapban van, ez mindössze az időtartamok ismertetését jelenti itt :) ), a direkt erre a célra berendezési tárggyá váló kis fotelbe helyezkedtem el, ami előtt Noya egy szexi kis táncot lejtett. Ne vérprofi sztriptíztáncra gondolj, inkább mint mikor a csajod tesz valami hasonlót. Közben közeledik hozzád, lehet matatni, ő is fogdosni kezdi a nemesebbik testrészt, beleül az öledbe...not bad. :)
    Aztán szépen ráereszkedett a jóra, és intenzíven, mélyen, önmagát cseppet sem kímélve szopta keményre. Lehetett irányítani is, fogni a haját, a fejét, adni az ütemet, ahogy csak szeretné az ember.
    Más kérdés, hogy folyamatosan problémám volt ezen az alkalmon a folyamatos megfelelő keménységgel, így ezt a felszopó műveletet párszor el kellett végeznie, és tény, hogy Noya ezt probléma nélkül, szinte szívesen, mindig meg is tette.
    Aztán egy kis beleülés következett, előbb guggolva, aztán térdelve, majd kértem, hogy forduljon meg, így szájjal folytassa, miközben én a fenekét terveztem nyalogatni.
    ...És már közeledünk is a végkifejlethez. Újra a 'táncos székbe' helyezkedtem, egy kis szopás, kicsit több szopatás,majd a fejét tövig húzva belelőttem a szájába. És elalélás.. :)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, szerintem átlagos vagy inkább az alatti. És pontosan annyi, amennyit már kérdés nélkül, a telefonban is mondott. A dolgot előre rendeztem, magamtól, rá se nézett az ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Egy nagyon profit ismertem meg Noyában, aki nagyon határozottan nem buta, tudja, mit és miért csinál. Nekem egy "gondom" volt vele, az, hogy ennél én jobban szeretek irányítani (de szerintem ő is azt szeret igazából :) ). Valószínűleg ha részletezem ezt, akkor partner lett volna ebben is, de ez egy speciális helyzet, szerintem itt pláne nekünk is figyelni kell/érdemes a lány személyiségére is, így inkább a "sodródást" választottam, de ebben nincsen semmi negatív.
    Mindegy, a lényeg az, hogy mindenki bátran válassza Noyát, ha egy jófej, belevaló, nagyon keményen belevaló, értelmes, vicces nővel töltene el egy kis légyottot.
Happy Massage