• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem előtte másfél órával. Telefonos kislány van, kedves hangú és Lottinak mondja magát, de mégsem ő az. Mindezek ellenére az egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    Kondorosí út, a megszokott helyen, parkolás a közelben, GPS simán odavisz (bár már csukott szemmel is ...)
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, szép új lakás, tökéletes helyszín. A fürdő szép tiszta, a szobában franciaágy, tükrös beépített szekrény, ami hasznos :) (a tükör, nem a szekrény)
  • Lány külseje:

    Nem változott, épp olyan szép mint volt :) Ringó kerek cicik, csodaszép lábak, popsi, helyes pofi. Kérésemnek megfelelő szerelésben fogadott (bugyi és magassarkú)
  • Action:

    Hát ez a lényeg, ezért járok oda rendszeresen, nem a lakás kedvéért :) Az elsők közt voltam, aki Lottinak korábban Istennő besorolást adott. És bár az újszerűség varázsa már elmúlt (ha jól számolom negyedszer voltam), de az érzés, az öröm maradt. Szobába érve a cicijeit kezdtem csókolgatni és élveztem a bőre illatát. Gyors zuhi, majd folytatva az ismerkedést a tükrös szerény elé álltunk és itt moziztam a tevékenységemet. Popsit széthúztam, hogy csodálatos lukjaiban gyönyörködjem. Kérésemre előre hajolva lehúzta a bugyit, míg a tükörben pucsító fenekét figyeltem. Majd előttem állva ismét cicijére buktam, míg egyik ujjam benyálazva felfedező útra indult lábacskái közt. Finom nyúltam a puncijához és bele, mert a durvaságot nem szereti. Majd hanyatt döltem az ágyon ő pedig négykézlább követett (tükörben csodás popsi), rábukott a brére, zacsi majd a specialitása. Felhúzott térdekkel élveztem, a tükörben végig figyelve. Mivel már jó ideje merev voltam, gunit kértem és szemből hatoltam belé. De szerettem volna valami újat, ezért kértem, hogy álljunk a fallal szembe és így hátulról toltam a tükrös ajtó mellett :) Végig mint egy film.. Jó kemény voltam és ő is élvezte szerintem a hátulról tolattyúzást. Majd leültem az ágyra, Lottit végig magamon tartva és így a tükörbne szemből láthattam a széttárt lábait, punciját cicijeit. Próbáltam így is mozogni, de nehéz volt így inkább visszatértünk a falhoz. Csodás látvány oldalról, ahogy egy gyönyörű fiatal lány magassarkúban háttal állva pucsít, miközben cicijeit markolászom, ölelem hátulról és a rudammal szinte felnyársalom. Nem is bírtam tovább és elsőre itt lett végem. Megizzadva a nagy hajtásban a Lottitól kapott papír törlővel próbáltam leitatni a nedvességet testemről. A pihenő alatt beszélgettünk, majd segítségét kértem az ezredes újbóli talpra állításához. Jól és kitartóan ténykedett, mégsem lettem teljes kemény. (kor és a rövid pihenő is közre játszott) Viszont mikor fél 69-be helyezkedett (nem felettem, csak mellettem térdelt) akkor az ujjamat ismét finoman puncijába dugva, sőt a popsit is finoman megostromolva felajzotta a képzeletem és ismét kőkemény lettem. Ez alkalommal hátulról hatoltam belé. Doggy, majd fekvő hátsó támadás. Jó volt, de sajnos az ezredes már fáradt volt és lankadni kezdett, ezért a végét kézzel fejeztem be, míg őt arra kértem, húzza szét a punciját a látvány véget. Így sikerült is másodjára elmennem. Minden jó, ha a vége jó és főleg ha duplán jó :) Zuhi majd el...
  • Elszámolás:

    A szokásos pesti átlag, utólag raktam ki az ágyra. Átlagos egy számomra messze átlagon felüli lányért..
  • Összkép:

    Maximálisan pozitív. Nála voltam legtöbbször az elmúlt 2 év alatt és ha nem megyek többet, vagy ritkában, az nem azért lesz, mert nem volt jó, hanem mert vannak mások is, akiket szívesen kipróbálnék. Végül is nem a feleségem... (sajnos?)
Happy Massage