• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen kedves beszámolódat, különösen jól esett a besorolása! :-) Örülök hogy megismertelek, várlak vissza szeretettel! :-) Puszillak

  • Egyeztetés:

    Ajánlatos több nappal előtte felhívni, én is ezt tettem. Pénteken hívtam, keddre kértem időpontot, kaptam is, de a részleteket csak az általa megjelölt vasárnapi időpontban beszéltük meg. Amúgy nagyon közvetlen, és nem nagyon kell körbe írni neki a dolgokat.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de csak a lakás közelébe lehet jutni. Parkolás ingyenes, nem gond. Úgy láttam, hogy több tömegközlekedési lehetőség is adódik a helyszín megközelítésére.

    Pici gyaloglás szükséges, de Niki instrukciói alapján lehetetlen eltéveszteni a tízemeletes épületet. Kapukód van, de nem háromjegyű a bejutás. Ilyennel még nem találkoztam, de végül is elsőre vettem az akadályt. Szerencsére nekem a lift működött, nem volt szükséges lépcsőznöm.
  • Helyszín:

    Szerintem tökéletes. Tisztaság, rend mindenütt. A nagy és jól felszerelt konyha megindította a képzeletemet, akár már ott is szívesen megkóstoltam volna Nikit. A szobában hatalmas ágy fogadott, a falon különböző pontokon legalább hat négyzetméter tükörfelület emelte az együttlét élvezeti értékét. A fürdőszobát nem tudtam alaposan megnézni, mert kizárólag csak Nikivel együtt voltam ott, és lehetetlen nem rá koncentrálni, mivelhogy ő is ezt teszi veled. Mindenesetre zuhanyzás közben nagyszerűen éreztem ott magam, de erről majd később...
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, mert ő is nem olyan régen érkezett a helyszínre. Nem ott lakik, csak bérli a lakást. Az jutott eszembe, hogy nem is Niki van a képeken, mert a látvány jóval nagyobb értéket képvisel. Ez egy nagyon kellemes csalódás és már is jól feldobja az embert.

    Bomba alak, jóval vékonyabb alkat, mint a képeken, kívánatos combok, helyes cicik, szolis bőr, kedves arc és egy igen erős női kisugárzás és nyitottság fogadott. Ez nutóbbi paramétert szeretném nagyon hangsúlyosan kiemelni, mert egyből otthon érzed magad. Niki már az első pillanattól kezdve kizárólag rád figyel és azon van, hogy te a legeslegjobban érezd magadat.
  • Action:

    Az akció már a fürdőszobában kezdődött. Ha lehet ilyet mondani, rögtön kaptam tőle egy erotikus megmosást, de nem csak úgy felületesen, hanem mindenütt alaposan. Le is gugolt elém, és úgy tusfürdőzte be végig a barátomat. Óriási élmény, állt is a farkam, mint a cövek. Látva ezt, Niki megszánt és egy kicsit az ajkai közé tolta a makkomat, miközben a golyóimat és az ánuszomat szappanozta a kezeivel. Miután a kezeimet is jól megmosta megengedte, hogy én is kalandozzak a testén. Fontos tudnivaló, hogy Niki átkozottul értékeli, ha ápoltan megy hozzá az ember. Ezt szóban is megerősítette, úgyhogy már kellő ráhangoltsággal vonultunk be a szobába.

    Niki egy határozott egyéniség a szexben is, ami nekem nagyon bejön. Ledöntött az ágyra és segített, hogy kényelembe helyezzem magamat. Nem siet. Lassan és módszeresen térképezi fel az embert. Minden erogén zónádat megkeresi és azok helyét egyben el is raktározza a fejecskéjében. Ezt később ő mondta. Tudományos alapossággal vizsgálgatja a férfi embert és mindezt láthatóan élvezi is. Mélyen a szemedbe néz és onnan várja a megerősítést egy-egy akciójára. Ha jól emlékszem emiatt egyszer sem volt alkalmam belepillantani egyik tükörbe sem.

    Szóval szép lassan, ráérősen szopogatta a farkamat és a golyókat is. Keveset használja a kezét, de mindent úgy csinál, ahogyan szeretnéd, ahogyan kéred. Nekem kérni sem kellett, mert mindenre jól ráérzett. Előre megbeszéltük a p-masszázst, amit szintén nagyon lassan, óvatosan és érzékien kezdett el. Átfutott az agyamon, hogy talán jó lenne megállni, de nem már volt erőm. Elengedtem magam és élveztem a lassú, de nagyon céltudatos izgatást. A három pontomon keresztül érkező ingerek orbitális kéjbe fonódta össze és az ajkai között lett végem.

    Niki ez után sem sietett. Kezecskéjével kifejte az utolsó cseppet is belőlem, miközben ujjaival még tett néhány masszirozó mozdulatot is ott bennt. Intett a fejével, hogy nyugodtan maradjak, majd tényleg csak egy pár pillanatra elvonult. Ezt követően nagy mosoly kíséretében megtisztogatta nedves zsepivel a szerszámomat és mellém bújt. Ekkor szokott általában kezdődni egy kis beszélgetés, de nálunk ez máshogyan volt...

    Megérezte, hogy mit akarok és máris tárta szét a combját. Nagyon lassan kezdtem csókolgatni a kelyhét. Imádnivaló a nőiessége. Próbáltam megérezni, hogy mi is jó neki. Ez könnyű volt, mert Niki apró hangjelzésekkel irányította a ténykedésemet. Tényleg nagyon érzékeny, vigyázni kell rá. Aztán egyszer csak Niki a lábait a nyakam köré fonta és a fejemet az ölére szorította. Így ment el, csodálatos éményt és megelégedettséget okozva ezzel nekem. A végén megdícsért.

    Nem volt vége még. Keményre szopott, aztán rendkívül ügyesen gumizott fel. Rámült, de egy nagyon érekes pózban, féloldalasan. Aztán többféle pózban folytattuk még. Akkor már éreztem, hogy az első lövésem annyir a jól és mélyről jövőre sikerült, hogy nem tudok még egyszer elmenni. Niki meg is jegyezte, ő tudta, hogy nösszekevertük a sorrendet. Próbált még orálisan kielégíteni, de nem jött össze, amit nem is bántam, mert Nikinek tényleg igaza volt a sorrendet illetően.

    Ismét együtt zuhanyoztunk le, sőt együtt hagytuk el az épületet is. A liftben ismételten megcsókoltam néhányszor. Köszi mindent Niki!
  • Elszámolás:

    Nagyon baráti. Nem foglalkozott vele, ez teljesen beleillik a Nikiről alkotott képbe. Ott hagytam az asztalon, az ajándékként vitt csoki alatt. Végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Egy fölöttébb aranyos, kedves hölgyet ismertem meg Nikiben. Ritkaság, hogy elsőre mennyire jól sikerült eltalálnia a gyengéimet. Ehhez persze arra is szükség volt, hogy én is megfelelően viszonyuljak hozzá. Remélem találkozunk még.
Happy Massage