• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    ...szép volt, jó volt, tán igaz se volt.
    Itt a vége, fuss el véle!

  • Egyeztetés:

    Már hónapok óta, a helyére került, (kedvencek) elolvastam az összes "bizonyítványát", de okát nem tudom miért, mint máskor sem, maradt a "tökölés", míg egyszer csak, spontán úgy éreztem, lépnem kell. A kapcsolatfelvétel telefonon történt, bár első alkalommal, hívásomra Lívia kedves hangjával „kellett csak” beérnem, majd pár perc múlva már Aliz hívott vissza. Keményen megdolgoztam azért, hogy a "gyufa a dobozban" maradjon, gyorsan átbeszéltük, mire számíthatok, ha első alkalommal, ismeretlenül, az általam elmondottak miatt, a két órához ragaszkodom.
  • Megközelítés:

    Mint, minden az adatlapján, ez is helytálló, a házikó, Budán, az Istenhegyi úton, autóval, tömegközlekedéssel, könnyen megközelíthető, megtalálható helyen van. Parkolás ingyenes, mindig van szabad hely, 50 méteres körzetben, mint ahogy buszmegálló is.
  • Helyszín:

    A főúton közeledvén, már távolabbról, könnyen felismerhető a kerítés, bár anyaga nem kolbász. Píros téglával van burkolva, mint maga a ház is, ami egy lejtős telken „terpeszkedik”, jól illeszkedik a környezetbe. Érdekes, nekem eddig fel sem tűnt, lehet panorámára is számítani.(?) Emeletek, a lejtőnek köszönhetően, "csak" lefelé vannak. Fehérajtó kitárul, szembe velem, ott áll, azonos magassággal, egy csini bodyba "csomagolva", kedves "vendéglátóm", Aliz. Rend, tisztaság mindenhol, a logisztika hibátlan, bár többen is "rendelnek", ez mégsem észlelhető, a diszkréció tökéletes.
    A tágas előszobát, praktikusan a konyhából, egy derékig érő polcos szekrénnyel választották el. Cipőm, itt rendszeresen elhagyom, irány, a tágas, jól felszerelt szoba. Ajtóval szemben, a padlón, kényelmes tatami, falon, jól elhelyezetten tükör, látszik benne, minden "szösszene". Ajtó mellett, egy bőrbevonatú "lóca", ide lerogyva, apránként megszabadulok öltözetemtől és a sarokban, függőlegesen felszerelt, szobainasra helyezem el. Fal mellett, hosszú, derékmagas polcos szekrényke, a rekeszekben, türcsik, kencék, a tetején, zenedoboz, óra, egyéb apróságok. Kellemes kék hangulatfény, de mégis minden apró részlet jól látható, mivel a sötétítőfüggöny, egy kevés, természetes fényt átenged. A zene, számomra, jól összeválogatott, megfelelő hangerőn szól, nyugodtan lehet ettől "bezuhanni", vagy akár beszélgetni. Újabb rövidke kirándulás, az út porától, kényelmesen megszabadulok, a jól felszerelt fürdőszobában. Kád, száraz kilépő, mosdó, "ülőalkalmatosság" az olvasni vágyóknak, bőséges tusfürdő választék, kétféle szájvíz+pohárka, zümmögő mosógép.
  • Lány külseje:

    Életkorát, bátran felvállaló, bár az összkép alapján, jóval fiatalosabb, mint akinél, valahol még harminc év alatt, megállt az idő. Hangsúlyoznám, ez még "csak" a külső.
    Aliz, átlagfeletti magas, arányos felépítésű alak "tulajdonosa". Teste, mindig ápolt, sehol borosta, világos, egyenletesen sima, ízlésesen illatos a bőre. Nem véletlen, de nem is csoda, hogy imádom érinteni, simogatni, mindenhol. Ahol részemről "elvárt", ott jóízű, "kívül és belül" egyaránt. A két iker hetykén áll, nincsenek megereszkedve, kellemes keménységűek, kitöltik, két markomat. Szeretem simogatni, csókolgatni, amire az apró bimbók jól reagálva, gyorsan keményednek. Hosszú combjai, formás, kerek, közepesen kemény popsiban végződnek, nagyon szeretem "gyurmázni". Kezek, lábak arányosak a testalkathoz mérten, körmök szépen ápoltak, rövidre vannak vágva.
    Szép, mosolygós arcát, szőke, ízlésesen, mindig összefogott haja keretezi. Huncut, kék szemek, fitos, pisze orrocska. Ápolt fogak, a szépen ívelt szája rejtekében.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalom lévén, most még minden, Aliz koreográfiája alapján történt. Fürdés után, még nyakig beöltözve a bodyban, hason fekve várt rám. Elhagytam türcsimet, majd mellé telepedvén, kis ismerkedő beszélgetéssel lazultunk, én persze, türelmesen vártam sorsomat.
    Apró testbeszéd, mint egyfajta üzenet, ahogy lábát himbálva, időnként hozzám érintette, már akkor jelezte, eddig minden rendben van, átmentem a "rostán".
    "Na, jól van, nem csak beszélgetni jöttél, akkor most megmasszírozlak", mondta, majd egy laza mozdulattal, megszabadult mindentől, ami addig takarta.
    A masszázs, olajjal történt, szépen felépítve, bokától haladt sorban felfelé, egészen a fejemig, minden izomcsoportom átdolgozva, kellőképpen ki lettem lazítva.
    Teljes tenyérrel simogatva, majd tenyértövet rányomva, időnként ujjakkal rámarkolva, újheggyel morzsolva, hátamon már könyökét is rányomva, de a fájdalomküszöböt soha nem átlépve masszírozott, majd egy órán keresztül. Annyira élveztem, "áldásos" tevékenységét, ha nem lett volna bőröm, szétfolyok a lepedőn. Bezuhanás mégsem történt, mert mindig volt újabb, mindkettőnket érdeklő téma, ezekről hosszasan beszélgettünk.
    "Fordulj csak meg" mondta, én persze, nem ellenkeztem, bár akkor még azt hittem, elölről is masszírozás a folytatás, ami így is történt, csak már kicsit másképpen, mint az előzőekben.
  • Levezetés:

    A gyors fordulást követően, Aliz, combjaimra ülve, elkezdte beolajozni magát, nyaktól lefelé, egészen a combokig. Az olajból rám is jutott bőven, amit szétkent, majd szorosan hozzám simulva, elkezdett csúszkálni, a teljes testemen. Melleit, punciját, állandóan, valamelyik testrészemen érezhettem, amikor feljebb csúszott, a lehetőséget kihasználva, csókjaimmal kényeztettem, kemény bimbócskáit. Felbátorodva, tenyereimmel, lelkesen simogattam, ahol csak elértem, feltett célom volt, hogy sima punciját is kényeztethessem, amint éppen arra siklott, ha csak egy rövid időre. Érzéki mozgásával, kellőképpen felhúzott, amit megérezvén, szép lassan, az ölemre helyezkedett. Érzőidegekben "gazdag" makkomat, kezével folyamatosan dörzsölgetve, hasaaljához szorította, de úgy hogy „segédem” nagy része a szeméremajkak közé került és lassan elkezdett fel s le, mozogni rajta. Igen, ez, "Aliz punci csúszkája®".
    Mikor érezte, nem bírom sokáig, lassítva, hátra, a popsi közé engedve folytatta érzéki "masszázsát".
    Két markom, mellecskéit markolászta, majd kihasználva, a felszabadult teret, a puncit és ami csak elérhetővé vált, simogattam lelkesen.
    Ez, a "csoda" még párszor megismétlődhetett, majd "megkönyörülve", kérésemnek engedve, elérhettem végcélomat és „felrobbantam”, majd rövid ideig eltűnt minden, "lebegtem".
    Mikor észlelte, hogy visszatértem, készségesen letakarította romjaimat, majd mellém feküdve, álláspontunk közös volt, hasznosan eltelt a két óra, legközelebb lehetőséget kapok a bővebb kibontakozásra. A masszázst, majd én fogom kezdeni, a folytatást meg hagyjuk, spontán alakulni. Bár "időnk" már jócskán lejárt, erre hiába utaltam, rövid válasz, "csak nyugi", majd szólok időben. Azért én csak felpattantam és kézbe fogva a friss türcsimet, ismét el, egy frissítő fürcsire. Aliz, jó alaposan megmosta a hátamat, citrom illatú "babával".
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt, az előzetesen megbeszélteknek megfelelően történt. A bizalomnak köszönhetően, távozásom előtt, apró ajándékom mellé helyeztem el diszkréten a polcos szekrénykére. A "virágszálak száma", a két óráért, szerintem Budapest viszonylatában átlagos. Ahhoz képest, amit kaptam, számomra bagatell.
  • Összkép:

    Aki, már ismeri, remélem, ráismert. Akik még nem ismerik, azoknak készült írásom, mint egy "útravaló" a helyes "tájékozódáshoz".
    Aliz, "kőkemény" és nagyon profi szolgáltató! Amit, az adatlapján vállalt, az maradéktalanul és minőségben megkapható, nem csak ígéret. Hozott "anyagból" dolgozik, ha úgy tetszik, "Amilyen az adjon Isten, olyan lesz, a fogadj Isten". Mindamellett, még kiváló személyisége is van. Erre, a részletezett indoklást, csakis személyesen élheted meg. Jól vigyázz, ez csupán "csak" jó tanács: A hízelgő, nyalista szöveget ki nem állhatja, akár csak a szandált. :)
    Vajon, létezik Aliz varázs? Már pedig, szerintem, léteznie kell, különben miért is járnék hozzá rendszeresen. Már régóta nincs „szolgáltató és vendég” érzés, "csak" Aliz és én. Bátran ajánlom, minden "Úriember" Makktársamnak.
Happy Massage